Eniz Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Da li će meni _Bog nasilje učiniti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Samo malo:Znači Bog nam je dao razum i nikakve funkcije nema? Разум човека је разум палог човека. Бог није дужан да делује по твојој и мојој логици. Volim_Sina_Bozjeg and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Da li će meni _Bog nasilje učiniti? Бог жели да се сви људи спасу. Насиље људи сами себи чине. Бог није онај који мучи и кажњава човека. Бог је љубав, а човек који ту љубав одбацује и несхвата, сам производи патњу и пакао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Samo malo:Znači Bog nam je dao razum i nikakve funkcije nema? Разум човека је разум палог човека. Бог није дужан да делује по твојој и мојој логици. Ali nam ju je on dao ikai i razum da bi ga shvatili i spoznali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Da li će meni _Bog nasilje učiniti? Бог жели да се сви људи спасу. Насиље људи сами себи чине. Бог није онај који мучи и кажњава човека. Бог је љубав, а човек који ту љубав одбацује и несхвата, сам производи патњу и пакао. Izvini brate Aleksandre, ali Bog mi po tvojoj knjizi nasilje čini! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Samo malo:Znači Bog nam je dao razum i nikakve funkcije nema? Разум човека је разум палог човека. Бог није дужан да делује по твојој и мојој логици. Ali nam ju je on dao ikai i razum da bi ga shvatili i spoznali? Познање Бога јесте послушање воље Божије, а не суд да ли је Бог праведан или не. Ко си ти да судиш Богу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Da li će meni _Bog nasilje učiniti? Бог жели да се сви људи спасу. Насиље људи сами себи чине. Бог није онај који мучи и кажњава човека. Бог је љубав, а човек који ту љубав одбацује и несхвата, сам производи патњу и пакао. Izvini brate Aleksandre, ali Bog mi po tvojoj knjizi nasilje čini! Нетачно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Da li će meni _Bog nasilje učiniti? Бог жели да се сви људи спасу. Насиље људи сами себи чине. Бог није онај који мучи и кажњава човека. Бог је љубав, а човек који ту љубав одбацује и несхвата, сам производи патњу и пакао. Izvini brate Aleksandre, ali Bog mi po tvojoj knjizi nasilje čini! Нетачно. Čini i to mu zamjerim¨! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Znači odgovori po hriščanstvu da li Bog čini nepravdu ikome?Ne izvlači se¨! Бог је апсолутно слободан и изван свих принципа, па и принципа праведности. Прави хришћанин не суди да ли је Бог праведан, већ обрнуто: на основу Божије воље, каквагод она била, суди да ли је нешто праведно или није. Божија воља је мера, а не принцип праведности. Прочитај овај мој текст о томе: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=1246&cid=1 Samo malo:Znači Bog nam je dao razum i nikakve funkcije nema? Разум човека је разум палог човека. Бог није дужан да делује по твојој и мојој логици. Ali nam ju je on dao ikai i razum da bi ga shvatili i spoznali? Познање Бога јесте послушање воље Божије, а не суд да ли је Бог праведан или не. Ко си ти да судиш Богу? Nesudim ga ali tražim objašnjenje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Енизе, ти, хвала Богу, имаш децу. Замисли да их имаш много више. Људи се Божија деца, Божија створења. Замисли сада себе да имаш проблем са некима од своје деце - не слушају те, раде наопаке ствари. Би ли их ставио у огњену пећ, би лим обнављао кожу да се што боље муче у тој печи и то вечно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 За мене лично Бог чини неправду!И не разумем га и љут сам на њега.Зашто сам ја бољи од неког Африканца који нема шта да једе,који није крштен и који ће да оде у пакао?А зашто да оде у пакао,зашто толики свет мора да иде у пакао,зашто је Бог морао преко човека да преноси реч,а док се преноси реч,милиони људи умиру и иду у пакао.Неправда је према њима начињена.Знам да ће доста оних који нису православне вере да се спасе,али опет није исто.Мени Бог по том питању стварно није јасан. Али трудим се да не размишљам о томе и да му не судим,јер ко сам ја да Богу причам шта треба,а шта не треба.Он зна та треба најбоље и није моје да му судим.Ипак смо ми превише мали да судимо Богу да ли чини неправду или не! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Видиш, Еnize, и то што нешто Богу замераш јесте чин Његове милости: прво имаш слободу да Му нешто замериш, а друго имаш право да то учиниш. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Енизе, ти, хвала Богу, имаш децу. Замисли да их имаш много више. Људи се Божија деца, Божија створења. Замисли сада себе да имаш проблем са некима од своје деце - не слушају те, раде наопаке ствари. Би ли их ставио у огњену пећ, би лим обнављао кожу да се што боље муче у тој печи и то вечно? Пустите Ениза да искрено одговори на ово питање. Веома је важно. Да ли би своју децу ставио у ужарену пећ да се вечно муче? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Размисли Енизе, па се јави. Само, молим те, буди искрен у одговору. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Енизе, ти, хвала Богу, имаш децу. Замисли да их имаш много више. Људи се Божија деца, Божија створења. Замисли сада себе да имаш проблем са некима од своје деце - не слушају те, раде наопаке ствари. Би ли их ставио у огњену пећ, би лим обнављао кожу да се што боље муче у тој печи и то вечно?Zar nisi rekao gore da se Bog ne mjeri našim mjerama? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука