drvce Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 nije, moze da se nadje jos po neki covek medju vama. Tesko, ali moze. Zadivljujuci stepen romanticne samoobmane! Ako nije svinja, onda ga ne treba ni u ljude ubrojati! Oglo, Милан Меденица :) and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 bas sam se pitala gde si ti, da nam ulepsas malo temu KO?Ja?! .mislise. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 eto koliko je sve prosto greengrin Врх! Где се сети овога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Zadivljujuci stepen romanticne samoobmane! Ako nije svinja, onda ga ne treba ni u ljude ubrojati! hahaha, vazi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 KO?Ja?! da, ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 0102_laugh svako svog nađe :bla: ako je tasa mogao da nađe svoju tasu i mi ćemo lako 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Врх! Где се сети овога? hahhaha Crtaći i ja- dva verna druga iznenadili bi se koliko poučnog ima u ovim crtaćima 0102_laugh šalu na stranu još uvek volim da ih gledam i gledaću ih sutra i sa svojim unučićima ako Bog da Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 da, ti :- thank_you777 da ću da ulepšam- u to sumnjam, al' nadam se da sam vas malo nasmejala :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 hahhaha Crtaći i ja- dva verna druga iznenadili bi se koliko poučnog ima u ovim crtaćima šalu na stranu još uvek volim da ih gledam i gledaću ih sutra i sa svojim unučićima ako Bog da И ја готивим да их гледам кад имам времена, али ми ни за милион година не би пао Сфороније на памет "Не треба ми Ваша љубав,сада имам завоје да ме греју!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 E još samo ova dva linka i neću više :bla: Ponelo me pa ne mogu da se zaustavim hehehehe 0102_laugh Ovo je za naše dame koje traže muškarce sa velikim 'M' A ovo za našu gospodu koja se prave da to ne znaju, a u stvari odlično znaju greengrin RYLAH and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 :10900: AHA!!!! Još nekome se sviđa, a? hehehhe 0102_laugh A stvarno ima dobrih fora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 :10900: AHA!!!! Još nekome se sviđa, a? hehehhe Шта још некоме, до пре пар година сам знао све ове реченице напамет. А има у Крагујевцу ликова који скидају тоне ових цртаћа, али искључиво са овом старом, РТБ синхронизацијом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 RYLAH and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 У оригиналу гласи "Болесно, буразеру" Колко су врх ове наше старе синхронизације drvce and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука