ivana626 Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 хм... 89898989898989 оће ли скоро избори? нешто нисам у току.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 хм... 89898989898989 оће ли скоро избори? нешто нисам у току.... Редовни избори су на јесен 2011. http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Можда је брат Чеда преумио. Опет и поврх свега драго ми је да је био на слави у манастиру и донео свој славски колач са своје троје деце. То је заиста лепа слика порд све оне негативне политике које лично ја не подржавам.Da se prisetimo i njegovih "svedocanstava" da je mitropoliti Amfilohije (koji ga je krstio?) pukovnik DB-a. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Можда је брат Чеда преумио. Опет и поврх свега драго ми је да је био на слави у манастиру и донео свој славски колач са своје троје деце. То је заиста лепа слика порд све оне негативне политике које лично ја не подржавам. "Preumio" je on, malo `nako... A za ovo pojavljivanje u crkvi si u pravu - ovo je SLIKA jednog prvorazrednog hohstaplera i covekomrsca, da je zakona i reda ne bi ovakvi smeli da pisnu, a kamoli da se tu nesto prse... Dripac jedan najobicniji, nema grama obraza i ljudskosti!... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cetinje Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Nije covjek nista preumio, i sam je rekao da je to dio tradicije. Samo to, nista drugo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Нека су му деца жива и здрава,па,можда они невиношћу својом отворе своја срца Господу,а послееее.... Зар није Савле гонио хришћане,Св.Марија Египћанка била промискуитетна? Док срце куца у човеку,није касно да се спаси.Чврсто верујем у то. А,шта ће бити?Е,то само Бог зна. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Е, сад! Која је сврха отићи на Литургију и пресећи Славски колач ако није променио свој став о Богу? Gleda te u ochi i pischa ti na opanci 319.gif БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Слава Богу па иде у Цркву и то са дечицом. Баш се радујем овоме. Наравно не спорим ја њему право да иде у Цркву јер је Црква отворена за све Православце (па макар били само на папиру). Али далеко било да се ја сада уздам нешто у њега само зато што слави Славу... Све у свему сматрам га лицемјером, јер са једне стране слави Славу, ето оде и у Цркви а са друге стране да не набрајам све...али није моје да судим. Нека се СПЦ бави тим питањем као што се бави са о. Артемијем Brate i onaj tvoj klempavi; kao ide u crkvu pa onda izadje i tuce cigane i velica Hitlera. to je mnogo licemernije nego ista drugo. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Можда је брат Чеда преумио. Опет и поврх свега драго ми је да је био на слави у манастиру и донео свој славски колач са своје троје деце. То је заиста лепа слика порд све оне негативне политике које лично ја не подржавам. "Preumio" je on, malo `nako... A za ovo pojavljivanje u crkvi si u pravu - ovo je SLIKA jednog prvorazrednog hohstaplera i covekomrsca, da je zakona i reda ne bi ovakvi smeli da pisnu, a kamoli da se tu nesto prse... Dripac jedan najobicniji, nema grama obraza i ljudskosti!... Али што каже Лидија: Бог нека просветли и њега и његову дечицу нису она крива што је он хохштаплер! Понекад Савле постаје Павле.....молимо се да тако и са Чедом буде! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Ja glasma za Čedu ,čim ide u Crkvu vidi se da je čovek pravi . Živeo Čeda ,neoliberalizam i druge utopističke greenpis ideje . Alo tip je javio novinarima da ide da osvešta kolač u Crkvu mediji su čudo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Слава Богу па иде у Цркву и то са дечицом. Баш се радујем овоме. Наравно не спорим ја њему право да иде у Цркву јер је Црква отворена за све Православце (па макар били само на папиру). Али далеко било да се ја сада уздам нешто у њега само зато што слави Славу... Све у свему сматрам га лицемјером, јер са једне стране слави Славу, ето оде и у Цркви а са друге стране да не набрајам све...али није моје да судим. Нека се СПЦ бави тим питањем као што се бави са о. Артемијем Brate i onaj tvoj klempavi; kao ide u crkvu pa onda izadje i tuce cigane i velica Hitlera. to je mnogo licemernije nego ista drugo. Полако са оваквим речима. То овде неће моћи. Ако имаш нешто против делања г. Обрадовића, напиши то другим речима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Ja glasma za Čedu ,čim ide u Crkvu vidi se da je čovek pravi . Živeo Čeda ,neoliberalizam i druge utopističke greenpis ideje . Alo tip je javio novinarima da ide da osvešta kolač u Crkvu mediji su čudo Сад је као случајно... Научио је да свако ко се ''замери'' Цркви и верницима доживи дебакл на изборима. Сад показује да му то не смета и да то он ради одувек. Онај његов партијаш Ранђеловић је предложио у скупштини Београда да се укине Спасовдан као градска слава јер се тиме нарушавају принципи секуларне државе.... 89898989898989 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Слава Богу па иде у Цркву и то са дечицом. Баш се радујем овоме. Наравно не спорим ја њему право да иде у Цркву јер је Црква отворена за све Православце (па макар били само на папиру). Али далеко било да се ја сада уздам нешто у њега само зато што слави Славу... Све у свему сматрам га лицемјером, јер са једне стране слави Славу, ето оде и у Цркви а са друге стране да не набрајам све...али није моје да судим. Нека се СПЦ бави тим питањем као што се бави са о. Артемијем 319.gif Brate i onaj tvoj klempavi; kao ide u crkvu pa onda izadje i tuce cigane i velica Hitlera. to je mnogo licemernije nego ista drugo. Полако са оваквим речима. То овде неће моћи. Ако имаш нешто против делања г. Обрадовића, напиши то другим речима! Dobro izvinjavam se . Evo moze ovako. Brate in onaj tvoj vodja Obradovic koji je poznat po tome sto je proglasern za gay ikonu u Srbiji 2009 godine... 319.gif Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 @ Obi Wan : Toliko je isto licemerno tvoj pominjanje njegovih psovki dok 90% naseg naroda ne poocinje nista bez posvki. Nisi napisao da ti je licemerno da jedan velja selja Ilic stalno pominje Crkvu ; a jezik mu je najprostackiji koji mozes da zamislis. Kakav da je i Ceda J ima svoje misljenje o slavi ( pretpostavljam da je trazio ukidanje Slave Grada, jer ista vecini politicara sluzi za licnu promociju) ; ima 4 dece i ne spava okolo sa tudjim zenama. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Неће свако ко говори "Господе Господе" наследити Царство Небеско Сетимо се такође како је овај тражио да се укине заштитница града Београда света Богородица. Сетимо се само како је оскрнавијо свети град са својим учешћем у паради срама. Сетимо се само како је пљуно на Св. Кнеза Лазара када се залаго да Србија призна Косово. Итд.... I setimo se da se mitropolit Amfilohije pokajao što ga je krstio 4chsmu1Sa druge strane lepo je što slavi slavu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука