Благовесник Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Изгледа СПЦ није довољан број саблажњених вјерника Јао, немој ту причу, Семберац, ако Бога знаш...Да их то саблажњава саблазнили би их Апостоли, прве старешине Цркве Христове... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Послушајте клип од 50 сек...па све док овај рабин прича. Јел мили брат? 0212_rolleyes "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Порука ционистима: ЦИОНИСТИ (АНТИХРИШЋАНСКИ ЈЕВРЕЈСКИ РАСИСТИ) Народ коме припадате имао је јединствену благодат да му се открио и у времену од Аврама до Христа јављао Бог Живи и Истинити. Сам Син Божији и Спаситељ људског рода, Господ Исус Христос, појавио се и проповедао је управо у вашем народу, али сте Га ви презрели, одбацили и распели. Зато сте изгубили своју богоизабраност, веру и разум. Почели сте да лутате и другим народима отимате оно без чега сте остали сопственом кривицом. Од фарисеја и садукеја, преко кабалиста и манихејаца, па до масонерије и илумината – траје ваш поход против Христа и хришћана. У сулудој жељи да завладате целим светом, ви сте подстицали, организовали и финансирали највеће и најкрвавије светске ратове и револуције у којима су изгинули милиони људи. У свој заслепљености ви сте, међутим, заборавили да чак и у вашој садашњој религији, сатанистичкој Кабали, стоји да се "зло учињено другима неумољиво враћа ономе ко га је починио". Ваша злодела одвешће вас у вечну патњу, јер лихварски новац можда може поткупити људе, али ништа не може поткупити Бога Правде – Господа Исуса Христа. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 A there he goes again. 0212_rolleyes :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Порука ционистима: ЦИОНИСТИ (АНТИХРИШЋАНСКИ ЈЕВРЕЈСКИ РАСИСТИ) Народ коме припадате имао је јединствену благодат да му се открио и у времену од Аврама до Христа јављао Бог Живи и Истинити. Сам Син Божији и Спаситељ људског рода, Господ Исус Христос, појавио се и проповедао је управо у вашем народу, али сте Га ви презрели, одбацили и распели. Зато сте изгубили своју богоизабраност, веру и разум. Почели сте да лутате и другим народима отимате оно без чега сте остали сопственом кривицом. Од фарисеја и садукеја, преко кабалиста и манихејаца, па до масонерије и илумината – траје ваш поход против Христа и хришћана. У сулудој жељи да завладате целим светом, ви сте подстицали, организовали и финансирали највеће и најкрвавије светске ратове и револуције у којима су изгинули милиони људи. У свој заслепљености ви сте, међутим, заборавили да чак и у вашој садашњој религији, сатанистичкој Кабали, стоји да се "зло учињено другима неумољиво враћа ономе ко га је починио". Ваша злодела одвешће вас у вечну патњу, јер лихварски новац можда може поткупити људе, али ништа не може поткупити Бога Правде – Господа Исуса Христа. Stani, brate, stani, molim te. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Ја вјерујем да и јудјеци убијају хришћанску дјецу како би правили њихову перверзну храну за коју им је потребна крв дјетета... 'ajde molim te izgooglaj taj recept 0212_rolleyes o čemu ti pričaš? lepo ti je rečeno šta je Hanuka i šta se slavi tog dana...niko nije sa njima učestvovao u bogosluženju, ali pokazati malo dobre volje da se prevazidje mržnja koja nas ubija već vekovima...pročitaj malo istoriju ovih naših prostora pa će ti biti jasno da su Srbi i Jevreji delili mnoge nevolje ovog našeg ''bureta baruta'' na kome smo podigli kuću. na kraju tamo su bili i predstavnici Islamske verske zajednice, zamisli kako i šta bi trebalo da kažu Palestinci??? :bla: "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Порука ционистима: ЦИОНИСТИ (АНТИХРИШЋАНСКИ ЈЕВРЕЈСКИ РАСИСТИ) Народ коме припадате имао је јединствену благодат да му се открио и у времену од Аврама до Христа јављао Бог Живи и Истинити. Сам Син Божији и Спаситељ људског рода, Господ Исус Христос, појавио се и проповедао је управо у вашем народу, али сте Га ви презрели, одбацили и распели. Зато сте изгубили своју богоизабраност, веру и разум. Почели сте да лутате и другим народима отимате оно без чега сте остали сопственом кривицом. Од фарисеја и садукеја, преко кабалиста и манихејаца, па до масонерије и илумината – траје ваш поход против Христа и хришћана. У сулудој жељи да завладате целим светом, ви сте подстицали, организовали и финансирали највеће и најкрвавије светске ратове и револуције у којима су изгинули милиони људи. У свој заслепљености ви сте, међутим, заборавили да чак и у вашој садашњој религији, сатанистичкој Кабали, стоји да се "зло учињено другима неумољиво враћа ономе ко га је починио". Ваша злодела одвешће вас у вечну патњу, јер лихварски новац можда може поткупити људе, али ништа не може поткупити Бога Правде – Господа Исуса Христа. Semberac, nemoj verovati baš u sve što pročitaš... dragi moj, ne zaboravi da je post, ne gnevi se...kao hrišćanin i pravoslavac trebalo bi da znaš da idemo u susret prazniku praštanja, mira sa sobom i drugima... Mir Božiji-Hristos se rodi! "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 ОК. Ја сам крив што су јудејци разапели Христа. А сад молим да се обрише тема да се не шири саблазан за време поста...извињавам се што сам уопште покрено ову тему, знао сам да ће ме ухватити емоције. Праштајте "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Нису "Јудејци" разапели Христа. Ми смо разапели Христа, људи. Да се родио међу Србима, Африканцима или Кинезима, исто би га убили. Само је питање да ли би се нашао неко да буде апостол... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Нису "Јудејци" разапели Христа. Ми смо разапели Христа, људи. Да се родио међу Србима, Африканцима или Кинезима, исто би га убили. Само је питање да ли би се нашао неко да буде апостол... Kako год, али њихова борба против Христа траје већ 2010 година!!! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 А наша колико траје? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 А наша колико траје?...Бога ми потрајаће...знајући нас Србе. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 А наша колико траје? Траје...али опет смо ми свједоци хришћанске вјере. Дал смо водили борбу против Христа за време Немањића, па и за време турске окупације? Богоборци смо постали дјелимично у мултинационалној Југославији (јудео-масонској творевини), а дефинитивно од времена комунизма (јуде-масонска идеологија). Ни сада нисмо много бољи (у јудео-масонској демократији), али опет, Цркве се полако пуне. Слава Богу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Како сведочимо веру, добро је да још има хришћана на овом свету... А за све што смо забрљали су наравно криви други. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Sta kazete na ovo: http://www.spc.rs/sr/proslava_u_hanuke_u_jevrejskoj_opstini_beograd Manji je greh pricestiti se iz iste case sa papom nego ova posjeta sataninoj kuci-sinagogi. greengrin Samo dolivaju ulje na vatru...kako ti neko moze biti brat koji slavi ubistvo Hrista??? Kako ti neko moze biti brat koji kaze sa Bogorodicu da je kurva? Kako ti neko moze biti brat cija se vjera zasniva na mrznji prema Hristu? Nemam komentara... sam. 0110_hahaha Коментар уредника портала: тема је преименована и именица "браће" је стављена без наводника, што је ругање људима који јесу наша браћа, ако не по једној вери онда по томе што смо потекли из исте вере, коју они нису до краја спознали.Зато, немој званична саопштења Цркве да преносиш на овај начин јер ово је гласило које подржава и живи онако како благослови наша Црква greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука