Jump to content

Представници СПЦ код браће Јудејаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta kazete na ovo:

http://www.spc.rs/sr/proslava_u_hanuke_u_jevrejskoj_opstini_beograd

Manji je greh pricestiti se iz iste case sa papom nego ova posjeta sataninoj kuci-sinagogi.  :(

Samo dolivaju ulje na vatru...kako ti neko moze biti brat koji slavi ubistvo Hrista???

Kako ti neko moze biti brat koji kaze sa Bogorodicu da je kurva?

Kako ti neko moze biti brat cija se vjera zasniva na mrznji prema Hristu?

Nemam komentara...bandit sam. :(

Коментар уредника портала:

тема је преименована и именица "браће" је стављена без наводника, што је ругање људима који јесу наша браћа, ако не по једној вери онда по томе што смо потекли из исте вере, коју они нису до краја спознали.Зато, немој званична саопштења Цркве да преносиш на овај начин јер ово је гласило које подржава и живи онако како благослови наша Црква

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 82
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Sta kazete na ovo:

Manji je greh pricestiti se iz iste case sa papom nego ova posjeta sataninoj kuci-sinagogi.  :bla:

Samo dolivaju ulje na vatru...kako ti neko moze biti brat koji slavi ubistvo Hrista???

Nemam komentara...:bla: sam. :bla:

Stani, brate. Nisi u pravu. Nikakva zajednicka sluzba nije u pitanju. A da li zaista mislis da nepomjanik zaista obitava po bgd. sinagogama?
Подели на овим сајтовима

Па и рабин Исак Асијел је присуствовао устоличењу Патријарха Иринеја и на сахрани Патријарха Павла, па шта? а да - екуменистичке радње.... :bla:

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Sta kazete na ovo:

Manji je greh pricestiti se iz iste case sa papom nego ova posjeta sataninoj kuci-sinagogi.  0110_hahaha

Nemam komentara...0110_hahaha sam. 0110_hahaha

Mnogo si bre brate ostar, ne zaboravi da "gnev ne cini pravde Bozije"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ја ћу само рећи ону стару "КРВ ЊЕГОВА НА НАС И НА НАШУ ДЈЕЦУ"

Sta, a na "nas ostale" nije?

ja што сам мислио рећи рекао сам .. тумачи како ти је воља  stadaradim

Подели на овим сајтовима

Имам речи само хвале! 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Много боли када видиш да ти се Епископи шетају по синагогама. За мене синагога представља дом сатанин.

Када би ви знали шта све пише у талмуду, мисли би као и ја. Јестели знали да је јудејцима за неки њихов празник потребна крв крштеног дјетета?Имају сатанистичке ритуале. Да не буде да сам ја ово измишљао, ово сам прочитао у једном дјелу једног руског Архиепископа (не знам му име више).

Хвала Богу у мојој Бијељини нема више те сатанистичке куће...слава Богу.

Подели на овим сајтовима

Семберац питање за тебе - знаш ли шта је Ханука и шта се прославља тог дана?

Незнам. Знам само да у синагогу неби ишао ни да ме тамо чека милион евра.

Подели на овим сајтовима

Када би ви знали шта све пише у талмуду, мисли би као и ја. Јестели знали да је јудејцима за неки њихов празник потребна крв крштеног дјетета?Имају сатанистичке ритуале. Да не буде да сам ја ово измишљао, ово сам прочитао у једном дјелу једног руског Архиепископа (не знам му име више).

Када би ти знао да су све то одвратне лажи мислио би другачије. Дај молим те обриши ове глупости...

Семберац питање за тебе - знаш ли шта је Ханука и шта се прославља тог дана?

Не знам. Знам само да у синагогу неби ишао ни да ме тамо чека милион евра.

Па зашто се ниси распитао? И ми православни хришћани славимо то исто - 1/14 август:

"Седам Макавеја, Соломонија матер њихова и Елеазар свештеник. Пострадаше сви за чистоту вере Израиљске од цара Антиоха званог од једних Епифанос (просветљени), а од других Епиманис (безумни). Због великих греха у Јерусалиму, а нарочито због отимања око власти архијерејске, и злочина, учињених приликом тог отимања, попусти Бог велику беду на свети град. Антиох хтеде пошто по то да наметне Јеврејима идолопоклонство јелинско на место вере у једнога живога Бога, и чињаше све у томе правцу. Помагаху ту његову мисао и неки вероломни архијереји и друге старешине јерусалимске. Једном дође сам цар у Јерусалим и нареди, да сви Јевреји једу свињско месо, противно закону Мојсијеву. Јер једење свињског месабеше очигледан знак, да се неко одрекао вере Израиљске. Старац Елеазар, свештеник и један од седамдесет преводиоца Старог Завета на грчки језик, не хте јести свињског меса. За то бимучен и у огњу спаљен. Враћајући се у Антиохију цар узе собом седам синова, званих Макавеји, и мајку њихову Соломонију. Седам браће Макавеја зваху се: Авим, Антонин, Елеазар, Гурије, Евсевон, Алим и Маркел. На очи мајке опаки цар мучаше једног по једног сина, дерући свакоме кожу с лица и бацајући их потом у огањ. Они сви храбро претрпеше муке и смрт, но вере се своје не одрекоше. Најзад и мајка, када виде и свог последњег трогодишњег сина у огњу, и сама скочи у огањ и изгори, предавши душу Богу. Сви чесно пострадаше за веру у једног живога Бога око 180 год. пре Христа."

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...