Jump to content

Чедомир Јовановић прославио Аранђеловдан

Оцени ову тему

Препоручена порука

prvi put da i ti kazes nesto smisleno. Da smo prvo vrsili edukaciju krstenih, ne bismo imali ni Obrazovce, ni nase, ni rascinjene monahe koji su bili skinhedsi, kriminalci i slicno.

Незнам по којим критеријима си ти већи вјерник од Младена (а момка и не познаје)?Ја се неби усудио да кажем да ти ниси заслужио да будеш крштен (јер те не познајем и боље је тако klapklap).

Немам ја ништа против што ти водиш јалову борбу против једног христољубивог покрета (нека је теби на част), али пре него што нешто изнесеш, требаш промислити у глави дал то има неког смисла 1405_love

Мене само занима код Образа нешто?Да ли ви доприносите као целина друштву?Да ли радите нешто да промените Србију или се само борите против власти?Да ли уништен Београд и гађање полицајаца у име Христа?Ти гађањем полицајца гађаш свог брата Србина,јел те не заболи у срцу можда?Покушај да спречите 250 хомосексуалаца и 750 министра је изазвао многе последице,не добре по Србе!Јер сви смо могли лепо да спустимо ролетне и да нико не излази 3 сата из куће да не гледамо то,овако су хтели намерно да нам изазову,па сад навијачи испадају хулигани!Извињавам се ако сам промашио тему,морам само да схватим овај "христољубиви покрет"!Хвала  :291291291:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Мене само занима код Образа нешто?Да ли ви доприносите као целина друштву?Да ли радите нешто да промените Србију или се само борите против власти?Да ли уништен Београд и гађање полицајаца у име Христа?Ти гађањем полицајца гађаш свог брата Србина,јел те не заболи у срцу можда?Покушај да спречите 250 хомосексуалаца и 750 министра је изазвао многе последице,не добре по Србе!Јер сви смо могли лепо да спустимо ролетне и да нико не излази 3 сата из куће да не гледамо то,овако су хтели намерно да нам изазову,па сад навијачи испадају хулигани!Извињавам се ако сам промашио тему,морам само да схватим овај "христољубиви покрет"!Хвала  dobar decko

Нађи теме о паради, ту сам опширно писао. Хвала

А имаш наш сајт па се тамо информиши www.obraz.rs

Будеш ли још питања имао, јави ми се на ПП, радох ћу ти одговорити. Свако добро

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

To што Чеда слави славу не значи да су сви Цигани православне вере.

Подели на овим сајтовима

А што се оптерећујете с тим? Ко зна шта су верници у Русији мислили кад је бивши начелник КГБ-а почео да иде у Цркву. Нека доноси колач, нека слави славу, шта ту има лоше? Па ваљда га и владика Атанасије довољно добро зна да расуди шта је најбоље за све. Имајмо мало поверења.. у Христа наравно, не у људе.

4chsmu1

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

pa ljudi sta je tu cudno, covek 4chsmu1 oce u Evropu i lize guzu homo-pedofila iz holandije, ne radi sexa, nego da bi mu se legalizovala narkomanija pa da moze slobodno da uziva  0110_hahaha  pa svako od nas radi stvari iz nekog svog interesa 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

А што се оптерећујете с тим? Ко зна шта су верници у Русији мислили кад је бивши начелник КГБ-а почео да иде у Цркву. Нека доноси колач, нека слави славу, шта ту има лоше? Па ваљда га и владика Атанасије довољно добро зна да расуди шта је најбоље за све. Имајмо мало поверења.. у Христа наравно, не у људе.

facenew22222222

Као крилатица за све теме

klapklap

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...