Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 за неколико вас не знам која сте годишта и све што долази с тим, ал нешто нисам стекао утисак да сте са неким иоле озбиљно живели, ограничавам се на оне које не знам, па одатле и мој коментар - некако ми то све розикасто и нереално што пишете ко дете кад падне - није ти ништа срце, супер си ... а ова каћа све мора дa поквари - ја знам, ја знам animal-smiley-075 ћути бре greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Opet good cop bad cop Eto kako me neki ljudi brzo upoznaju dada . Više volim da budem good cop , mada uglavnom sam iskrena, pa kako se zalomi :cheesy2:! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339538918' post='658849] за неколико вас не знам која сте годишта и све што долази с тим, ал нешто нисам стекао утисак да сте са неким иоле озбиљно живели, ограничавам се на оне које не знам, па одатле и мој коментар - некако ми то све розикасто и нереално што пишете ко дете кад падне - није ти ништа срце, супер си ... а ова каћа све мора дa поквари - ја знам, ја знам ћути бре greengrin greengrin greengrin Ceeeskaaaj usiii Medo :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 опуштено, ја сам меда брутал, драго ми је и то је надимак који сам зарадио тешком муком и дугогодишњим трудом greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Ceeeskaaaj usiii Medo :D твоје ћу прве да чешкам, само кад те видим у три ока клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Eto kako me neki ljudi brzo upoznaju :cheesy2:! Oh, procvali runolist sred betonske dzungle http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Ceeeskaaaj usiii Medo :D .smeha. .smeha. .smeha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339539335' post='658858] твоје ћу прве да чешкам, само кад те видим у три ока Kao u nedelju sto smo se videli greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Oh, procvali runolist sred betonske dzungle heheeheh vidim ja po avataru ko je i sta ovde procvalo :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CasaVode Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Uuu, ziveti sa nekim je strava stvar! Tada lepo upoznas osobu, bas kakva jeste i vidis da li mozete da se uklopite, kompromisi, otvoreni, iskreni razgovori, ..... Ja bih uvela to zivljenje pre braka, proba, test, pa onda izvol'te. Znate sada u sta se upustate.. Da ne bude posle razvoda i da deca pate. Ako cemo vec moderno sve, e, pa neka bude potpuno moderno (samo cekam teleportaciju i nevidljivi plast Harija Potera i bicu moderna i sva u tom fazonu) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 тешко да половична решења постоје, пошто временом дођеш до пуно полутки а то доводи до тога да само постојање таквих ствари испитује чврстину везе ... и обично се уруши. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 heheeheh vidim ja po avataru ko je i sta ovde procvalo :bla: Procvetao Alcea rosea AKA ukrasni slez, znas kako lepo izgleda u prirodi , odusevila sam se toliko da sam ga stavila na avatar . http://www.types-of-flowers.org/pictures/alcea_rosea.jpg Sorry za spam, ali mnogo lepa biljka . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Овај Милан вечерас ме баш изненадио...не знам шта је рећи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CasaVode Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Ne znam.. Meni se cini kao ok. Naravno, ako obe strane zele da rade na sebi i zajednickom zivotu, pa vide da li mogu nesto da poprave kod sebe ili ne. Ako ne zive zajedno i odmah udju u brak, i to propadne, ta veza, onda razvod.. Ili ostajenje u istom a ne rade nista za prevazilazenje problema koji izaziva razlaz. Hm? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Procvetao Alcea rosea AKA ukrasni slez, znas kako lepo izgleda u prirodi , odusevila sam se toliko da sam ga stavila na avatar . http://www.types-of-...alcea_rosea.jpg Sorry za spam, ali mnogo lepa biljka . Naravno da znam :0104_cheesy: , volim cveće i imamo ispred kuće, samo na 1000 mnv on se otvara 'malo' kasnije :0104_cheesy: ehheeheheh tako je to kad se zivi na planini :bla: , btw to je kod nas božur Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука