мирођија Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Срби су увек знали да цене своје вредности. 319.gif Србија је велика тајна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Посебно МЕ РАДУЈЕ што су млади већином дошли да одају последњу почаст нашем Павлу. Колико младог света па то је ван свих очекивања свих мојих пријатеља, па и мене самог! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар_Срнић Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Ne bih da me pogrešno razumete, al kako-god. Šteta što Pavle ne može da umire svake sedmice po jednom. Nikada nisam video složniji duh u Srba. ???? ?? ?? ??? ??? ?? ????????? ?????? ???? ?? ??????? ????? ???? ???? ????. Znam znam. Mada ho?u da pozitivno iskarikiram situaciju. Zaista je neverovatno i najblaže re?eno ?udesno. Ali znam da ima onih koji ne misle tako. БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Каква су то била лица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 cudesan zaista kao da ste kod mostiju svetitelja nema razlike kada pridjete kod svetog kneza Stefana Stiljanovica, pashalna radost, nema tuge izuzetno, tri puta sam se vracao :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 osecaj kakav sam uvek imao kada celivam svetitelje pashalna radost tada je dosao i vaseljenski patrijarh divno je bilo, tako svecan vaskrsiteljni i r adotan pomen sila Vaskrslog Hrista se osecala :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Велика се благодат излива над нашим страдалним народом и земљом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 da je svetipatrijarh nas ziveo na sinaju ili svetoj gori ili gde u svetui rekli bismmo veliki podviznik ovako nismo ni bili svesni koga smo sretali sa kime ziveli... radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 dar ljubavi radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Сузе среће иду ми сад, Божија милост показује се! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Делић неба, никада Христово царство није било опипљиво као сада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Својим животом сведочио је истину,као награду Бог је запечати светим печатима, нераскидивим нитима светости.Слава му. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 ја некако нисам нашао у себи тугу због овог растанка са Патријархом Павлом, поготово што је он био и јесте толика светиња свима нама. посебна је прича што га волим што је био човек увек и свугде, и тако милостив и исправљао туђе без питања и врло широко. чак се ни не бринем ко ће бити следећи Патријарх Српске Цркве, јер капирам да ће Бог да да што је добро за нас, па макар нам не био прав на око, ионако смо пуни труња и балвана ... нисам ни радостан, некако сам миран, моје срце је мирно, као да живи (у Христу) и даље са нама, што искрено и мислим. можда трипујем, можда ме још није стигло ... некако кад сам јутрос видео ову слику на форуму листајући оно што сам пропустио док сам био у манастиру пар дана, помислио сам да му је јако жив лик, као и даље да је присутан, не могу да се одузмем том осећају ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 Манастири Раковица, нисам тако рећи искусан у фотографисању али ево нешто мало... Улазак у Манастир, ред држи јереј Ненад из Цркве Св. Вартоломеја и Варнаве, онај попа што нешто прича на мобилном. Ред одмах испред манастирских врата... Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука