Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 Треба ми тачно место у Јеванђељу где се налази стих, који ћу да парафразирам: ,,Ово треба чинити, а оно не изостављати''. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 ovo ono? xD cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 Тешко вама, књижевници и фарисеји, лицемери, што дајете десетак од нане, копра и кима, а остависте што је претежније у закону, правду, милосрђе и веру; ово је требало чинити, а оно не остављати. (Матеј 23:23) Али тешко вама фарисејима што дајете десетак од метвице и од руте и од сваког поврћа, а пролазите правду и љубав Божију: ово је требало чинити, и оно не остављати. (Лука 11:42) „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 Покушао сам на претраживачу али ми није ишло. Хвала! Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 Можеш и у обичном пдф фајлу да претражујеш. То је алатка у облику двогледа. Откуцаш реч и он ти избаци све стихове где се та реч помиње. Одлично функционише, врло је прегледно, и превод је синодски. Нови Завет у пдф формату има на верујем.орг. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука