Eniz Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Eto vam prikladnog materijala vezanog za temu.a nekada slika govori više nego hiljadu riječi. jedna civilizacija je tamo uništena! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 gde nestadoshe muslimani shpanije? "kako doshli, tako i otishli" winter cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 gde nestadoshe muslimani shpanije? "kako doshli, tako i otishli" winterTo se zove dijalog!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Nema dijaloga iz prostog razloga što je moderator izbrisao to što sam ja napisao verovatno u želji da ne povredi tvoja osećanja. Rogi je to snimio i reprodukovao, ali nije to njegov komentar nego moj. Uostalom nisu vas pravoslavci isterali iz evrope nego rimokatoplici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 А откуд муслимани у Шпанији winter Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Evropa treba da unese u svoj ustav da hrišćansaka. sve bi posle lako rešavali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 А откуд муслимани у Шпанијиpa doshli ljudi dijalogom wintervidish ovaj simbol ispod shehade na enizovom avataru? to je simbol dijaloga. zar nisi uchio istoriju? muslimani se proshirili od pakistana do maroka dijalogom. Evropa treba da unese u svoj ustav da hrišćansaka. sve bi posle lako rešavali.zar ne pishe da je sekularistichka? ja mislim da pishe.. kad bi se toga drzhali kako treba, dosta bi isto tako lako reshavali... cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Nema dijaloga iz prostog razloga što je moderator izbrisao to što sam ja napisao verovatno u želji da ne povredi tvoja osećanja. Rogi je to snimio i reprodukovao, ali nije to njegov komentar nego moj. Uostalom nisu vas pravoslavci isterali iz evrope nego rimokatoplici. Boga mi, dobro si krenuo. Sad se nikako ne trebam bojati za opstanak na ovim prostorima. Proterali i protjerali ste nas, a još samo da nas rastjerate i rasterate... Boga mi, dobro se može razumjeti od takvih kao vas na kom duhu se usavršavate i odgajate. Boga mi, ljubav prema čovjeku vrca iz svake riječi na ovoj temi. Boga mi, strah me hrišćanske/kršćanske ljubavi i vladavine. Kuda ide ovaj voz... "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Boga mi, dobro si krenuo. Sad se nikako ne trebam bojati za opstanak na ovim prostorima. Proterali i protjerali ste nas, a još samo da nas rastjerate i rasterate... Boga mi, dobro se može razumjeti od takvih kao vas na kom duhu se usavršavate i odgajate. Boga mi, ljubav prema čovjeku vrca iz svake riječi na ovoj temi. Boga mi, strah me hrišćanske/kršćanske ljubavi i vladavine. Kuda ide ovaj voz... Бога Ти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Boga mi, dobro si krenuo. Sad se nikako ne trebam bojati za opstanak na ovim prostorima. Proterali i protjerali ste nas, a još samo da nas rastjerate i rasterate... Boga mi, dobro se može razumjeti od takvih kao vas na kom duhu se usavršavate i odgajate. Boga mi, ljubav prema čovjeku vrca iz svake riječi na ovoj temi. Boga mi, strah me hrišćanske/kršćanske ljubavi i vladavine. Kuda ide ovaj voz... Бога Ти? hehe "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Nema dijaloga iz prostog razloga što je moderator izbrisao to što sam ja napisao verovatno u želji da ne povredi tvoja osećanja. Rogi je to snimio i reprodukovao, ali nije to njegov komentar nego moj. Uostalom nisu vas pravoslavci isterali iz evrope nego rimokatoplici. Boga mi, dobro si krenuo. Sad se nikako ne trebam bojati za opstanak na ovim prostorima. Proterali i protjerali ste nas, a još samo da nas rastjerate i rasterate... Boga mi, dobro se može razumjeti od takvih kao vas na kom duhu se usavršavate i odgajate. Boga mi, ljubav prema čovjeku vrca iz svake riječi na ovoj temi. Boga mi, strah me hrišćanske/kršćanske ljubavi i vladavine. Kuda ide ovaj voz... Nemoj da se brineš, tebe nema gde da proteraju, proterani su oni koji su došli i doneli islam ali bi bilo krajnje i ,bilo je toga kroz istoriju, nepravedno da se proteruju oni koji su primili islam a domicilni su. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Nema dijaloga iz prostog razloga što je moderator izbrisao to što sam ja napisao verovatno u želji da ne povredi tvoja osećanja. Rogi je to snimio i reprodukovao, ali nije to njegov komentar nego moj. Uostalom nisu vas pravoslavci isterali iz evrope nego rimokatoplici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука