Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Има за тебе још времена, ти си дете.

pa cu kroz neku godinu da budem prestarela za vezu :D salim se :D

Подели на овим сајтовима

devojke ne vole dobre momke

ne vole fine momke

nije to to za njih

eto ja sam baš fin i .....nisam prošao na tržištu na kom sam "konkurisao", doduše hteo sam jednu baš onako, izazovnu....zgodnu.....a njoj je trebao neko drugi, problematicniji...ili otkud znam već

u stvari poooooojma nemam, to je za mene sve enigma, nisam vešt u tim stvarima

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ah možda bi neki filozofski odgovor na traženje ljubavi bio: Kada prihvatimo ono što jesmo, dobićemo i ono što tražimo. Brljiiiii..... :D

--------------------------------------------

Zašto dobri momci uvijek izvise?

Ma ne treba to tako posmatrati. Loša je varijanta kada te ostavi djevojka zbog sada nekog razloga, pa ti počneš da se uklapaš u model tog momka zbog kojeg te ostavila. Misleći kako je to što on ima ili ono što on jeste, ustvari baš ono što žene žele. Imaš svoj životni put, ideš njim i svašta dobro može da se desi.

"Sve ti verujem, ali ne moram da te pratim..." - Block Out

;)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Наћи ћеш је, има доста таквих, али то опет није гаранција да је права за тебе.

Ја сам мислио као клинац да је довољно да слуша исту музику као ја, па да имам шта да причам са њом, онда сам мислио да је најбоље да буде у истој професији као ја, па би било лепо још и да је хришћанка, а сад кажем неам појма шта тражим, и мислим да сам коначно на добром путу да нађем :)

наравно,само ми никако није јасно зашто ми људи не верују кад кажем да је прво што приметим код девојке поглед (а не изглед као што већина примећује),да девојку никад не би преварио (што је данас немогућа мисија),да ми секс није најважнија ствар у вези (јесте битан али није пресудан),да не могу да будем са девојком ако ми се не допада и ако не могу да разменим пар реченица са њом (саветују ме "узми то редом,немој да причаш него ради")...и тако се нађем сам против свих,њихове тезе (пусти љубав,важан је провод) против мојих (љубав је корен свега)...једноставно не могу да се навикнем на данашњи систем вредности...не желим да ме савлада помисао да девојке не воле лепе манире,пажњу,романтику,искреност,осећања...већ је сада у тренду бити "мангуп",ограничавати везу да пар дана,да се девојке освајају мишићима и аутомобилима...нећу ићи против себе :nene: па макар вечито трагао за правом

Подели на овим сајтовима

A čekaj,pored mene koliko ima momaka na forumu koji vise? gringrin

Sofro, zašto tako kažeš o sebi? Izvini, mislim da ne treba....

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

наравно,само ми никако није јасно зашто ми људи не верују кад кажем да је прво што приметим код девојке поглед (а не изглед као што већина примећује),да девојку никад не би преварио (што је данас немогућа мисија),да ми секс није најважнија ствар у вези (јесте битан али није пресудан),да не могу да будем са девојком ако ми се не допада и ако не могу да разменим пар реченица са њом (саветују ме "узми то редом,немој да причаш него ради")...и тако се нађем сам против свих,њихове тезе (пусти љубав,важан је провод) против мојих (љубав је корен свега)...једноставно не могу да се навикнем на данашњи систем вредности...не желим да ме савлада помисао да девојке не воле лепе манире,пажњу,романтику,искреност,осећања...већ је сада у тренду бити "мангуп",ограничавати везу да пар дана,да се девојке освајају мишићима и аутомобилима...нећу ићи против себе :nene: па макар вечито трагао за правом

Генерализујеш...ја, на пример, не познајем девојку коју би могао да освојиш само изгледом и колима, знам неке којима је то веома битно и неке којима није ни најмање...

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

Генерализујеш...ја, на пример, не познајем девојку коју би могао да освојиш само изгледом и колима, знам неке којима је то веома битно и неке којима није ни најмање...

наравно да постоје такве којима није ни најмање...само сам пренео своје и искуство момака са којима радим

Подели на овим сајтовима

Mnoge djevojke večeras sjede kod kuće i pitaju se kada će naići onaj pravi.

Mnogi momci sjede večeras kod kuće i pitaju se kada će naići ona prava (molim da se ignoriše datum i vrijeme pisanja ovog komentara sHa_sarcasticlol ). No, dok i jedni i drugi ne izađu na ulicu i ne upoznaju se, mogu tako do vijeka.

Najljepše u svemu tome je što svi mi znamo kako i šta treba, ali nam se ipak nešto neda. A to nešto je jaaako zanimljivooo.

Kako ono ide vic: bila jedna riba koja je išla samo pravo, i bila jedna riba koja je išla cik-cak.

pepe.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

не желим да ме савлада помисао да девојке не воле лепе манире,пажњу,романтику,искреност,осећања...већ је сада у тренду бити "мангуп",ограничавати везу да пар дана,да се девојке освајају мишићима и аутомобилима...нећу ићи против себе :nene: па макар вечито трагао за правом

Bre, covece, ni babe iz pretproslog veka nisu padale na te ljigavstine, nemoj da si naivan! Protiv koga ces, ako neces protiv sebe!? :D

http://memegenerator.net/instance/11247304

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

pa cu kroz neku godinu da budem prestarela za vezu :D salim se :D

По тароту, девојка која навија за Барселону не може наћи нормалног момка. Мора да навија за Милан и сваки дан говори десет пута: Ибрахимовић је цар.

Подели на овим сајтовима

Sad ce drvlje i kamenje na mene..

Svi momci su bajni i sjajni dok ne dodje pitanje oko kreveta. Lagace da zele da vas zene, pa bilo da dobiju ili ne dobiju to sto zele, ostavice vas. Doziveh i jedno i drugo. Kako se osecam? Bedno! Odvratno! Uzasno! Iskorisceno i opet lagano! Opet potvrda da me ama bas, bas, bas niko ne voli. Da je na ovom svetu fuj. Da je svima bitan taj krevet! Samo to i to i to i to i to i nista drugo. Prava ljubav- rien! Nesto divno- rien! NEsto kao iz pesama Kusija i Desanke Maksimovic- rien! I receno mi je da je to lepo sve sto sam ja zamislila, ali u ovom svetu u ovom dobu to ne funkcionise tako.

I kao sta ostaje? Voleti punim srcem i voleti i davati i srce i telo dok ne umres od suza od prethodnog razocarenja, pa opet das i srce i telo pa ces jednom ubosti.. kao corava koka zrno!

Zao mi je, momci, ali svi ste divni na recima, na delima se pokazete kada vam ruka ide gde ide, i sta nakon toga uradite... Planovi o buducnosti prosto iskliznu... Onda vidim da je sve bila laz, da vam je stalo do zabave, i do naci bilo koju neiskusnu glupacu za brak kada vec ne moze se biti sa pravom ljubavlju, jer vam gori pod nogama 30 godina, treba se o braku misliti, pa je ta 20-godisnjakinja koja ne zna ni da se ljubi, niti sta slicno tome, koja svojuj ljubav pokazuje kao dete- pokloniti pogled, uhvatiti za ruku, pokloniti svet, pokloniti rucno napravljen ram, podeliti uzinu....

Zao mi je...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...