Госпођица Марпл Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 И ја сам гледала... Атмосфера ми је деловала мало натегнута и крај је био баш чудан... 0102_laugh Да се нису феминисткиње мало увредиле? 4chsmu1 Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Ја немам Студио Б, а и не гледам тв. Одгледам после на нету. Каква је била атмосфера, о чему се говорило? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Натегнуто је еуфемизам. 4chsmu1 Овај доктор Настовић као да није био добро, мислим у здравственом смислу, а оба госта су деловала као да не да немају никакве везе, већ да су апсолутно незаинтересовани за веру. Докторка Ахметагић је више него вешто, готово гротескно избегавала да помене Бога или било какаво одуховљење у делу Николе Тесле, а доктор Иван је рекао да је Тесла присуствовао васкрсшњој миси, па се онда исправио на Гајшекову интервенцију. Упадао му је у реч и није му дао да постави питање... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Разговор је био везан за књигу доктора Ивана Настовића "Архетипски свет Николе Тесле". Поред њега гост је била и професорка Универзитеат Јасмина Ахметагић. Говорили су о архетипима у животу и делу Тесле - мајка, светлост, голуб... Јунг и његово учење је било центар разговора, атмосфера је била напета, саговорници нису били много расположени (поготово др Настовић), чудно је разговор протицао, упдао је у реч Гајшеку, није одговарао на питања и одједном је емисија у тренутку кад је Настовић био малтене на у потпуности не одговореном питању Гајшек прекинуо емисију. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Да ли неко може да сними и постави овде репризу серије " Агапе " са Новаком Ђоковићем ! Вечерас је реприза за десетак минута ! Хвала унапред ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Није у питању Новак Ђоковић,већ његов први тренер,тј тренерица... :0104cheesy: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 знам али је то њихов сусрет после толико година ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 30, 2012 Пријави Подели Написано Март 30, 2012 Била је раније интересантна уводна шпица, не знам да ли за агапе, или је можда било на ртс-у, где је први кадар приказивао мноштво слика људи, и онда би се поглед удаљавао да би открио да све те слике чине икону Хростову. Јел зна неко где могу да нађем ту шпицу, или барем која је емислија у питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 30, 2012 Пријави Подели Написано Март 30, 2012 Мислим да је у питању Саборник,а водитељка је била Александра Јанковић Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 30, 2012 Пријави Подели Написано Март 30, 2012 Мислим да је у питању Саборник,а водитељка је била Александра Јанковић И мени се чини да је то. Покушаћу да нађем шпицу, хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 23, 2012 Пријави Подели Написано Април 23, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoddra Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Video sam da vas zanima intervju sa Vukom u vezi njegove knjige Dr.Aron.. Izvolite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Orion је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука