Сер Жиле Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ja se krstim na rame whackado И ја. Баш сам се изненадио кад сам ово прочитао. 89898989898989 Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Не могу да нађем онај видео клип где се +Амфилохије крсти са једним прстом :bla: Па кад не посећујеш "Ихтус"! dada zar tako nešto još uvek postoji 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Не могу да нађем онај видео клип где се +Амфилохије крсти са једним прстом Па кад не посећујеш "Ихтус"! zar tako nešto još uvek postoji 89898989898989 Још питаш! Раде пуном паром! dada-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> Ево да видиш да нам се митрополит ипак поправио. 14. јул 2010. Бијела, Црна Гора. 4chsmu1 Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Владета је Владета! klapklap Свакако добар приступ, али мислим да је ово личан став и да је најважније у свему крсни знак, као и прсти десне руке, да се то ради полако и са смислом. Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Иначе колико стилова знате? Најпознатији је свакако ТАМБУРИЦА, па обрнути крст (Боже ме опрости), терање мува... Знате ли још неки? Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Иначе колико стилова знате? Најпознатији је свакако ТАМБУРИЦА, па обрнути крст (Боже ме опрости), терање мува... Знате ли још неки? klapklapКако бисмо назвали овај митрополитов стил са кажипрстом на челу? Мислилац? Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Да, да! Али ни ја нње знам да ли је за смејање или плакање! 89898989898989 89898989898989 klapklap 0409_feel greengrin 0705_read 0110_hahaha 0102_laugh Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 А добро, ја на то не гледам тако трагично. Ето, митрополит нам је пружио прилику да се направимо паметни и искритикујемо га у стварима вере и на тај начин задовољимо малог "ревнитеља" у себи. bendoff Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Иначе колико стилова знате? Најпознатији је свакако ТАМБУРИЦА, па обрнути крст (Боже ме опрости), терање мува... Знате ли још неки? Има и стил "у Најке" тј. рука додирне чело, спусти се до грудне кости и ту удари 2 тачке и лучно замахне ка левом рамену. isus-sinai Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Jel se krstite kad prođete pored Crkve ? Понекад. Како кад , не сваки пут али прекрстим се! uglavnom da "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Иначе колико стилова знате? Најпознатији је свакако ТАМБУРИЦА, па обрнути крст (Боже ме опрости), терање мува... Знате ли још неки? Боље да се човек не прекрсти него да то учини неправилно. Виђао сам нажалост и код неких свештеника да се не крсте правилно,све нешто набрзину, журе па испадне ко што рече један брат као да ушивају концем(можда је и ово неки стил) 0110_hahaha....мене више погађа када ме свештеник на тражење благослова не закрсти правилно а има и случајева да уопште не закрсти...али то је друга тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Ja u crkvi stao ispred ikone i vidim grupica baba me odmerava! I ja namerno umesto prvo na desno ja na levo počnem da se krstim i na taj način sam izazvao burnu babeću reakciju 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 А то си значи био ти ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Виђао сам нажалост и код неких свештеника да се не крсте правилно,све нешто набрзину, журе па испадне ко што рече један брат као да ушивају концем(можда је и ово неки стил) 0442_feel....мене више погађа када ме свештеник на тражење благослова не закрсти правилно а има и случајева да уопште не закрсти...али то је друга тема.да, поготово свештеник ''умањује'' тиме благодат од Бога, просто спречава да се излије пуноћа algabacaju 0442_feel 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Ja u crkvi stao ispred ikone i vidim grupica baba me odmerava! I ja namerno umesto prvo na desno ja na levo počnem da se krstim i na taj način sam izazvao burnu babeću reakciju 0442_feel замисли, ја нисам стао у ред кад је дошла једна чудотворна икона већ сам заждио први algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука