Jump to content

Не долазите на ЖРУ,има да вас сломе :)))

Оцени ову тему

Guest ЖРУ Администрација

Препоручена порука

• Гости
Guest ЖРУ Администрација

Размишљање једног ревнитеља

Мој је лични став да сајт поуке.орг треба избегавати и уопште не ићи на њега нити читати штогод са њега.

Не треба се регистровати на тај сајт.

Избегавати сатанска зборишта и гнусобу опуштења.

Читао сам годинама овај форум и занимљиво је да чим неко од чланова Психтуса је ишао да се учлањује тамо да преобрати њих (стављао је тешка бремена на своја плећа) престајао је да пише на овом форуму и касније се више није појављивао овде или се ретко када појавио. Што значи да су успели да га сломе.

Ја нисам мазохиста па да идем њима тамо да ме малтретирају и да ми намећу мишљење. Аргументима могу да их покопам и да их натерам да ропћу на мене и да ме попљују, али не треба нарушавати мир због таквих који ходе грешним стазама и већи су загриженици својих заблуда него што сам ја ревнитељ вере.

Нити треба тамо ићи и толерисати их у њиховим погубним учењима и деловањима.

Људи који пишу тамо сигурно да имају проблема са својим разумом или са својом психом или са обе те две ствари. Од комунистичких одора се сада препаковали у најпобожније хришћане. Није им успела социјалистичка држава па сада оће да се верски уједињују. Несрећници!

Очеви и дедови су им гинули за одбрану вере и толико се кроз историју православна мученичка крв пролила и потоцима текла али није попустила римокатолицима ни педаљ а одједном се нашли неки квазипознаватељи вере који би да буду полтрони, свељуби и лицемери па ће проповедати свакакву љубав. Ја Бога Христа нећу да продајем за љубав са њима. Папа одвајкада је душманин и погани створ који је погубитељ православаца и уништитељ а одједном ћемо сада да пређемо преко свега тога и да погнемо главе и да му се поклонимо и целивамо руку и скуте ради љубави јер хришћанство је љубав и блискост и вољење свега света. Тако само могу да помишљају безумници у свом срцу.

IZVOR-LINK VODI NA RASKOLNIČKI SAJT

Подели на овим сајтовима

• Одговори 46
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

bliss jeeee bliss jeeee smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

ЕКУМЕНИСТИ - РЕВНИТЕЉИ

1         -      0

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Треба им одати признање, стварно! Какви црни индексовци и курсаџије, они су победници!  bliss jeeee

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Свиђа ми се ово "годинама"  zru

Иначе, постојимо у овом облику тек једну годину  :drugarstvo:

Па добро шта сад, мала грешка у писању, а можда је човек дошао из будућности ... bighugbighug

Подели на овим сајтовима

bighugbighug Да сам раније знала да овако ствари стоје...опет бих дошла на ЖРУ  :drugarstvo: zru.Е свашта  bighugbighug bighugbighug

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат
  Цитат

Свиђа ми се ово "годинама"  zru

Иначе, постојимо у овом облику тек једну годину  :drugarstvo:

Па добро шта сад, мала грешка у писању, а можда је човек дошао из будућности ... bighugbighug

илити есхатона  bighugbighug

ма нека они раде своју радњу, ми ћемо своју... на крају ће се свачије дело видети.

Подели на овим сајтовима

Цитат

илити есхатона  bighugbighug

ма нека они раде своју радњу, ми ћемо своју... на крају ће се свачије дело видети.

У нади да Ће Бог Милостиви и нас, али и њих, Пригрлити Себи, и сад и заувек

:drugarstvo:

bighugbighug

zru

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Који је то ментални склоп људи! :drugarstvo: Не могу да верујем да неко може овако нешто да напише bighugbighug-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' />

zru помилуј и спаси

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мени, ево, годинаааааамааааа никако није јасно ко шта и коме овде замера? 89898989898989

Та енигма ме прогања, верујте, као својевремено кад сам покушавала да смислим шта је то једна мачка у прошлости морала да уради једном псу па да се тоооолико замрзе! bleh

