Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачав, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Боље брини шта ће владика Артемије сада. Ово је нечувено, као хајдуци! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачав, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Боље брини шта ће владика Артемије сада. Ово је нечувено, као хајдуци! ја неке ствари не могу да схватим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Сабор сутра може донети само једну одлуку,рашчињење и изопштење из Цркве и владике и одбеглих монаха... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачан, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Како шта ће , па оптужиће владику да ствара раскол у Цркви и вероватно ће га рашчинити и то на Светог Архангела Михаила када се навршава тачно 50 година како је замонашен у Ћелијама од свог духовника Преподобног Авве Јустина. Све има своју симболику када је владика у питању Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Jао си га њему. Мош мислити тешко му пало што је пемзијонер. Сад ће он по старе дане да диже револуцију, пих ! - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
prizrenac Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачав, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Боље брини шта ће владика Артемије сада. Ово је нечувено, као хајдуци! Наслов теме није тачав, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Боље брини шта ће владика Артемије сада. Ово је нечувено, као хајдуци! Не бринем уопште, већ се радујем повратку његовом на трон, одакле је безаконо протеран! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачан, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Ја бих звао полицију. Ово једино световане власти могу да реше ... као и увек у историји Цркве када су расколници и остали узурпирали православне храмове! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Сабор сутра може донети само једну одлуку,рашчињење и изопштење из Цркве и владике и одбеглих монаха... А шта ће са народом...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачан, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? А како можеш да се радујеш свој овој несрећи?! Кажеш "Синодалци". А како ћеш сад неки Артемијев Синод да поштујеш кад ниси овај који те водио до сад? Људи зло чинимо! Вратимо се памети и Љубави. Зар ћемо дозволити да постанемо ко македонски расколници?! Зар ван Цркве има Царства Небеског? Зар је свети Марко Ефески ишао у раскол? Зар се нећемо још мало напрегнути, добра ради? Па Христос је један, кидамо га овако! Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
prizrenac Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Сабор сутра може донети само једну одлуку,рашчињење и изопштење из Цркве и владике и одбеглих монаха... Не може га расчинити. Немају никаквог основа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачан, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Ја бих звао полицију. Ово једино световане власти могу да реше ... као и увек у историји Цркве када су расколници и остали узурпирали православне храмове! Јел КПС ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Сабор сутра може донети само једну одлуку,рашчињење и изопштење из Цркве и владике и одбеглих монаха... А шта ће са народом...? Narod,onaj koji je pristalica vladike,je sada dobio otrežnjujući šamar ovim njegovim postupkom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачан, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Како шта ће , па оптужиће владику да ствара раскол у Цркви и вероватно ће га рашчинити и то на Светог Архангела Михаила када се навршава тачно 50 година како је замонашен у Ћелијама од свог духовника Преподобног Авве Јустина. Све има своју симболику када је владика у питању и ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Сабор сутра може донети само једну одлуку,рашчињење и изопштење из Цркве и владике и одбеглих монаха... А шта ће са народом...? Шачица тешко да је "народ"! Наслов теме није тачан, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Ја бих звао полицију. Ово једино световане власти могу да реше ... као и увек у историји Цркве када су расколници и остали узурпирали православне храмове! Јел КПС ? Да, полицију! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Сабор сутра може донети само једну одлуку,рашчињење и изопштење из Цркве и владике и одбеглих монаха... А шта ће са народом...? Не знам како то иде са лаицима,али мислим да ће они сами себе да изопште из Цркве,собзиром да ће вероватно да иду на службе по приватним кућама,код ових несртеника... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука