Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

мене нервира то снебивање, а нисам ни рођен као син рокфелера, још мање сам машина за штанцовање новца.

јуче су само добровољни платили а сви су пили по пар пића у кафићу где смо седели, и још је остало 900 динара преко а цех је био за 25 људи ... уосталом сви су видели како смо скупљали паре на лицу места.

а жао ми је што се људи који нису дошли стиде и снебивају ...

ваљда смо хришћани да се помогнемо, аман :drugarstvo:

што се тиче новог сабора, може опет ил за месец дана, ил кад год вам одговара :drugarstvo:

мислим да је већа поента да се окупљамо, па макар и у једноцифреним бројевима, него да ми треба благослов било ког оца да се гледамо.

а не може се ни сваком угодити, и баш због тога треба чешће.

Подели на овим сајтовима

Мојој жени и мени је било јако лепо, заиста.

Надам се да вам се допало појање, колко-толко?

Требало је да нас буде дупло више појаца, али нема везе.

Све у свему, ово треба чешће!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Појање је било фантастично! Одшево сам се како поје протопсалт Лазар.

Подели на овим сајтовима

појали сте прелепо, само си требао мало и жену да пустиш да поје :cheesy: :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1315243609' post='494235]

појали сте прелепо, само си требао мало и жену да пустиш да поје :cheesy: :drugarstvo:

Tvoja supruga ima prelep glas.. sto kaze milan mogla je ona malo vise da "pevusi"

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Хајде и ја да се огласим,

Литургијско сабрање је настављено за столом, где и кроз различите ставове око неких тема, па чак кад су саговорници часни оци и "царски свештеници", љубављу долазисмо до одговора на свако питање. Временски период од неких 6 часова, који смо провели окупљени око стола, једноставно је пролетео, што је за мене била потврда да смо ванвременску Литургију дружењем наставили.Није битно колико је било људи, јер како Меда написа, у Путиру смо били сви скупа, а током дружења смо скоро сваког "поменули", тако да могу написати, да је дружење било истински Љубављу Његовом натопљен, агапе.

Препоручујем што чешћа сабрања, где једино услов треба бити Литургија и Евхаристија, као увод. Све остало на лицу места, јер и сад се показало, да је тако најлепше.

:drugarstvo::drugarstvo::drugarstvo:

1405_love 1405_love 1405_love

0442_feel 0442_feel 0442_feel

П.С.

Владане, пажљиво око назива омладина, јер онај седи, дебели и матори на слици сам ја...тако да ја могу бити омладинац, али само код Кркобабића 4chsmu1

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

П.С.

Владане, пажљиво око назива омладина, јер онај седи, дебели и матори на слици сам ја...тако да ја могу бити омладинац, али само код Кркобабића

не брини брате ништа нисам ја неки Иван Ивановић 0102_laugh примамо те у нашу "омладинску Христову чету" dance67890 , постављен си на мјесто комесара sHa_sarcasticlol

:group111: :group111:

nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

• Гости

Имаћу ту слободу да цитирам поруку једног мог великог пријатеља и брата који је послао свима јуче окупљенима:

"Поздрав ЦИЈЕЊЕНОМ скупу од мене. Са вама сам У НАФОРИ јер су управо причестили само бебе :) Зато навалите на нафору"

Подели на овим сајтовима

не брини брате ништа нисам ја неки Иван Ивановић 0102_laugh примамо те у нашу "омладинску Христову чету" dance67890 , постављен си на мјесто комесара sHa_sarcasticlol

:group111: :group111:

nasznak9877777777777777777

Захваљујем унапред на указаном поверењу,

Стога, уводимо техничка правила за агапе,

1. Комесару чаша никад не сме бити празна

2. О свему водити рачуна, али највише о тачки под бр.1

3. Ако видите да комесар нема довољно концентрације за разговор,немојте ни помислити да му је дошао "Немац" у посету, већ обратите пажњу на тачку 1.

0212_rolleyes 0212_rolleyes

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Vrlo brzo će biti organizovan jedan Vanredni Sabor (razbojnički) na kome će biti samo ženski deo ŽRU (nešto kao a-fe-že ŽRU) i na žalost samo ja kao izveštač jedini muškarac. Kakav smor... :291291291:

Sabor neće biti liturgijski (a mogo bi) ali teško da se uveče drže Liturgije sem ukoliko nije neki prazdnik, već više kafansko-tračarski.

Mesto sabranja je neka od kahvana na Zemunskom Keju. (Šlep, Venecuela, Veslo, Reka, Radecki....). Dakle žene, pripremite svoje igle za šivenje i goblene i navalite... Ja ću biti tu vrlo kratko da zabeležim aparatom skup, pa vas posle napušćam.

Ukoliko se popišmanite i poželite da pored vas budu i muškići sa ŽRU, najavite to ranije pa da se spremimo. :group111:

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

стараћу се за тачку 1, сипам најчувеније пиће љуте крајине sHa_sarcasticlol познатије као мученица шљивка stadaradim 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Vrlo brzo će biti organizovan jedan Vanredni Sabor (razbojnički) na kome će biti samo ženski deo ŽRU (nešto kao a-fe-že ŽRU) i na žalost samo ja kao izveštač jedini muškarac. Kakav smor... :291291291:

Sabor neće biti liturgijski (a mogo bi) ali teško da se uveče drže Liturgije sem ukoliko nije neki prazdnik, već više kafansko-tračarski.

Mesto sabranja je neka od kahvana na Zemunskom Keju. (Šlep, Venecuela, Veslo, Reka, Radecki....). Dakle žene, pripremite svoje igle za šivenje i goblene i navalite... Ja ću biti tu vrlo kratko da zabeležim aparatom skup, pa vas posle napušćam.

Ukoliko se popišmanite i poželite da pored vas budu i muškići sa ŽRU, najavite to ranije pa da se spremimo. :group111:

Sile,jel ovo obaveštenje ili preporuka .mislise.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Пријављујем се за овај разбојнички сабор, ал пошто не знам да хеклам и штрикам, ја чу да понесем пинцету да чупам обрве womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...