Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

mense0198626478946378946

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Свака част о. Иване, и сви који организујете јер ово је поприлично велики аудиторијум па вам можда буде требао неки котлић за Гиниса пошто је позив отворен свима (колико схватих) 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Имаће свега брате, Богу хвала. Имаће и котлића и рибље чорбе. Трпеза ће бити манастирска без меса (сем рибе наравно), али ће бити свега.

Драги пријатељи, ви који желите помоћи да се сабор организује на најбољи начин, јер се очекује у оба дана преко 500 гостију, да помогнете како год желите. Сваки вид помоћи је добродошао. Можете мене контактирати преко ПП или на на skype, или на мој телефон. Ако неко жели новчано да помогне, могу то учинити лично на Сабору.

Наравно, ништа не инсистирамо него предлажемо.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Такође они који долазе увече на бденије и  дружење са намером да преконаче обавештавамо да понесу ћебе и јастук. Обезбеђено ће бити око 40-ак лежаја за госте.

Овом приликом се захваљујемо Старачком дому из Крагујевца на помоћи за лежајеве (душеке). Душеци су нови.

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 :cmizdrenje:

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Овом приликом се захваљујемо Црвеном крсту из Крагујевца на помоћи за лежајеве (душеке).

Да Господ благослови њих и њихове породице. crutches crutches

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Колико временски треба колима од Београда до манастира?

Два сата умерене вожње.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Мислим да сам већ одговорио, али не знам где је испарила моја порука. Има око 2 сата вожње, без неке журбе. Аутопутем до Баточине, онда до Крагујевца, а затим старим путем за Јагодину на неких 20-ак километара.

Подели на овим сајтовима

• Гости

А  од  Крагујевца до манастира?

И  куда  треба возити? :)

Прати путоказ ја ЈАГОДИНУ !

Прво скретање улево на првом семафору код хале Језера , као орјентир ти градско језеро доред самог пута.

После скретања улево, прођеш мост и одмах скретање удесно и идеш скроз право,долазиш до следеће раскрснице идеш Право , а на тој раскрсници има знак за Јагодину и онда само пратиш тај главни пут до раскрснице са знамок ман.Денковац.

МИСЛИМ ДА САМ  СВЕ ТАЧНО ОПИСАО?!  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...