Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Izi,čitam šta si napisala tamo u seks temi,iskreno oduševila si me  jahojao234 oleeeee Srbija_smesko

Ја сам имала једну другарицу у гимназији која је стално моралисала осталима и причала како нема шансе да она изгуби невиност пре брака. Момак друге другарице јој је једном рекао нешто у фазону: Онда кад ти се свиди, има да почнеш да шврљаш у браку.

Наравно, није дочекала брак, што уопште није битно, једноставно не волим кад неко говори да никад нешто неће радити. Никад не знаш шта те чека.

Али поштујем оне који остану истрајни у неким својим ставовима.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Izi,čitam šta si napisala tamo u seks temi,iskreno oduševila si me  0102_laugh 0102_laugh 4chsmu1

Ја сам имала једну другарицу у гимназији која је стално моралисала осталима и причала како нема шансе да она изгуби невиност пре брака. Момак друге другарице јој је једном рекао нешто у фазону: Онда кад ти се свиди, има да почнеш да шврљаш у браку.

Наравно, није дочекала брак, што уопште није битно, једноставно не волим кад неко говори да никад нешто неће радити. Никад не знаш шта те чека.

Али поштујем оне који остану истрајни у неким својим ставовима.

Stvar je samo u tome ne nametati drugom svoje stavove ili lične stavove kao striktno stavove Crkve,mene to malo nervira.Nema Crkva "pravila" za sve,čovek treba da rasuđuje zato ima um i savest i Crkvu da ga vodi.Trudim se da ne osudim nikog.Trudim se.Toliko od mene.Nije u životu sve crno i belo,nijnsi je mnogo.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Bog ti dobro dao,Marti!Dobro sam!Smrznuto,ali dobro.Hvala!Kako si ti?Hoces li kafu?Posluzi se sa krofnama.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Цитат

Dobro veče svima!

Kako ste mi?

Marti,gde si batke bre?Nema te all day  0102_laugh 4chsmu1 0102_laugh
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат

Dobro veče svima!

Kako ste mi?

Добро вече, Марти.

Добро сам, само мало смрзнуто. Јел' зна неко кад ће мало да отопли?

za ovaj odgovor - pojma nemam šta da ti kažem  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...