Jump to content

Ко је пуцао на о. Срђана Станковића, на децу и попадију на Косову 2006. године?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Ма није нико луд да помисли дал случајно нису Шиптарски терористи пуцали у те људе...ма гдје би то Шиптари урадили? :)

Свако зна како су они мирољубиви, па Срби су 99-те бјежали од Црвених Беретки... :nene:

Semberac, covek je uhapsen, srbin, koji je to ucinio.Osudjen na 2 god.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 71
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

И какве то везе има са оцем Артемијем?

Дал је отац Артемије одговоран за свако убиство које је учињено са србске стране?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ма није нико луд да помисли дал случајно нису Шиптарски терористи пуцали у те људе...ма гдје би то Шиптари урадили? :)

Свако зна како су они мирољубиви, па Срби су 99-те бјежали од Црвених Беретки... :nene:

Знамо ми сви шта раде шиптарски терорити, али овде је једна сасвим друга прича, анадам се да ће неко засиат меродаван на ово да одговори. Мени је запало за око ово што је рекао Владика Атанасије, и верујем да не прича напамет, ако прича нека му на част служи што то говори! Лично мислим да је ово претешка осуда и зато треба неко ко је меродаван да каже шта је овде истина и ко је ово урадио.

Дакле, о овоме је Владика обавестио САСабор још 2006. године и мислим да треба јавностида се каже докле је дошло са овим.

Да, потпуно је небулозно и помислити да бивши Владика Артемије пуца на своје свештенике- индиректно преко свога секретара Виловског, зато ово треба истерати.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Semberac, covek je uhapsen, srbin, koji je to ucinio.Osudjen na 2 god.

??? Кажи нешто о овоме, баш ме занима.
Подели на овим сајтовима

Ја небих да судим ни владици Атанасију ни оцу Артемију. Не могу вјеровати да је први то све слагао али не могу ни вјеровати да је овај други то урадио.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Уствари су то учинили плаћени за то Срби, од којих је један, коме се и име зна, за то и кажњен са две године затвора, али је касније побегао и данас живи у страху да га не ухвате

Evo..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Уствари су то учинили плаћени за то Срби, од којих је један, коме се и име зна, за то и кажњен са две године затвора, али је касније побегао и данас живи у страху да га не ухвате

Evo..

Зна ли неко ко је тај човек, лако може да се повеже читава прича и да се види ко је све ово изазвао.

Подели на овим сајтовима

Да ли неко зна шта на све ово каже о. Срђан?

Стварно ме интересује шта каже оСрђан , где је сада он , да ли је и даље у епархији и волео бих да се СТВАРНО истера на чистац оваква ствар.Као што је речено није мала ствар пуцање и атентат на било кога.Да ли је неко на вези са оСрђаном ?

Нажалост овог догађаја се сећам али ми је то некако скренуло са ума , знамо сви ми шта се догађало по Косову и догађа нажалост , све ми је то некако , како да кажем , "стрпано" у врећу да је све то дело Шиптара и њихових терористичких банди али после ове теме на форуму изгледа односно ми све логичније делује да је упитању завера од монаха Артемија . Незнам тешко је оптужити некога без доказа и нико није крив док се неутврди да је крив .

Опрости ми Боже што ово написах ! Не суди , бићеш осуђен .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Vl. Atanasije pise zvanican izvestaj Saboru, a vi se pitate jel govori istinu? Svasta...

U ovom slucaju je jasno da tadasnji vl. Artemije svakako nije direktno narucio ovako nesto, ali je bio - naravno - odgovorno lice... sto znaci, ne moze da ima opravdanje za tako nesto... kraj price...

Nego drugo nesto ima: kad je vl. Atanasije bio vikar zicke eparhije, jednom je ispraznio gotovo citavu eparhijsku kasu (neku od njih, valjda) da bi jednog svestenika (?) eparhije RPiKM izbavio iz nepravedno mu namestenog zatvora...

Da li je rec o istom o. Srdjanu ili je to sasvim drugi slucaj? 0102_laugh

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

evo teksta sa zabluda je samo jedna...

На слици вл.Атанасије и свештеник Грујић, који је био секретар епархије Рашко Призренске пре пар година, и владика Артемије га је расчинио, а тужилаштво је поднело кривичну пријаву због проневере 2 мил. евра и осуђен на 4 године робије, продајући некретнине ЕРП на Косову -Шиптарима, по градовима где нема Срба.

Владика Атанасије и Амфилохије су га рехабилитовали, вратили мантију, платили кауцију(црквеним новцем из касе еп.Жчке где је пре 6 година Атанасије администрирао)и дали му парохију на Дедињу.

Треба напоменути да је пре рата према незваничним информацијама, Грујић био "цигански цар" у Вучитрну.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...