Jump to content

Zurka

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
0409_feel bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff bendoff
Подели на овим сајтовима

bendoff Marti kad vidjeh ove sokove pomislih - čovječe pa ja sam još uvijek na poslu  0409_feel  bendoff  bendoff

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Сад ће те видети,шта значи парти- брејкер... bendoff

0409_feel bendoff bendoff

http://www.youtube.com/watch?v=nnO_mw4hNEU

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Јаој,Слађани је рођендан  bendoff bendoff bendoff

А bendoff.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> мене нико не зове на парти,ју,ју,ју

Јој,хвала на послужењу, дивно је, њам њам,баш сам гладан,њам њам њам... bendoff.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' />

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Svi su pozvani i svi su dobro došli Zokice  bendoff

Puna fešta Zokica  0409_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

istockphoto_895310-big-gift.jpg

Marti odgovara li boja ili da menjam?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Mileva je donela najskuplji poklon:Mileva  ;)  ;) 4chsmu1

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Јаој Милева,како је леп твој поклон,суперишка  0442_feel algabacaju algabacaju poklon

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee 4chsmu1 ;) ;) womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...