Malina Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Gde si,Malina?Hoces li kafu? Хвала, немој да се мучиш, малопре сам попила, а и не слаже ми се са пивом које сад пијем. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 OK,Malina.Ni ja ne mogu kafu i facenew22222222 istovremeno. Kako si?Sta radis? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 eheeeej Hristos vaskrse eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Hristos vaskrse "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Gde si,Marti?Hoces li kafu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Како си секана , јел има Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Dobro sam,Marti!Hvala!Kako si ti?Nego sta,nego ima.Smrzoh ti se. Hristos vaskrse "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 и код мене је Hristos vaskrse био сам до колеге око такмичења и вала баш је хладно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 U mojoj sobi kao da je oktobar. Hristos vaskrse "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 OK,Malina.Ni ja ne mogu kafu i Hristos vaskrse istovremeno. Kako si?Sta radis? Добро сам, данас сам одмарала. Ових дана сам много шетала, то ми супер дође, некако се опустим и не мислим ни на шта. Баш сам Анастасији рекла како планирам да одшетам ових дана до храма, који је још у изградњи, чујем да су доста урадили, па да видим. Пошто је то мало даље, има да се нашетам. Јел' волите ви да шетате? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Баш је хладно за ово доба године , јел може три у један - да се малко угрејем а и остали ако желе нека се придруже Малина Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Izvoli,Marti!3u1 je. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Хвала секана , мислим да ће ми пријати, сад идем заиста да скувам хехехехехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Malina,ja volim da setam. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Marti,nema na cemu! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука