Mилена КШ Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Има за тебе још времена, ти си дете. pa cu kroz neku godinu da budem prestarela za vezu salim se http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 devojke ne vole dobre momke ne vole fine momke nije to to za njih eto ja sam baš fin i .....nisam prošao na tržištu na kom sam "konkurisao", doduše hteo sam jednu baš onako, izazovnu....zgodnu.....a njoj je trebao neko drugi, problematicniji...ili otkud znam već u stvari poooooojma nemam, to je za mene sve enigma, nisam vešt u tim stvarima "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Ah možda bi neki filozofski odgovor na traženje ljubavi bio: Kada prihvatimo ono što jesmo, dobićemo i ono što tražimo. Brljiiiii..... -------------------------------------------- Zašto dobri momci uvijek izvise? Ma ne treba to tako posmatrati. Loša je varijanta kada te ostavi djevojka zbog sada nekog razloga, pa ti počneš da se uklapaš u model tog momka zbog kojeg te ostavila. Misleći kako je to što on ima ili ono što on jeste, ustvari baš ono što žene žele. Imaš svoj životni put, ideš njim i svašta dobro može da se desi. "Sve ti verujem, ali ne moram da te pratim..." - Block Out feeble, DYNABLASTER, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 ајде да научите како се користи цитат систем одговора, треба да листам ко је шта рекао и одакле докле ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 A čekaj,pored mene koliko ima momaka na forumu koji vise? gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Наћи ћеш је, има доста таквих, али то опет није гаранција да је права за тебе. Ја сам мислио као клинац да је довољно да слуша исту музику као ја, па да имам шта да причам са њом, онда сам мислио да је најбоље да буде у истој професији као ја, па би било лепо још и да је хришћанка, а сад кажем неам појма шта тражим, и мислим да сам коначно на добром путу да нађем наравно,само ми никако није јасно зашто ми људи не верују кад кажем да је прво што приметим код девојке поглед (а не изглед као што већина примећује),да девојку никад не би преварио (што је данас немогућа мисија),да ми секс није најважнија ствар у вези (јесте битан али није пресудан),да не могу да будем са девојком ако ми се не допада и ако не могу да разменим пар реченица са њом (саветују ме "узми то редом,немој да причаш него ради")...и тако се нађем сам против свих,њихове тезе (пусти љубав,важан је провод) против мојих (љубав је корен свега)...једноставно не могу да се навикнем на данашњи систем вредности...не желим да ме савлада помисао да девојке не воле лепе манире,пажњу,романтику,искреност,осећања...већ је сада у тренду бити "мангуп",ограничавати везу да пар дана,да се девојке освајају мишићима и аутомобилима...нећу ићи против себе па макар вечито трагао за правом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 A čekaj,pored mene koliko ima momaka na forumu koji vise? gringrin Sofro, zašto tako kažeš o sebi? Izvini, mislim da ne treba.... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 цела поента љубави је ударити на себе RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 наравно,само ми никако није јасно зашто ми људи не верују кад кажем да је прво што приметим код девојке поглед (а не изглед као што већина примећује),да девојку никад не би преварио (што је данас немогућа мисија),да ми секс није најважнија ствар у вези (јесте битан али није пресудан),да не могу да будем са девојком ако ми се не допада и ако не могу да разменим пар реченица са њом (саветују ме "узми то редом,немој да причаш него ради")...и тако се нађем сам против свих,њихове тезе (пусти љубав,важан је провод) против мојих (љубав је корен свега)...једноставно не могу да се навикнем на данашњи систем вредности...не желим да ме савлада помисао да девојке не воле лепе манире,пажњу,романтику,искреност,осећања...већ је сада у тренду бити "мангуп",ограничавати везу да пар дана,да се девојке освајају мишићима и аутомобилима...нећу ићи против себе па макар вечито трагао за правом Генерализујеш...ја, на пример, не познајем девојку коју би могао да освојиш само изгледом и колима, знам неке којима је то веома битно и неке којима није ни најмање... Natasa., Данијел Драгичевић, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Генерализујеш...ја, на пример, не познајем девојку коју би могао да освојиш само изгледом и колима, знам неке којима је то веома битно и неке којима није ни најмање... наравно да постоје такве којима није ни најмање...само сам пренео своје и искуство момака са којима радим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Mnoge djevojke večeras sjede kod kuće i pitaju se kada će naići onaj pravi. Mnogi momci sjede večeras kod kuće i pitaju se kada će naići ona prava (molim da se ignoriše datum i vrijeme pisanja ovog komentara sHa_sarcasticlol ). No, dok i jedni i drugi ne izađu na ulicu i ne upoznaju se, mogu tako do vijeka. Najljepše u svemu tome je što svi mi znamo kako i šta treba, ali nam se ipak nešto neda. A to nešto je jaaako zanimljivooo. Kako ono ide vic: bila jedna riba koja je išla samo pravo, i bila jedna riba koja je išla cik-cak. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 не желим да ме савлада помисао да девојке не воле лепе манире,пажњу,романтику,искреност,осећања...већ је сада у тренду бити "мангуп",ограничавати везу да пар дана,да се девојке освајају мишићима и аутомобилима...нећу ићи против себе па макар вечито трагао за правом Bre, covece, ni babe iz pretproslog veka nisu padale na te ljigavstine, nemoj da si naivan! Protiv koga ces, ako neces protiv sebe!? http://memegenerator.net/instance/11247304 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 pa cu kroz neku godinu da budem prestarela za vezu salim se По тароту, девојка која навија за Барселону не може наћи нормалног момка. Мора да навија за Милан и сваки дан говори десет пута: Ибрахимовић је цар. Данијел Драгичевић, RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Bre, covece, ni babe iz pretproslog veka nisu padale na te ljigavstine, nemoj da si naivan! Protiv koga ces, ako neces protiv sebe!? http://memegenerator...stance/11247304 Млађони and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CasaVode Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Sad ce drvlje i kamenje na mene.. Svi momci su bajni i sjajni dok ne dodje pitanje oko kreveta. Lagace da zele da vas zene, pa bilo da dobiju ili ne dobiju to sto zele, ostavice vas. Doziveh i jedno i drugo. Kako se osecam? Bedno! Odvratno! Uzasno! Iskorisceno i opet lagano! Opet potvrda da me ama bas, bas, bas niko ne voli. Da je na ovom svetu fuj. Da je svima bitan taj krevet! Samo to i to i to i to i to i nista drugo. Prava ljubav- rien! Nesto divno- rien! NEsto kao iz pesama Kusija i Desanke Maksimovic- rien! I receno mi je da je to lepo sve sto sam ja zamislila, ali u ovom svetu u ovom dobu to ne funkcionise tako. I kao sta ostaje? Voleti punim srcem i voleti i davati i srce i telo dok ne umres od suza od prethodnog razocarenja, pa opet das i srce i telo pa ces jednom ubosti.. kao corava koka zrno! Zao mi je, momci, ali svi ste divni na recima, na delima se pokazete kada vam ruka ide gde ide, i sta nakon toga uradite... Planovi o buducnosti prosto iskliznu... Onda vidim da je sve bila laz, da vam je stalo do zabave, i do naci bilo koju neiskusnu glupacu za brak kada vec ne moze se biti sa pravom ljubavlju, jer vam gori pod nogama 30 godina, treba se o braku misliti, pa je ta 20-godisnjakinja koja ne zna ni da se ljubi, niti sta slicno tome, koja svojuj ljubav pokazuje kao dete- pokloniti pogled, uhvatiti za ruku, pokloniti svet, pokloniti rucno napravljen ram, podeliti uzinu.... Zao mi je... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука