Jump to content

Да ли се смејете?????

Препоручена порука

Оче Горане,боље би било да сте поставили тему: "Да ли се молите ?"...то више приличи вашем позиву, посебно у данашње време када људи за све имају времена осим за Бога.

Опростите....

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Оче Горане,боље би било да сте поставили тему: "Да ли се молите ?"...то више приличи вашем позиву, посебно у данашње време када људи за све имају времена осим за Бога.

Опростите....

узи лепо па си отвори тему, шта мрачиш ову?  :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

And what does ridiculous mean? Isn't everyone constantly being or seeming ridiculous? Besides, nearly all clever people now are fearfully afraid of being ridiculous, and that makes them unhappy"-Alexey Karamazov (Dostoevsky)

Подели на овим сајтовима

Volim da se cepam od smeha sa drugima  :) facenew22222222 0110_hahaha 0110_hahaha

A najaće mi je kad se nečega setim i onda počnem sam da se  0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Волим да се смејем, и кад се смејем правим циркус од тога... али кад сам озбиљан онд сам  :) озбиљан...

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Волим да се смејем, и кад се смејем правим циркус од тога... али кад сам озбиљан онд сам  0110_hahaha озбиљан...

Ozbiljno  :) facenew22222222 0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Волим да се смејем, и кад се смејем правим циркус од тога... али кад сам озбиљан онд сам  smej.gif озбиљан...

Ozbiljno  facenew22222222 0110_hahaha 0110_hahaha

0110_hahaha 4chsmu1 :) 0110_hahaha 0110_hahaha

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Volim da se smejem, da me nasmeju i da nasmejem ;) Dzaba onima koji se "mole" po cijeli dan ako jedu zive ljude.  algabacaju

Oнда се не љутите што сам вас назвала Рафаело Марципановић ?  ;)
Подели на овим сајтовима

Meni je to simpa ^^

Pa, znas kako sam dobio nadimak? Jedna gospodja iz Sentandreje se nije mogla sjetiti mog imena, a znala je da ima kolac koji se tako zove, pa je brzo rekla: otac Marcipan! 0110_hahaha))

"... бринеш се и узнемираваш за много, а само је једно потребно... "

Подели на овим сајтовима

Ja volim da se smejem.Volim ljude,koji imaju seretski smisao za humor.Meni kazu da umem da zasmejem sagovornika.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...