Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

за неколико вас не знам која сте годишта и све што долази с тим, ал нешто нисам стекао утисак да сте са неким иоле озбиљно живели, ограничавам се на оне које не знам, па одатле и мој коментар - некако ми то све розикасто и нереално што пишете :)

ко дете кад падне - није ти ништа срце, супер си ...

а ова каћа све мора дa поквари - ја знам, ја знам animal-smiley-075

ћути бре greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339538918' post='658849]

за неколико вас не знам која сте годишта и све што долази с тим, ал нешто нисам стекао утисак да сте са неким иоле озбиљно живели, ограничавам се на оне које не знам, па одатле и мој коментар - некако ми то све розикасто и нереално што пишете :)

ко дете кад падне - није ти ништа срце, супер си ...

а ова каћа све мора дa поквари - ја знам, ја знам

ћути бре greengrin greengrin greengrin

Ceeeskaaaj usiii Medo :D :D :D

Подели на овим сајтовима

опуштено, ја сам меда брутал, драго ми је :D

и то је надимак који сам зарадио тешком муком и дугогодишњим трудом greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339539335' post='658858]

твоје ћу прве да чешкам, само кад те видим у три ока :D

Kao u nedelju sto smo se videli greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Uuu, ziveti sa nekim je strava stvar! Tada lepo upoznas osobu, bas kakva jeste i vidis da li mozete da se uklopite, kompromisi, otvoreni, iskreni razgovori, ..... Ja bih uvela to zivljenje pre braka, proba, test, pa onda izvol'te. Znate sada u sta se upustate.. Da ne bude posle razvoda i da deca pate. Ako cemo vec moderno sve, e, pa neka bude potpuno moderno :D (samo cekam teleportaciju i nevidljivi plast Harija Potera i bicu moderna i sva u tom fazonu)

Подели на овим сајтовима

тешко да половична решења постоје, пошто временом дођеш до пуно полутки а то доводи до тога да само постојање таквих ствари испитује чврстину везе ... и обично се уруши.

Подели на овим сајтовима

heheeheh vidim ja po avataru ko je i sta ovde procvalo :bla:

Procvetao Alcea rosea :D AKA ukrasni slez, znas kako lepo izgleda u prirodi :), odusevila sam se toliko da sam ga stavila na avatar :D.

http://www.types-of-flowers.org/pictures/alcea_rosea.jpg

Sorry za spam, ali mnogo lepa biljka :).

Подели на овим сајтовима

Ne znam.. Meni se cini kao ok. Naravno, ako obe strane zele da rade na sebi i zajednickom zivotu, pa vide da li mogu nesto da poprave kod sebe ili ne.

Ako ne zive zajedno i odmah udju u brak, i to propadne, ta veza, onda razvod.. :( Ili ostajenje u istom a ne rade nista za prevazilazenje problema koji izaziva razlaz. Hm?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Procvetao Alcea rosea :D AKA ukrasni slez, znas kako lepo izgleda u prirodi :), odusevila sam se toliko da sam ga stavila na avatar :D.

http://www.types-of-...alcea_rosea.jpg

Sorry za spam, ali mnogo lepa biljka :).

Naravno da znam :0104_cheesy: , volim cveće i imamo ispred kuće, samo na 1000 mnv on se otvara 'malo' kasnije :0104_cheesy: ehheeheheh tako je to kad se zivi na planini :bla: , btw to je kod nas božur :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...