Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338417206' post='649203]

неког искулираш, неког оладиш а некад се и уклониш да не угазиш нечију баштицу ... гледам да не дођем у ситуацију да терам ал ако крену да се каче или да трују около онда их поравнам ко пањ, дал јавно дал у четри ока - како проценим да ће да делује.

нисам ту да испуњавам жеље и фантазије, а ни своја залуђивања не гајим и милујем.

немам манир да искоришћавам друге, не бих то ни другима препоручио јер им неће бити лако кад им то други уради ... није чак ни питање ако, већ кад, пошто не верујем да нико никад није прогутао или се упецао на лаж.

додуше, неки и не провале да им се то десило ...

Ма, својевремено се замало нисам удала за момка, јер је претио да без мене не може да живи, да ће се убити ако га оставим (иако је знао да га више не волим).

Било је страшно, почела сам да мрзим и њега и себе.

Кад сам скупила петљу да прекинем везу, не знам да л' је био више љут он, или моја фамилија.

Јесте добар човек, јесте био, што би рекли стари, "добра прилика", али џабе - неће срце, па то ти је (чекало да сретне мог Гагија, и одмах капитулирало....и.... хвала Богу што сам послушала своје srcee ).

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Oh you sweet sweet boy, you have to learn so much :).

Nije netacno to sto si rekao, ali nemoj to tako olako shvatati, biser se pred svinju ne baca ;), a ljudi ogrube s godinama, da to i ne primete, i ne bez razloga ;).

Знам, нажалост магија нестаје полако, ограничена је, троши се... Шта год ми радили и колико год желели да је задржимо... Али оно... То је као лото, добије један од хххххх, зато се само надам да оне бакице и декице што се мотају по тву за 50. годишњицу брака не лажу да се воле и да су заљубљени и даље.... мало их је, али и сви који уплате 7/39 се надају :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ма, својевремено се замало нисам удала за момка, јер је претио да без мене не може да живи, да ће се убити ако га оставим (иако је знао да га више не волим).

Кад сам скупила петљу да прекинем везу, не знам да л' је био више љут он, или моја фамилија.

Јесте добар човек, јесте био, што би рекли стари, "добра прилика", али џабе - неће срце, па то ти је (чекало да сретне мог Гагија, и одмах капитулирало....и.... хвала Богу што сам послушала своје srcee ).

ekstra bendoff

Подели на овим сајтовима

ма иди, за психића да се удаш ... где добар, кад за себе није добар?

ко их шиша :)

Подели на овим сајтовима

Знам, нажалост магија нестаје полако, ограничена је, троши се... Шта год ми радили и колико год желели да је задржимо... Али оно... То је као лото, добије један од хххххх, зато се само надам да оне бакице и декице што се мотају по тву за 50. годишњицу брака не лажу да се воле и да су заљубљени и даље.... мало их је, али и сви који уплате 7/39 се надају :)

Ti sto slave 50 godina braka imaju drugaciji mentalni sklop, mi smo razmazeni, egoisti i komformisti :).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ti sto slave 50 godina braka imaju drugaciji mentalni sklop, mi smo razmazeni, egoisti i komformisti :).

...и зато се надамо некоме да нас промени, некоме са баш таквим, другачијим, склопом, који се не среће баш на сваком углу или на уз сваки шанк, да нас заволи из неких само њему знаних разлога, и зарази нас тим својим другачијим ритмом, учини нас бољима, и подари нам заљубљеност у њега заувек. :)

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

...и зато се надамо некоме да нас промени, некоме са баш таквим, другачијим, склопом, који се не среће баш на сваком углу или на уз сваки шанк, да нас заволи из неких само њему знаних разлога, и зарази нас тим својим другачијим ритмом, учини нас бољима, и подари нам заљубљеност у њега заувек. :)

Okaci macki o rep te iluzije :D.

Ipak ces ti jos da rastes :).

Подели на овим сајтовима

Okaci macki o rep te iluzije :D.

Ipak ces ti jos da rastes :).

Нећу да их терам, ионако ће саме да оду, лепо се дружимо до тад. :) Или ћеш ме гледати на Тв-у за 50ак година :)

Подели на овим сајтовима

Нећу да их терам, ионако ће саме да оду, лепо се дружимо до тад. :)Или ћеш ме гледати на Тв-у за 50ак година :)

Daj Boze :).

Bas si sladak :), neka devojcica ce biti velika srecnica jednog dana :).

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338419328' post='649248]

ма иди, за психића да се удаш ... где добар, кад за себе није добар?

ко их шиша :)

Временом сам схватила да, у ствари, он није волео МЕНЕ, него СЕБЕ, јер му је било битно да ОН има уз себе оно што жели, без обзира на моја осећања.

Својевремено си ме одушевио, Медо, кад си раскинуо са девојком, јер си схватио да не би била срећна уз тебе. ( Чини ми се да је то била цура са којом си био на првом сабору форумаша).

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Iskreno, relativno od skoro, ali zato tekme se pratile u T- pabu sa odabranim društvom :bla: !

Хахаха, шалиш се, где је камера? Т-паб, код Пете гимназије? :) У тај паб сам ушао пре званичног отварња, скроз случајно, док се још уређивао, и први је и једини локал који сам открио откад сам у Бгу на студијама. И једино у њега још идем да кажем "редовно", и имам најлепше успомене у вези са њим... Да, тамно точено, цене на 8, застава Ирске, старе миксете на зиду, и добра музика. Ау :)

Подели на овим сајтовима

Daj Boze :).

Bas si sladak :), neka devojcica ce biti velika srecnica jednog dana :).

*само ДЕЛУЈЕМ слатко. :) Ако питаш "неке девојчице". :) Сумњам. :) Хвала енивеј :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...