w.a.mozart Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 u čemu je poenta... kratko i jasno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Nekoliko protivrjecnih stvari: 1. Tvrdiet da je Bog Hriscanstva Bog ljubavi.Kako je moguce da je to isti Bog koji u Starom Zavjetu kaznjava zestoko one koji ne postuju NJegov Zakon? Znaci da je to i Bog koji kaznjava. A to se protivrjeci sa vasim poimanjem da Bog ne kaznjava Primjer kazna za one koji psuju oca i mater i u Starom i u Novom Zavjetu-znaci Bog i kaznjava a nije samo Ljubav 2. Stihovi koji govore o Zakonu koji ce trajati dok je neba i zemlje-vi govorite da je Zakon ispunjen a stihovi kazu da Zakon mora da se postuje dok je neba i zemlje Kako da se to pojasni i uskladi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Селкоба, не лупетај више да те заувек не почистимо са овог форума. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Селкоба, не лупетај више да те заувек не почистимо са овог форума. :cheesy:Kao teolog i kao akademik covjek treba da prestanes sa takvim ponasanjem Aleksandre. Zbog cega ti smatras da ja lupetam? Molim te da prestanes da se tako ponasas prema meni mozes li mi pojasniti gore navedene stihove i protivrjecnosti koji iz njih proizilaze ja ne lupetam nego vam navodim stihove iz vase Biblije koji navode na pitanja koja treba da se pojasne vidim da mnogi citaju ove redove pa nek oni kazu da li ja lupetam a molim te jos jednom da prestanes sa takvim ponasanjem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 zaista teatralan nastup.... i ja smatram da lupetaš... i počni da swe držiš teme... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Селкоба, не лупетај више да те заувек не почистимо са овог форума. Kao teolog i kao akademik covjek treba da prestanes sa takvim ponasanjem Aleksandre. Zbog cega ti smatras da ja lupetam? Molim te da prestanes da se tako ponasas prema meni mozes li mi pojasniti gore navedene stihove i protivrjecnosti koji iz njih proizilaze ja ne lupetam nego vam navodim stihove iz vase Biblije koji navode na pitanja koja treba da se pojasne vidim da mnogi citaju ove redove pa nek oni kazu da li ja lupetam a molim te jos jednom da prestanes sa takvim ponasanjem Појашњено ти је мали милион пута. Не буди лукав и безобразан јер ће стварно да ради метла. На овом форуму НЕЋЕШ рекламирати ислам - ЗАПАМТИ ОВО ДОБРО! Можеш да причаш о својој вери онда када те неко пита на некој теми, али да судиш хришћанима и њиховој вери на основу књиге коју ми НЕ ПРИЗНАЈЕМО као Божију - Е ТО НЕЋЕШ МОЋИ. Сад настави да будеш безобразан и биће трајни t1253. Па тамо својој деци причај о "богу тиранину" који људе пече у паклу, обнавља им кожу како би се вечито пекли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Постови ће то бити брисани, Селкоба. Ја ћу их лично брисати док ми се не смучиш. А онда ћу да те заувек банујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Selkoba,mislim da sam ti pre neki mesec rekao da treba da upišeš još jedan fakultet,s obzirom na tvrdoglavost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Ostali članovi foruma znaju odgovor,tebi je objašnjeno milion puta ali očigledno nisi u stanju da shvatiš,tako da nema svrhe objašnjavati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Ostali članovi foruma znaju odgovor,tebi je objašnjeno milion puta ali očigledno nisi u stanju da shvatiš,tako da nema svrhe objašnjavati. moze biti moze biti ali eto za moju dusu mozeli jos jednom da se pojasni? jer pretpostavljam da je objasnjenje veoma lagano pa eto molio bih vas da to razjasnimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Ostali članovi foruma znaju odgovor,tebi je objašnjeno milion puta ali očigledno nisi u stanju da shvatiš,tako da nema svrhe objašnjavati. moze biti moze biti ali eto za moju dusu mozeli jos jednom da se pojasni? jer pretpostavljam da je objasnjenje veoma lagano pa eto molio bih vas da to razjasnimo nemaš ti duše Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Ostali članovi foruma znaju odgovor,tebi je objašnjeno milion puta ali očigledno nisi u stanju da shvatiš,tako da nema svrhe objašnjavati. moze biti moze biti ali eto za moju dusu mozeli jos jednom da se pojasni? jer pretpostavljam da je objasnjenje veoma lagano pa eto molio bih vas da to razjasnimo nemaš ti duše Nekako nikako da budete konkretni u odgovoru ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Добио си,како видех и прочитах на претходним страницама,најконкретније одговоре који су могући...једноставно их не прихваташ и то је то. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Ostali članovi foruma znaju odgovor,tebi je objašnjeno milion puta ali očigledno nisi u stanju da shvatiš,tako da nema svrhe objašnjavati. moze biti moze biti ali eto za moju dusu mozeli jos jednom da se pojasni? jer pretpostavljam da je objasnjenje veoma lagano pa eto molio bih vas da to razjasnimo nemaš ti duše t1253 Nekako nikako da budete konkretni u odgovoru ? Pa brate,ti si nam postavio jako teško pitanje i mi hrišćani nemamo odgovor na njega i sada uviđamo svoju grešku i evo svi ćemo da pređemo u islam ovog časa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука