Сер Жиле Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Све је ово тако непотребно... Коме да служи литургију и против кога? То је питање. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ја подржавам владику Артемија и управо због тога би му савјетовао (да имам прилике) да то не ради, за његово добро. Али ја искрено не вјерујем у ову вјест. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Све је ово тако непотребно... Коме да служи литургију и против кога? То је питање.ДОБРО ТИ ПИТАЊЕ - КОМЕ И ЗА КОГА ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Има ли извора са још неког места? Ако ово заиста буде онда је малашанса да се владика Артемије у томе заустави. Но, и даље верујем да није истина. Истина је....Владика Артемије се налази на Косову и Метохији и сутра ће ако Бог да служити Свету Архијерејску Литургију у манастиру Дубоки Поток ! Да ли је за Тебе то проблем или не? Да ли ти је драго због тога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ја подржавам владику Артемија и управо због тога би му савјетовао (да имам прилике) да то не ради, за његово добро. Али ја искрено не вјерујем у ову вјест. Браво Семберац, то је суштина. И ја га волим и молим се за њега, Бог је сведок. Али ово ако је заиста тачно- неће на добро изаћи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Све је ово тако непотребно... Коме да служи литургију и против кога? То је питање.Све је ово заиста било непотребно почев од фебруара па наовамо...ипак мислим да ће ствари доћи на своје.Амин,Боже дај ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ето избегли монаси и монахиње су се вратили у епархију Рашко-призренску сада ће им ваљда скинути епитимије и забране ...Да,скинуће им,ал мантије... Тешко да ће моћи Maxe...једино са све кожом ! Па једино ако су послушни цркви , другог начина нема Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Све је ово тако непотребно... Коме да служи литургију и против кога? То је питање.Све је ово заиста било непотребно почев од фебруара па наовамо...ипак мислим да ће ствари доћи на своје.Амин,Боже дај ! на који начин? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ово је стварно озбиљна ствар. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Све је ово тако непотребно... Коме да служи литургију и против кога? То је питање.ДОБРО ТИ ПИТАЊЕ - КОМЕ И ЗА КОГА ?! Не братац, намерно сам поставио питање за кога и ПРОТИВ кога. Ово ми све изгледа као унакрсно инаћење, а Љубав, Она спава. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Све је ово тако непотребно... Коме да служи литургију и против кога? То је питање.ДОБРО ТИ ПИТАЊЕ - КОМЕ И ЗА КОГА ?! Не братац, намерно сам поставио питање за кога и ПРОТИВ кога. Ово ми све изгледа као унакрсно инаћење, а Љубав, Она спава. ________________________________________________________________________________ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ја подржавам владику Артемија и управо због тога би му савјетовао (да имам прилике) да то не ради, за његово добро. Али ја искрено не вјерујем у ову вјест. Браво Семберац, то је суштина. И ја га волим и молим се за њега, Бог је сведок. Али ово ако је заиста тачно- неће на добро изаћи. Потписујем оба поста. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Има ли извора са још неког места? Ако ово заиста буде онда је малашанса да се владика Артемије у томе заустави. Но, и даље верујем да није истина. Истина је....Владика Артемије се налази на Косову и Метохији и сутра ће ако Бог да служити Свету Архијерејску Литургију у манастиру Дубоки Поток ! Да ли је за Тебе то проблем или не? Да ли ти је драго због тога?Драго ми је да је владика у својој епархији и да могу сутра би тамо отишао али немогу стићи, рано је !А Семберцу бих поручио да не саветује владику,он одлуке не доноси на брзину...драго ми је и због нашег народа тамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
prizrenac Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Наслов теме није тачан, а информација је тачна! Потпуна подршка владики! Жао ми је што нисам тамо, али даће Бог! Сад се мало запитајте шта су урадили Синод и остали са безакојим и неканонским одлукама! Шта ћете сад синодалци? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Све је ово тако непотребно... Коме да служи литургију и против кога? То је питање.ДОБРО ТИ ПИТАЊЕ - КОМЕ И ЗА КОГА ?! Не братац, намерно сам поставио питање за кога и ПРОТИВ кога. Ово ми све изгледа као унакрсно инаћење, а Љубав, Она спава. ________________________________________________________________________________ Вјерујемо у њу ко у свети живот, Василија светог што клонуле снажи, Вјерујемо у њу ко у свети живот, Вјерујући у вас, о орлови наши! Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука