Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Милица: "лепа куца,слатка куца...

Дејан:   "Та маните,,наше војвођанске краве су много крупније...

Мара:  "У ком сте бре фазону,улазите у шталу,фуј...

Сека : хихихихи

али оригинал звучи као они  :) bliss jeeee algabacaju
Подели на овим сајтовима

остао сам кратко други дан после Литургије и мало ми жао што се нисмо дуже дружили, ал сам морао раније да кренем до једног лепог манастира близу Аранђеловца  :)

драго ми је што сам упознао уживо све оне које нисам до тад знао и волео бих чешће тако да се састајемо у што већем броју  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Успут-извињавам се свима које сам ''давила'' тог дана,посебно оцу Ивану и Меди. bliss jeeee algabacaju

ма где давила, ја ти стално причао да се мало више опустиш  :)
Подели на овим сајтовима

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=k7NFeaDo7XM

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JJsOH69741w

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=jqRpNCS7aJs&feature=feedu

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ajLAfz56-us

Ovo u pozadini što se čuje odgovaranje, to je predivan Divnin glas, samo mi je bila u nekom mrtvom uglu pa nisam mogao da je uhvatim sa kamerom.

Ово је заиста икона Царства небеског! Прелијепо! Свака част!

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре моје по Христу ! Као што сам навео овде нисам НАЖАЛОСТ био на Сабору , докле ћу да кукам нећу више тако ми Бога , али морам нешто свима да кежем и ако нисам био , гледајући све ове слике и читајући коментаре и утиске као да сам био и физички присутан , а духовно и молитвено јесам , толико сте ми некако сви прирасли срцу да ја немам речи ! Леп је осећај да неможе се речима описати да осећаш припадност некоме . Да ли је то од Господа дар или нешто сасвим друго нисам незнам . Дани ми пролазе у неком миру и благостању као да је Дух Свети сишао на мене . Увукао се неки мир у мене да сам почео да са свима се МНОГО али МНОГО боље понашам . Чак је и супруга приметиле нешто узвишено у мени да је почела чак и да сумња нешто , мада незнам шта ? Немојте да мислите да ја нисам са свима добар и пре али сада је нешто друго . Надам се да можете да ме разумете , ја нисам неко који уме лепо да пише и да подилази људима , никада нисам у школи писао добро писмене задатке из Матерњег језика увек је била нека слаба тројка , у својој каријери интернета неких 4 до 5 година био сам члан много форума и сајтова и нигде се нисам задржавао више од пар дана али овај  :bla: је непревазиђен и једва чекам када ће поново часови веронауке и опет нека предавања на Timespeak 3 било предавање или живе речи . Опростите мени грешном што сам овако упао и почео да се исповедам , на неки начин , само сам морао да вам кажем своја осећања . :drugarstvo:

veruj mi da ja osecam apsolutno isto!!!kao da sam bila tamo sa svom bracom i sestrama sa foruma!!!! bleh sto smo svi zajedno!!!
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ево може код мене.

Таман изводим неке грађевинске радове па ми треба људи за мобу.

Смештај обезбеђен, клопа богата - бачка све по пропису и протоколу(млого масно и слатко ) .

Друштво екстра, све философи који не умеју малтер умешати.

Музика рок-блуз.

Женске - маџарке , коме се свиџа свиџа, ко не воле нек пољуби па остави, има ко воле.

Клима , као у Енглеској( ко оће мало да изиграва Енглеза) .

Устаје се рано, прво јутрење(пешачење 4 км до цркве, и наравно назад) , затим кахва, па арбајт, па ручак, па мезе, па кахва, па ракија или вино, па фруштук(мало је то код мене испретурано, мада жена уредно све послужи) , затим опет ракија, па кахва, па чај ко оће (ако је неко болетсан) , затим вечерње, и тако ...

Наравно све време се арбајтује.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...