Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Evo i ja da se pridruzim ,kao sveze sutnut ,pre oko 2 meseca...a sve bilo super, ja se trudio da budem ok, da ne budem prestrog,jer doticna ima jako strogog i prekog oca koji samara cim ga popreko pogledas, pa reko,hajde ,ja cu joj dokazati da nije svaka veza (ili brak) robija i pakao, da samnom nece proci kao njena majka s njenim ocem, al ne vredi...ispadnes samo glupander. Bilo je reci i o braku, iako smo mladi jos,ja 22,ona 21 god,al eto, valjda sve sto traje,jednom i dotraje (mislim na stvoreni svet,naravno)...a ja taman mislio da sam nasao devojku da mi bude popadija jednog dana, kad ono prc...inace, nisam neki preterano tugaljiv, ne slusam sentise posle raskida i ne placem, prebolim brzo, al sam poceo u zadnje vreme da vrlo intenzivno razmisljam na bas na ovu temu, kako se treba postaviti, sta raditi,kako razmisljati,kakve taktike praviti u vezi......msm, ljubav je jako lepa da bi je bespotrebno modifikovali kojekakvim taktikama ,metodama tipa davanje ljubavi "na kasicicu" i sl. ...eto,to je neko moje misljenje

а да само будеш ти - ти, и да нађеш неку особу која воли тебе каквог јеси, са све манама а и другу страну прихватити целу уједно? :)

пошто ионако нико други не можеш да будеш ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Причао ми је колега, како се његов пријатељ разводио од жене. Он је био у свему попустљив с њом. Прави шоња што би се рекло .На суду је жена изјавила како је оно обичан млакоња, шта он хоће, мањи јер од маковог зрна, кукавица једна, никад је у животу није ударио. Наравно, није мислила што је није био, што је није малтерирао итд..него просто што није мало показао да је аутотирет, снага, ослонац, мушкарчина..итд.

бескичмењак, никад није излгледа ни показао да му је стало нити да има став.

не може ни да очекује поштовање, па ни љубав.

Подели на овим сајтовима

Оне воле кад показујеш карактеристике "кичме", а то је и кад дрекнеш понекад на њу, евентуално је пуцнеш мало, али све са неким разлогом - ако постоји, али никако малтретирање и понижавање.

:291291291:

fmqmtx

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338402690' post='648822]

а да само будеш ти - ти, и да нађеш неку особу која воли тебе каквог јеси, са све манама а и другу страну прихватити целу уједно? :)

пошто ионако нико други не можеш да будеш ;)

Trenutno i ne trazim, racunam da se to samo od sebe desi,a i zaokupljen sam ispitima, imam jos par komada do kraja,pa kad vec nemam cime drugo da se zanimam,kovelim,aj bar da probam fax da zavrsim i zaposlim se:) A i cim cuju da sam iz bogoslovske sorte, uglavnom se odmah postave kao drugarice ili ponude kratkorocnu zabavu i to je sve...valjda se boje da se ne zarobe pored mene jednog dana u nekoj selendri...

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

Trenutno i ne trazim, racunam da se to samo od sebe desi,a i zaokupljen sam ispitima, imam jos par komada do kraja,pa kad vec nemam cime drugo da se zanimam,kovelim,aj bar da probam fax da zavrsim i zaposlim se:) A i cim cuju da sam iz bogoslovske sorte, uglavnom se odmah postave kao drugarice ili ponude kratkorocnu zabavu i to je sve...valjda se boje da se ne zarobe pored mene jednog dana u nekoj selendri...

такој сој немој ни да гајиш поред себе :)

Подели на овим сајтовима

Brateeeeeeee :( ja cu se rasplakati :)

Ajmo na pivo!pivo :)

Подели на овим сајтовима

A i cim cuju da sam iz bogoslovske sorte, uglavnom se odmah postave kao drugarice ili ponude kratkorocnu zabavu i to je sve...valjda se boje da se ne zarobe pored mene jednog dana u nekoj selendri...

ovo me podseti na jednu osobu zbog koje sam bila spremna da u takvu neku selendru odem...ali izgleda da to nije moj put kojim treba da idem...ko zna.

Подели на овим сајтовима

:291291291:

Тако ти је како ти је.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Тако ти је како ти је.

Признајем, од тебе онакав коментар нисам очекивала.

А како то изгледа и који је то разлог који оправдава да се жена "мало пуцне", а да то не прерасте у навику мушкарца, тј у малтретирање жене ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...