Биће да ме то у ствари и не занима!  crvenilo

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

Мени, ево, годинаааааамааааа никако није јасно ко шта и коме овде замера? 89898989898989

Та енигма ме прогања, верујте, као својевремено кад сам покушавала да смислим шта је то једна мачка у прошлости морала да уради једном псу па да се тоооолико замрзе! 1312_womens

Биће да ме то у ствари и не занима!  girl_jumping

Поставља се питање ко замера. Ево нпр. ови:

http://www.facebook.com/album.php?aid=14219&id=100000580456894

Мени је довољно јасно а надам се и свима који су добронамерни коме смета ЖРУ. Но, шта се ту може, шта се ту може...  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

SAČUVAJ BOŽE OVAKVE POMRAČENE UMOVE KOJI NE VIDE DALJE OD MONITORA A KAMOLI PUTEVE SVOJE DUŠE...

OVAMO KAŽE MRZIM OVE, MRZIM ONE, JER NISU VOLELI SAMO NAS ( USTVARI JE TO TRGOVINA LJUBAVLJU, ZAR NE?  :cmizdrenje: ), A POSLE KAŽE HRIŠĆANSTVO JE SVEČOVEČJA LJUBAV, VOLIM ZATO CEO SVET....

SVAŠTA.... VOLEM - NE VOLEM - VOLEM - NE VOLEM.... MSM:  ODLUČI SE DUHOVNIČE; VOLIŠ LI RAZLOZIMA I MISLIMA ILI VOLIŠ SRCEM I DUŠOM, NIJE LI JEDINA ISTINITA LJUBAV: LJUBAV PREMA SVETOM TROJSTVU?

SVE OSTALO SU ILUZIJE KOJE SAMI SEBI STVARAMO ZBOG STRASTI TELA ILI STRASTI DUŠE...

E SAD TI RIMOKATOLICI ŠTO TO POGREŠNO RAZUMEŠE - PA UVEŠE CELIBAT DA BI DANAS PRAZNILI SVOJA SLABAŠNA TELA NA NEJAKIM MALOLETNIM DEČACIMA: TO JE NJIHOV GREH ZBOG KOGA ĆE SE URUŠITI KAO KULA STAROG ZAMKA KA SVOM TEMELJU...PRAVOSLAVLJE PRIZNAJE LJUBAV PREMA ŽENI KAO LJUBAV SVETU JER I ŽENA JE ZA LJUBAV STVORENA ZATO ŠTO JE TAKO UREDIO I OSMISLIO GOSPOD PO SOPSTVENOJ ŽELJI...

MI LJUDI NISMO DOSTOJNI RA RASPRAVLJAMO O BOŽIJIM PROMISLIMA JER NE MOŽEMO RAZUMETI BOŽIJU MOĆ RASUĐIVANJA KOJA JE SAVRŠENA - A MI TO NISMO SPOSOBNI DA DOSEGNEMO NI MIŠLJU, NI DUŠOM NI DELIMA, VEĆ SAMO DA SE KREĆEMO TIM PUTEM: KA SPOZNAJI VEČNE I VASELJENSKE ENERGIJE I SILE KOJA JEDINA JE U STANJU U CELOM SVEMIRU DA POBEĐUJE SMRT, I KOJA JEDNA KOSMIČKA MANIFESTACIJA, JEDNO LICE SAMOG GOSPODA BOGA, A MI NJU ZOVEMO LJUBAV...

ZAR POSTOJI VEĆA LJUBAV OD TE???

I ZATO - KRITIKE SU DOBRODOŠLE DA NAM STAVE DO ZNANJA DA MI ČVRSTI I ČISTI U VERI IMAMO JOŠ MNOGO POSLA, JOŠ MNOGO ZADATAKA KOJI SU NAM SAMIM ROĐENJEM DATI DA POMOGNEMO TAKVIMA DA

SE PROBUDE I KRENU JEDINIM ISPRAVNIM PUTEM KOJI POSTOJI U VEČNI  ZAGRLJAJ VASELJENSKE LJUBAVI GOSPODA BOGA...

U IME OCA, I SINA, I SVETOGA DUHA, INJINE I PRISNO I VO VJEKI VJEKOV, AMIN !!!  girl_jumping

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...