Jump to content

+ Патријарх Павле - Будимо људи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Посебно МЕ РАДУЈЕ што су млади већином дошли да одају последњу почаст нашем Павлу. Колико младог света па то је ван свих очекивања свих мојих пријатеља, па и мене самог!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Ne bih da me pogrešno razumete, al kako-god.

Šteta što Pavle ne može da umire svake sedmice po jednom. Nikada nisam video složniji duh u Srba.

???? ?? ?? ??? ??? ?? ????????? ?????? ???? ?? ??????? ????? ???? ???? ????.

Znam znam. Mada ho?u da pozitivno iskarikiram situaciju. Zaista je neverovatno i najblaže re?eno ?udesno. Ali znam  da ima onih koji ne misle tako.

БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ

''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!''

Подели на овим сајтовима

cudesan zaista kao da ste kod mostiju svetitelja nema razlike kada pridjete kod svetog kneza Stefana Stiljanovica, pashalna radost, nema tuge izuzetno, tri puta sam se vracao  :smiley:

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

osecaj kakav sam uvek imao kada celivam svetitelje pashalna radost tada je dosao i vaseljenski patrijarh divno je bilo, tako svecan vaskrsiteljni i r adotan pomen sila Vaskrslog Hrista se osecala :smiley:

Подели на овим сајтовима

da je svetipatrijarh nas ziveo na sinaju ili svetoj gori ili gde u svetui rekli bismmo veliki podviznik ovako nismo ni bili svesni koga smo sretali sa kime ziveli...

Подели на овим сајтовима

ја некако нисам нашао у себи тугу због овог растанка са Патријархом Павлом, поготово што је он био и јесте толика светиња свима нама.

посебна је прича што га волим што је био човек увек и свугде, и тако милостив и исправљао туђе без питања и врло широко.

чак се ни не бринем ко ће бити следећи Патријарх Српске Цркве, јер капирам да ће Бог да да што је добро за нас, па макар нам не био прав на око, ионако смо пуни труња и балвана ...

нисам ни радостан, некако сам миран, моје срце је мирно, као да живи (у Христу) и даље са нама, што искрено и мислим.

можда трипујем, можда ме још није стигло ...

некако кад сам јутрос видео ову слику на форуму листајући оно што сам пропустио док сам био у манастиру пар дана, помислио сам да му је јако жив лик, као и даље да је присутан, не могу да се одузмем том осећају ...

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Манастири Раковица, нисам тако рећи искусан у фотографисању али ево нешто мало...

Постављена слика

Улазак у Манастир, ред држи јереј Ненад из Цркве Св. Вартоломеја и Варнаве, онај попа што нешто прича на мобилном.

Постављена слика

Ред одмах испред манастирских врата...

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...