Изида Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Mirodjija,priredi nam neku zurku posto si domacica u ovom Kutku. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Сејо, ја сам ти мало старија домаћица, нисам баш за неке журке.Мислим, мало раније лежем, заболе ме крста... bliss jeeee али има овде нашег народа доста,слободно се веселите. Ево.ово пишем раније данас, не знам да ли чу стићи вечерас.Али налетећу ја свакако. Ти си сејо мила овде некада била домаћица, не знамо ни зашто си одлазила, јер нам је нормално да си са нама као у својој кући.Сви те волимо, зато напред. Чекамо те на свим темама и догађањима. И молим те пиши што чешће да нам освежиш форум својим лепим разговорима и размишљањима? И да, да ли знаш шта је са нашом сестром Сузом и њеном ћеркицом Аном?Ана је сада велика цурица, да ли си их скоро видела? А сада у здравље свима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Evo jedna pesma.Uzivajte! ZDRAVKO COLIC / KAD POGLEDAS ME PREKO RAMENA "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 1000000001010 srecan мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 1000000001010 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 1000000001010 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 1000000001010 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 mense0198626478946378946 prstgore bendoff 319.gif dada klapklap 319.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Zdravko Colic - Ti si mi u krvi "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Legende - Moja si "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Marti,kakva je to zurka kad nema piva? мајкл "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 sak će odmah da stigne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Jao Marti,hvala bogu da si se pojavio...au što te nema slavljeniče?Gosti,a? мајкл мајкл “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука