Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Паметно збориш. http://www.askmen.co...myth-video.html П.С. Видео иде послије рекламе. Закључак видеа:" Жене воле воле добре момке...али са коском". 0403_feel 0110_hahaha Šta reći... 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Fora je u tome sta tacno znaci ta kicma kod devojaka. Slozio bi se sa Medenicom da ima raznih ljudi,sto cudi,samim tim ima jedno sto verzija te "kicme" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Fora je u tome sta tacno znaci ta kicma kod devojaka. Slozio bi se sa Medenicom da ima raznih ljudi,sto cudi,samim tim ima jedno sto verzija te "kicme" Sigurno ne u kontekstu da on njoj 'namesti' kičmu. 0102_laugh Ko još voli sirovine' Mislim ko još NORMALAN voli sirovinu od momka?! :0104_cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Nisam mislio na to. Nego sam mislio na zahtevnost dobrih momaka sa "kicmom" Posto ima raznih ljudi,samim tim ima raznih devojaka i svaka sa svojom verzijom te "kicme" koju bi muskarac morao da ima. Na to sam mislio. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Кичма значи: ослонац - самопоуздање, зна шта хоће у животу, не да се фарбати итд... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Nisam mislio na to. Nego sam mislio na zahtevnost dobrih momaka sa "kicmom" Posto ima raznih ljudi,samim tim ima raznih devojaka i svaka sa svojom verzijom te "kicme" koju bi muskarac morao da ima. Na to sam mislio. OK, kontam .smesko. . Malo šale, ne ljuti se :cheesy2: . Pa mislim da bi se svaka složila u sledećem značenju- da je stabilan, da ima 'petlju' u smislu da se ne povlači i skriva pred životnim izazovima, da ima samopouzdanja i tako to... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 само још да се фокусира нечије око правилно, а не да све криво или искривљено посматра клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ma ne ljutim se Ali ajde da se slozimo da treba petlja,stabilnost,samopouzdanje i tako... Opet ide pitanje u kolikoj meri i opet se moze desiti da neko nesto od toga smatra drugacije. Dacu jedan licni primer. Napunio ja 21 godinu i dosao mi poziv za vojsku,ja su tu odlucim za civilno sluzenje zbog vise razloga. I jedan dan izadjem ja sa drustvom i upoznam jednu prijateljicu od prijatelja i ona je cula da uskoro treba da mi pocne vojni rok i pita ona mene "Jel ides u redovnu ili civilnu?" ja joj odgovaram "Civilnu" kad je ona slozila razocarajvajucu facu i pitala razocaravajucim tonom "Pa sto civilnu?" Ocigledno po njoj nisam ispunio kriterijum pravog muskarca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Definitivno ima zena koje vole da su potcinjene, da budu sikanirane i maltretirane.......nece dobre momke ,prosto hoce torturu da jadikuju nad sobom!!!! A zasto dobri momci izvise, pa verovatno zato sto hoce sve da bude uz obostranu saglasnost i dogovor i zele da postuju zelje lepseg pola! Ocigledno je to greska, dobri ne znaju da one ne znaju sta hoce! :P Бартендаз and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ma ne ljutim se Ali ajde da se slozimo da treba petlja,stabilnost,samopouzdanje i tako... Opet ide pitanje u kolikoj meri i opet se moze desiti da neko nesto od toga smatra drugacije. Dacu jedan licni primer. Napunio ja 21 godinu i dosao mi poziv za vojsku,ja su tu odlucim za civilno sluzenje zbog vise razloga. I jedan dan izadjem ja sa drustvom i upoznam jednu prijateljicu od prijatelja i ona je cula da uskoro treba da mi pocne vojni rok i pita ona mene "Jel ides u redovnu ili civilnu?" ja joj odgovaram "Civilnu" kad je ona slozila razocarajvajucu facu i pitala razocaravajucim tonom "Pa sto civilnu?" Ocigledno po njoj nisam ispunio kriterijum pravog muskarca Pa stvarno, a što civilnu? :10500: hahhahah :0104_cheesy: šalim se, izem ti ovu našu 'redovnu' od 6 meseci- sve mu to dođe na isto <_< nego me uhvati baš sad kad slušam 'Marš na Drinu' pa zato i ono napisah 0102_laugh ! Uh, Srbijo moja! kolo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Definitivno ima zena koje vole da su potcinjene, da budu sikanirane i maltretirane.......nece dobre momke ,prosto hoce torturu da jadikuju nad sobom!!!! A zasto dobri momci izvise, pa verovatno zato sto hoce sve da bude uz obostranu saglasnost i dogovor i zele da postuju zelje lepseg pola! Ocigledno je to greska, dobri ne znaju da one ne znaju sta hoce! :P Uh, ma je li!?! Šta reče . Vi tako dobri i fini, a mi kao veštice, a? Baš mi vas žao. .smesko. C c c, ko zna kakve si ti žene sretao. :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Uh, ma je li!?! Šta reče .smesko. C c c, ko zna kakve si ti žene sretao. :0104cheesy: Da ne budem maliciozan , na stranu tip zena koji zeli da jadikuje nad sobom i koje ,,vole" da pate..... ali sloboda je za zenu najteze breme sa kojim raspolaze, ponekad mi se cini da bi bile u stanju da od svakog bivseg momka uzmu nesto i da sastave novog momka, kakav bi njima odgovarao, a na kraju kada ga sastave opet da ga razbucaju jer im je dosadio! Ne znaju kud' ce, od svega pi po malo i na kraju cuveno ,,ZAO MI JE ALI NISAM JA KRIVA.." axaxaxax To je prosto tako ja sam se prilagodio prestao sam biti dobar i sve je OK :D................................. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Evo i ja da se pridruzim ,kao sveze sutnut ,pre oko 2 meseca...a sve bilo super, ja se trudio da budem ok, da ne budem prestrog,jer doticna ima jako strogog i prekog oca koji samara cim ga popreko pogledas, pa reko,hajde ,ja cu joj dokazati da nije svaka veza (ili brak) robija i pakao, da samnom nece proci kao njena majka s njenim ocem, al ne vredi...ispadnes samo glupander. Bilo je reci i o braku, iako smo mladi jos,ja 22,ona 21 god,al eto, valjda sve sto traje,jednom i dotraje (mislim na stvoreni svet,naravno)...a ja taman mislio da sam nasao devojku da mi bude popadija jednog dana, kad ono prc...inace, nisam neki preterano tugaljiv, ne slusam sentise posle raskida i ne placem, prebolim brzo, al sam poceo u zadnje vreme da vrlo intenzivno razmisljam na bas na ovu temu, kako se treba postaviti, sta raditi,kako razmisljati,kakve taktike praviti u vezi......msm, ljubav je jako lepa da bi je bespotrebno modifikovali kojekakvim taktikama ,metodama tipa davanje ljubavi "na kasicicu" i sl. ...eto,to je neko moje misljenje Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Definitivno ima zena koje vole da su potcinjene, da budu sikanirane i maltretirane.......nece dobre momke ,prosto hoce torturu da jadikuju nad sobom!!!! A zasto dobri momci izvise, pa verovatno zato sto hoce sve da bude uz obostranu saglasnost i dogovor i zele da postuju zelje lepseg pola! Ocigledno je to greska, dobri ne znaju da one ne znaju sta hoce! :P Има и таквих, али суштински жена не воли малтертирање. Мислим да је истина ипак, да жене више мрзе млакоње, добре момке без коске, плашљиве итд..у односу на евентуално шиканирање или малтретирање. Она бир између два зла, кад нема оне идеалне средине, добар момак са коском - или ти, мушкарац са великим "М". Оне воле кад показујеш карактеристике "кичме", а то је и кад дрекнеш понекад на њу, евентуално је пуцнеш мало, али све са неким разлогом - ако постоји, али никако малтретирање и понижавање. Причао ми је колега, како се његов пријатељ разводио од жене. Он је био у свему попустљив с њом. Прави шоња што би се рекло .На суду је жена изјавила како је оно обичан млакоња, шта он хоће, мањи јер од маковог зрна, кукавица једна, никад је у животу није ударио. Наравно, није мислила што је није био, што је није малтерирао итд..него просто што није мало показао да је аутотирет, снага, ослонац, мушкарчина..итд. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Pa stvarno, a što civilnu? :10500: hahhahah :0104_cheesy: šalim se, izem ti ovu našu 'redovnu' od 6 meseci- sve mu to dođe na isto <_< nego me uhvati baš sad kad slušam 'Marš na Drinu' pa zato i ono napisah kolo2 Dobro pitanje je sto da ne? Vec kad se daje izbor,ne znam sto bi izbor bio problem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука