marko_13 Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Бога нико није видео никад: Јединородни Син који је у наручју Очевом, Он Га јави. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Бога нико није видео никад: Јединородни Син који је у наручју Очевом, Он Га јави. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax 0212_rolleyes RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 bas me zanima ko je imao ovako bujnu mastu dok je prepravljao Bibliju 0212_rolleyes RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Bibliju ne smiju ni da objave , prave spise ,zato jer znaju da se niko sa istinom ne bi slozio . nemojte misliti da prvih spisa nema , a sto se tice danasnje Biblije , siguran sam da je pogresna na vise polja. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 За Исуса Христа имамо пуно сведока и све што је радио било је јавно, тако да нема пуно простора за "маштање". Са друге стране имамо Мухамеда који је отишао сам у пећину где му се нешто привиђало и њему би требало да верујемо? На основу чега? Да ли би ти мени сада веровао да кажем да сам био у некој пећини и тамо ми се "објавило" нешто? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 xaxaxaxaxax , zbog toga i ne smiju da objave pravu Bibliju 0212_rolleyes RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 nego imam pitanje , vjerujes li nauci? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Прво ми одговори - ја сам поставио два питања: Са друге стране имамо Мухамеда који је отишао сам у пећину где му се нешто привиђало и њему би требало да верујемо? На основу чега? Да ли би ти мени сада веровао да кажем да сам био у некој пећини и тамо ми се "објавило" нешто? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Bibliju ne smiju ni da objave , prave spise ,zato jer znaju da se niko sa istinom ne bi slozio . nemojte misliti da prvih spisa nema , a sto se tice danasnje Biblije , siguran sam da je pogresna na vise polja. Имате ли ви неке факултете или вас у тој секти неке бабе подучавају? Библија је јавна књига од 1. века након Христа. Ви не знате ни ко је био Мухамед, о Алахи не знате ништа, а причате о "правој" Библији? Стварно што више упознајем ислам схватам да ништа божанско нема ту и да су то пуке ђавоље работе... Поготово те ваше паганштине и лажи. Има ли ишта истинито ти? А вама је боље да Куран негде сакријете јер испада да је Мухамед био шизофрен кад га је писао. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Bibliju ne smiju ni da objave , prave spise ,zato jer znaju da se niko sa istinom ne bi slozio . nemojte misliti da prvih spisa nema , a sto se tice danasnje Biblije , siguran sam da je pogresna na vise polja. А где се то" крије права" Библија? И да све до сада нико није објавио или украо па објавио? Ипак, има толико противника Христа, ви сте на првом месту, па што се не потрудите? 0212_rolleyes :group111: Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Наравно, ви муслимани сте измислили ту причу, а тако вас је нечастиви научио, јер немате одговор на ИСТИНУ која се проповеда у Светом Писму. И онда одмах почнете да причате о томе јер немате образоване људе који би могли аргументовано да говоре о томе, као што ми разбијамо ваше секташке приче, Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Прво ми одговори - ја сам поставио два питања: Са друге стране имамо Мухамеда који је отишао сам у пећину где му се нешто привиђало и њему би требало да верујемо? На основу чега? Да ли би ти мени сада веровао да кажем да сам био у некој пећини и тамо ми се "објавило" нешто? odgovor na pitanje cu ti ja dati, naravno da treba da mu verujemo jer im je porodicni business bilo proricanje, to se nasledjuje sa kolena na koleno 0212_rolleyes Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Наравно, ви муслимани сте измислили ту причу, а тако вас је нечастиви научио, јер немате одговор на ИСТИНУ која се проповеда у Светом Писму. И онда одмах почнете да причате о томе јер немате образоване људе који би могли аргументовано да говоре о томе, као што ми разбијамо ваше секташке приче, Jedno pitanje: Jesmo li mi po vašem poimanju nevjernici? "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Наравно, ви муслимани сте измислили ту причу, а тако вас је нечастиви научио, јер немате одговор на ИСТИНУ која се проповеда у Светом Писму. И онда одмах почнете да причате о томе јер немате образоване људе који би могли аргументовано да говоре о томе, као што ми разбијамо ваше секташке приче, Jedno pitanje: Jesmo li mi po vašem poimanju nevjernici? Не постоји таква подела људи на "вернике и невернике" у Хришћанству како си навикао у Исламу. За нас су сви људи - људи. Из нашег угла, Бог подједнако воли тебе као мене, чак и више. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Tacno tako brate Zvonko, samo sto ce nas brat musliman da istripuje da ga mi "vrbujemo". Te reci iz sv. Evandjelja nikako ne smeju da se razumeju kao vrbovanje nego iskljucivo kao metaforicko objasnjenje _milosti_ Bozije bez ikakve veze dali je u pitanju musliman ili hriscanin; te reci veze nemaju sa tom pricom. Cisto da razjasnim unapred Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука