Jump to content

Nove Ustaše (Play it again, Sam)

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Nove ustaše...

da li je neko od ove dece Pilipendin potomak?

(Pogledati https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9755.msg294930.html#msg294930)

Постављена слика

Постави то на неки рватски сајт.
a ovaj nema bradu! smej.gif smej.gif smej.gif
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Одговори 42
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

И шта, сада ћемо да се "добацујемо" четничким и усташким сликама, па да видимо ко је већи шљам и стока?

89898989898989

Фобије, нерационалне мржње и повампирење идеологија које су ишчезле пре седамдесет година-све то карактерише оба народа и крајње је време да националисти погледају који је данас датум и прекину да сеју мржњу.

И по јулијанском и грегоријанском календару је 2010, бар ми се тако чини.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Далмација је махом православна била

0304_smile4 0304_smile4 :group111: :bla: eheeeej

Шта јуачеш? :drugarstvo:

Далмација је била србска и биће опет, ако Бог да 0304_smile4

Доће време када ће се србска тробојка вијорити у Далмацији.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Цитат

A šta kažete za male partizane...nekada u jednoj zemlji seljaka...

Da li se ovaj komunistički :drugarstvo: i indoktrinacija može porediti sa malim ustašama iz prve poruke?

http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/drustvo/pioniri/Pioniri_04_u_266910384.jpg

Наравно да може. Само што дјечица нису крива ни у једном случају.

Подели на овим сајтовима

Цитат

И шта, сада ћемо да се "добацујемо" четничким и усташким сликама, па да видимо ко је већи шљам и стока?

89898989898989

Фобије, нерационалне мржње и повампирење идеологија које су ишчезле пре седамдесет година-све то карактерише оба народа и крајње је време да националисти погледају који је данас датум и прекину да сеју мржњу.

И по јулијанском и грегоријанском календару је 2010, бар ми се тако чини.

Национализам шири љубав, а шовинизам шири мржњу.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Далмација је махом православна била

0102_laugh joooj joooj joooj joooj

ударите се јаче ...  а да разговарамо мало  рецимо о историјским чињеницама, ево једна баналност, чији су храмови старији, рецимо у селу Врбник (моје село) постоји ХРАМ СВЕТОГ НИКОЛЕ из око из средине 16 вјека, Туристичка заједница Града Книна написала таблу  "Црква светог Николе 18 стољеће, Врбник"

оду људи заједно са свештеником да питају како то, још понесу документовано, а у ТЗ кажу "ШТА ХОЋЕТЕ, НЕ МОЖЕТЕ ВИ БИТИ СТАРИЈИ ОВДЈЕ ОД НАС, ВАН!" волио бих да ми кажете да лажем, то ће само употпунити моје погледе на неке ствари...   

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Da li hrvati reaguju na ove slike, kao što srbi reaguju na one odozgo i na onakve snimke?

Постављена слика

Постављена слика

Sve je kao nekad, samo partizana nema. A oni sve zakuvali.

Jesu ružni!!! 0102_laugh joooj joooj joooj
a što će im nož u ustima, posječ će se!!!

Ево овако. Ја сам унук четника, као и, верујем многи с овог форума. Има слику деде 1944 са камом и сас све оружје.Дакле, усташтво је фашизам најгоре врсте, То је под један. Као и уосталом ханџар дивизија.Они су клали и убијали Србе. Кад су у Маћедонији Тусрци почелида терају уз бубањ Срби су се организовали и с ножем у зубима бранили тамо Србе.

Кад је мој деда питао шта ће му кама, командант је реко да ће то да ради кад пређу Дрину.

да су победили гибаничари не би било овог што имамо данас. Барем не у тој мери. Али су Енглези то што јесу. За Тита нико није зано до 1944. године.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Budale su jedni i drugi.. Osim toga - ako niste znali, ustaša je srpska reč, dokle je četnik turska reč, od çete, jedinica. Krasni hrvatski nacionalisti nose srpsko ime, dokle krasni srpski nacionalisti nose tursko ime.. Ovde se već vidi apsurdnost svega toga.

Ipak, postoji jedna razlika između hrvatskih ustaša i srpskih četnika; naime, ustaše su zvanično i aktivno učestvovali u holokaustu i time pripadaju neonacističkom taboru. Šta se tiče četnika, bilo je onih koji su se borili protiv nacista i bilo je onih koji su kolaborirali sa nacistima; međutim, ni četnici kolaborateri nisu ni zvanično ni aktivno učestvovali u holokaustu.

Не блати име ЈВУО. То је једина официјална војска краљевине Југославије била. Незнам шта ти то имаш против Четника?

Иначе четовање је начин ратовања и много старији од Драже Михаиловића. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Слава војводи Кости Пећанцу. Наша неслога нас је и уништила, схваташ ли ти то?

Подели на овим сајтовима

Da smo bili slozni, kao sto nismo, i mudri, dalekovidi,

Srbi ne bi naseli na - bolje grob, nego rob,

nego bi sklopili pakt neutralnosti  i vodili brigu da se srpskog stanovnistva sacuvaju zivoti dece i ljudi

od svih naroda okolo nas koji su usli u pakt.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Цитат

nego bi sklopili pakt neutralnosti  i vodili brigu da se srpskog stanovnistva sacuvaju zivoti dece i ljudi

Слажем се. Тај пакт је био пакт неутралности, али слабо је ко то видјео.

Слава србским мученицима Дражи, Пећанцу, Недићу и Љотићу.

Подели на овим сајтовима

Kakav ideal? Ponude ti pakt neutralnosti a ti im prkosis i  tako poturis sopstveni narod na klanicu.

Nije to ideal. Znas sta je ideal? Ideal je ono sto su rumunski monasi porucili svom narodu - kao sto je Hristos porucio Petru da baci mac iz ruke svoje, i mi vama, nasoj pastvi, savetujemo da je sada najbolje da bacite oruzja svoja na zemlju.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Слажем се. Тај пакт је био пакт неутралности, али слабо је ко то видјео.

Слава србским мученицима Дражи, Пећанцу, Недићу и Љотићу.

Dal ti uopšte znaš nešto o istoriji?
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...