Sun14861 Написано Јун 15, 2021 Пријави Подели Написано Јун 15, 2021 Dobijam danas jedan savet jednog vrlo mudrog brata. Budi Englez! Srbin mora biti Englez u društvu pokvarenih... Kolegijalnost na delu... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 15, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2021 E sad da postavimo pitanje šta uopšte znači biti Srbin i ko su nove razmažene generacije i zašto je dobro imati dva lica u današnjem društvu gde se vrednosti kao što su poštenje i iskrenost smatra glupošću i nečim zastarelim, zaostalim ... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 15, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2021 Nema veze sa politikom nego sa svakodnevnim naizgled bezazlenim situacijama, gde su ljudi hladni i imaju dva lica i gde uvek moraš biti u oprezu... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 16 часа, Sun14861 рече Nema veze sa politikom nego sa svakodnevnim naizgled bezazlenim situacijama, gde su ljudi hladni i imaju dva lica i gde uvek moraš biti u oprezu... То више нема везе не само с политиком и наизглед безизлазним ситуацијама, већ ни са самом андроидизацијом човјека. Не мораш уопште бити хладан, ни имати два лица, да би био "Енглез", тј. американизован, и у том контексту да прихватиш и свијет, у којем човјек влада као иберменш. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 16, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 Samo pozitivno Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 Треба бити мудар као змија, а не бити Енглез. sanja84, ИгорМ, Sun14861 and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Цитат Помени @ Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 On 15.6.2021. at 8:12, Sun14861 рече E sad da postavimo pitanje šta uopšte znači biti Srbin i ko su nove razmažene generacije i zašto je dobro imati dva lica u današnjem društvu gde se vrednosti kao što su poštenje i iskrenost smatra glupošću i nečim zastarelim, zaostalim ... Ne znam sta uopšte znači biti Srbin, Englez itd.... Svako od nas ima neku predstavu o tome Predrag Marković istoričar je naveo dobar primer "ovde mnogi mrze Amerikance a kad se postavi pitanje koliko Amerikanaca lično poznaju od ukupno 300 miliona onda se dodje na broj od eventualno 3" Za mene su Srbi po mom subjektivnom doživljaju, pošten, topao i prijateljski narod. Englezi vrlo slično, a tako ih je opisao i Sofronije Saharov u pismu Florovskom (nažalost nije više dostupno na netu to pismo) opisao ih je bas onako kako sam ih ja doživeo kad sam bio prvi put tamo I naravno me govorim o njihovom političkom establišmentu itd....koji je .... Цитат Помени @ "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 16, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 E Draško vidi se da si muzičar, harmonija vrlo važna stvar u životu! Lepe reči isto... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 16, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 Tesla, Novak ga prati ... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 16, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 Tesli su baš kao pravom geniju sva vrata bila otvorena... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 16, 2021 Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 пре 9 минута, Sun14861 рече Tesli su baš kao pravom geniju sva vrata bila otvorena... Pa jesu Isto tako su i našem Svetom vladiki Nikolaju On je isto umeo da komunicira sa drugima Sun14861 је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 16, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2021 Al ne kao Titu poslušnom izdajniku. Prijatelj mi reče da je dobio ime po tome TI To (uradi)... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 18, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2021 Савремени човек поробљен је хедонизмом - Catena mundi CATENAMUNDI.RS Да ли је савремени човек поробљен или слободан? У каквој вези су хедонизам и... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 18, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2021 Tekst mi se svideo, poslao mi jedan prijatelj.Moram da priznam da ga nisam odmah pročitala do kraja, al da mi se svideo tekst. E sad ne želim da ovo zvuči kao da ima veze sa politikom iako imamo gej ministarku... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 18, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2021 Pardon premijerku toliko o politici Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.