Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Marti odgovara li boja ili da menjam? Ne bunim se za boju , za ovakav lep poklončić 4chsmu1 ;) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 E pa baš mi je drago - radujem se što ti se dopada. @Glorija - mislila sam i na tebe kad sam ga kupovala 1312_womens @Zoske - 4chsmu1 @Ostali drugari - ;) poklon Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 @Glorija - mislila sam i na tebe kad sam ga kupovala 4chsmu1 poklon omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2011 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука