мирођија Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Честитамо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 0110_hahaha :cheesy2: BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Ће ме собале ова два мргуда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Један је Меда, а други? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Покајник, кршан момак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 E da je na berićet! :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 al je lijepa ta cura gore kakve oči samo ima......aaaa 0203_cool a tek kosa s kojeg je ona foruma ? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 ????????, ????? ????? 0203_cool??, ? ?????? ?? ????? .gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 лепо ... Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Просто је штета што су људи са вебфеста дозвољавали улаз само тројице уредника форума, пошто је ово до сада( а убудуће још и више) био заиста саборни рад и сви смо заслужни за овај леп успех српског православног мисионарења на интернету. Надам се и чврсто сам убеђен да ћемо, ако Бог да, следеће године пожњети још и већи успех и онда ћемо ићи тамо у већем броју тако да ће бити још више мантија у Скупштини Београда . Штета, нпр., што о.Угрин није био ове године са нама, наравно без нашег Мише, техничког директора, ништа не би смо урадили... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 ????????, ????? ????? 0203_cool??, ? ?????? ?? ????? .gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> ????, ?? ????, ???? ?? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Људи моји, да нисам ишао на вебфест, не би` знао да су ми очи разнобојне... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Види каки смо... ко талибани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 ???? ???? ???... ?? ????????. ??????????? ?????.... 0203_cool :drugarstvo: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 ???? ???? ???... ?? ????????. ??????????? ?????.... 0203_cool :drugarstvo: ??, ?? ???? ?? ? ??????????? klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука