Malina Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Izi,čitam šta si napisala tamo u seks temi,iskreno oduševila si me jahojao234 oleeeee Srbija_smesko Ја сам имала једну другарицу у гимназији која је стално моралисала осталима и причала како нема шансе да она изгуби невиност пре брака. Момак друге другарице јој је једном рекао нешто у фазону: Онда кад ти се свиди, има да почнеш да шврљаш у браку. Наравно, није дочекала брак, што уопште није битно, једноставно не волим кад неко говори да никад нешто неће радити. Никад не знаш шта те чека. Али поштујем оне који остану истрајни у неким својим ставовима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Цитат Izi,čitam šta si napisala tamo u seks temi,iskreno oduševila si me 0102_laugh 0102_laugh 4chsmu1 Ја сам имала једну другарицу у гимназији која је стално моралисала осталима и причала како нема шансе да она изгуби невиност пре брака. Момак друге другарице јој је једном рекао нешто у фазону: Онда кад ти се свиди, има да почнеш да шврљаш у браку. Наравно, није дочекала брак, што уопште није битно, једноставно не волим кад неко говори да никад нешто неће радити. Никад не знаш шта те чека. Али поштујем оне који остану истрајни у неким својим ставовима. Stvar je samo u tome ne nametati drugom svoje stavove ili lične stavove kao striktno stavove Crkve,mene to malo nervira.Nema Crkva "pravila" za sve,čovek treba da rasuđuje zato ima um i savest i Crkvu da ga vodi.Trudim se da ne osudim nikog.Trudim se.Toliko od mene.Nije u životu sve crno i belo,nijnsi je mnogo. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ni ja ne volim licemerno moralisanje.I nikog ne osudjujem. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Izi turi jednu kaficu za mene,molim te i da ti kažem da si me na pomenutoj temi oduševila... 4chsmu1 0102_laugh 0110_hahaha 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 4chsmu1 0102_laugh Za Izi 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Dobro veče svima! Kako ste mi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Izvoli,Dido! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Bog ti dobro dao,Marti!Dobro sam!Smrznuto,ali dobro.Hvala!Kako si ti?Hoces li kafu?Posluzi se sa krofnama. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Dobro veče svima! Kako ste mi? Добро вече, Марти. Добро сам, само мало смрзнуто. Јел' зна неко кад ће мало да отопли? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Hvala ti puuno Izi...di si ti Marti,sg će dobiješ neopravdani što te nema 4chsmu1 0102_laugh 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Dobro veče svima! Kako ste mi? Marti,gde si batke bre?Nema te all day 0102_laugh 4chsmu1 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 joj i kod mene je isto - smrznuto a juče da se skuvamo , barem je kod mene bilo veoma vruće... može Izi , srbotuska kava i hvala na krofnicama 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Цитат Dobro veče svima! Kako ste mi? Добро вече, Марти. Добро сам, само мало смрзнуто. Јел' зна неко кад ће мало да отопли? za ovaj odgovor - pojma nemam šta da ti kažem 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Hvala ti puuno Izi...di si ti Marti,sg će dobiješ neopravdani što te nema 4chsmu1 smej.gif 0102_laugh 0102_laugh 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Цитат Цитат Dobro veče svima! Kako ste mi? Marti,gde si batke bre?Nema te all day t1007 thank_you777 dance67890 ne sam bio kod kuće , malko sam se prošetao do sestre od strica 1405_love danas sam tek na tren ode došao pa otišao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука