Jump to content

Како се крстите???

Препоручена порука

Ja se krstim na rame  whackado

И ја. Баш сам се изненадио кад сам ово прочитао.  89898989898989

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Не могу да нађем онај видео клип где се +Амфилохије крсти са једним прстом  :bla:

Па кад не посећујеш "Ихтус"!  dada

zar tako nešto još uvek postoji  89898989898989
Подели на овим сајтовима

Не могу да нађем онај видео клип где се +Амфилохије крсти са једним прстом  0405_feel

Па кад не посећујеш "Ихтус"!  0405_feel

zar tako nešto još uvek postoji  89898989898989

Још питаш! Раде пуном паром!  dada-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' />

Ево да видиш да нам се митрополит ипак поправио. 14. јул 2010. Бијела, Црна Гора.

Постављена слика

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Владета је Владета! klapklap

Свакако добар приступ, али мислим да је ово личан став и да је најважније у свему крсни знак, као и прсти десне руке, да се то ради полако и са смислом.

Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба!

Подели на овим сајтовима

Иначе колико стилова знате?

Најпознатији је свакако ТАМБУРИЦА, па обрнути крст (Боже ме опрости), терање мува... Знате ли још неки?

Подели на овим сајтовима

Најпознатији је свакако ТАМБУРИЦА, па обрнути крст (Боже ме опрости), терање мува... Знате ли још неки?

klapklap

Како бисмо назвали овај митрополитов стил са кажипрстом на челу? Мислилац?

Подели на овим сајтовима

Да, да!

Али ни ја нње знам да ли је за смејање или плакање! 89898989898989 89898989898989 klapklap 0409_feel greengrin

0705_read 0110_hahaha 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

А добро, ја на то не гледам тако трагично. Ето, митрополит нам је пружио прилику да се направимо паметни и искритикујемо га у стварима вере и на тај начин задовољимо малог "ревнитеља" у себи. bendoff

Подели на овим сајтовима

Има и стил "у Најке" тј. рука додирне чело, спусти се до грудне кости и ту удари 2 тачке и лучно замахне ка левом рамену.  isus-sinai

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Боље да се човек не прекрсти него да то учини неправилно.

Виђао сам нажалост и код неких свештеника да се не крсте правилно,све нешто набрзину, журе па испадне ко што рече један брат као да ушивају концем(можда је и ово неки стил) 0110_hahaha....мене више погађа када ме свештеник на тражење благослова не закрсти правилно а има и случајева да уопште не закрсти...али то је друга тема.

Подели на овим сајтовима

Виђао сам нажалост и код неких свештеника да се не крсте правилно,све нешто набрзину, журе па испадне ко што рече један брат као да ушивају концем(можда је и ово неки стил) 0442_feel....мене више погађа када ме свештеник на тражење благослова не закрсти правилно а има и случајева да уопште не закрсти...али то је друга тема.

да, поготово свештеник ''умањује'' тиме благодат од Бога, просто спречава да се излије пуноћа  algabacaju 0442_feel 319.gif
Подели на овим сајтовима

Ja u crkvi stao ispred ikone i vidim grupica baba me odmerava!

I ja namerno umesto prvo na desno ja na levo počnem da se krstim i na taj način sam izazvao burnu babeću reakciju  0442_feel

замисли, ја нисам стао у ред кад је дошла једна чудотворна икона већ сам заждио први  algabacaju
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...