Jump to content

Наш форум-ЖРУ-личне речи...

Оцени ову тему

мирођија

Препоручена порука

Драге моје и драги моји!

Желим лично да вам нешто кажем.Овде сам  више од годину дана,свакодневно по

пар сати.Начитала сам се свега и свачега - најлепшег.    

Своју личност обогатила сам више него у задњих десет,петнаест година гледајући тв, читајући разне

новине,помало интернет...

О духовности и књигама нисам стизала ни да мислим...

У животу сам се увек борила да ником ништа не дугујем,али сада сам велики дужник овом нашем

форуму и сајту ЖРУ...

И,верујте да не могу да задржим сузе радости због наше синоћње победе...

Оче Иване,

хвала вам још једном,

и увек ћу вас и Вашу породицу помињати у својим молитвама...

ТОЛИКО... 1305_womens

мирођија... 1305_womens

Подели на овим сајтовима

Драге моје и драги моји!

Своју личност обогатила сам више него у задњих десет,петнаест година гледајући тв, читајући разне

У животу сам се увек борила да ником ништа не дугујем,али сада сам велики дужник овом нашем

форуму и сајту ЖРУ...

Оче Иване,

хвала вам још једном,

ТОЛИКО... 1305_womens

мирођија... 1305_womens

1305_womens

1305_womens

Потписујем!

Подели на овим сајтовима

1305_womens 1305_womens 1305_womens

разумемо се савршено !

Мени није битно КАКО овај форум изгледа, већ шта на њему прочитам и како се осећам док боравим овде !

Подели на овим сајтовима

Bas ste mi nedostajali, ali nikako da nadjem neku temu u koju da se `udenem` i da opet malo caskamo...

Dugo me nije bilo, pa sam se malo udaljila...

Удени се на било којој теми, ту смо  bighugbighug
Подели на овим сајтовима

Bas ste mi nedostajali, ali nikako da nadjem neku temu u koju da se `udenem` i da opet malo caskamo...

Dugo me nije bilo, pa sam se malo udaljila...

Удени се на било којој теми, ту смо  bighugbighug
Evo sad cem... samo da si pronadjem nesto odgovarajuce bliss jeeee
Подели на овим сајтовима

Овај форум је умногоме помогао да упознам себе првенствено, своју вјеру, њене основе, оци су ме научили како да порадим на свом стрпљењу и трпљењу...

Хвала свим дивним људима одавде који шире своју љубав, који тјеше, умирују, радују се, веселе се, и што је најважније живе у миру и љубави скупа са свом браћо и сестрама.

Да вам Господ дарује свега доброг и да у радости нашег Господа Исуса Христа ширимо ријечи љубави Божије. Мир вам.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Овај форум је умногоме помогао да упознам себе првенствено, своју вјеру, њене основе, оци су ме научили како да порадим на свом стрпљењу и трпљењу...

Хвала свим дивним људима одавде који шире своју љубав, који тјеше, умирују, радују се, веселе се, и што је најважније живе у миру и љубави скупа са свом браћо и сестрама.

Да вам Господ дарује свега доброг и да у радости нашег Господа Исуса Христа ширимо ријечи љубави Божије. Мир вам.

Амин! bighugbighug

Подели на овим сајтовима

Улични  smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драге моје и драги моји!

форуму и сајту ЖРУ...

Оче Иване,

хвала вам још једном,

ТОЛИКО... smej.gif

мирођија... smej.gif

Постављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена слика
Подели на овим сајтовима

Хех , ја сам по интернету задњих 10-ак година и нигде нисам налетео на овако ДИВАН форум. Ту сам од децембра 2009 и несилазим више , елем пратим га редовно и читам све живо на њему али слабо убацујем коментаре сјајан сајт , ма какви сјајан екстра за 10+++++ . Ма ја сам раније у вери само нисам толико знао читао сам разне духовне текстове и литературу али одкада сам на форуму много ствари сам научио и МНОООГООООО сам се променио  confused confused1 Хвала ОИвану на топлим речима !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...