Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da ne ispadne da nešto pametujem, ali mislim da bi najbolje bilo da potpuno ignorišemo vesti i bilo kakve komentare vezane za još uvek monaha Artemija i svitu oko njega.

Ako se braća i sestre slažu, pa da zaključamo???

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

,,... постом и молитвом (и послушањем)" 5:00

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Расчињени епископ Дамаскин 1.24 сек.

Нек му Господ Бог буде од помоћи , дал је свестан свега овога што је говорио , питам се?!

08:02

Najbolje bi bilo da se mirnim putem razresi ova situacija......

ukoliko ne uklone , ne otruju Artemija.....

0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Закључано. Овде више нема шта паметно да се каже. Нека је Бог у помоћи Артемију и онима који га следе. Њима још једино Бог може помоћи.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

http://www.novinar.de/o-nama/fotografije/news-slike/%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85-%D1%81%D1%80%D0%B1%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5-1914-2009/

Мало сам прегледавао овај расколнички сајт Новинар.де који подржава м. Артемија и његове расколнике (довољно је погледати само њихову групу на фејсбуку http://www.facebook.com/pages/ISTINA-JE-SAMO-JEDNA-VLADIKA-ARTEMIJE/93589526605 )и свако ко има и мало љубави према својој Српској Православној Цркви и који има љубави према Богу схватиће ко стоји иза свега овога. Сада још повежите и Жарка Гавриловића који иде по иностранству, Канади и Америци и кука како смо сви пропали једино Артемије и његова герила је добра, а све време пљује по својој Цркви, Епископима и свештенству. Исти тај Жарко Гавриловић је написао највеће гадости о патријарху Павлу, о којима смо већ овде говорили (једна од тих је да блаженоупокојени патријарх има ћерку!)

Е сад простом логиком погледајте:

Новинар.де поставља фотогалерију где Патријарха Павла проглашавају издајицом Православља, исто то ради и Жарко Гавриловић и сви они подржавају м. Артемија и његову дружину која пише за исти тај Новинар.де.

Шта вам то говори? Зар треба да неко црта о коме се овде ради?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Шта заправо хоће да каже екипа Новинара.де? Па ето, Патријарх Павле је био човек који се лизао са римокатолицима, продао нам веру и ево, једини правоверни је Артемије! То што је пронађено у архиви Рашко-призренске епархије и што се сада износи је само манипулација и лаж не би ли се уништио још тај једини православни човек! Зато, хајде да побијемо ове новотарце и да ми направимо много бољу Цркву!

Овде имате документа из архиве рашко-призренске епархије па прочитајте о коме се ради:

http://www.eparhija-prizren.com/sr/arhiva2

Подели на овим сајтовима

Да ли се мени то чини, или се формира Љуљачка епархија...?

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Да ли се мени то чини, или се формира Љуљачка епархија...?

формира се секта... сумљам да ће се Артемије одрећи "звања" "епископа рашко призренског", ако се одрекне мањи је "мученик" а тако би и отворено настао ДИРЕКТАН РАСКОЛ, што он до сада "негира" овако ће до краја да ИЗИГРАВА " канонског епископа у егзилу"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...