Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kada cist momak stupi u brak sa cistom devojkom,ne treba im kondom.Ako neko nije siguran i zeli da proveri partnera pre stupanja u brak moze da izvrsi testiranje.Kondomi se koriste najcesce van braka,znaci za preljub i za blud.Za ne zeljene trudnoce postoje i druga sredstva.

Bože dragi,čuješ li ti sebe? Ko je "čist" ,a ko nije,ajd leba ti razluči mi to. :D Inače iz tebe još uvek provejava Miroljubov duh.O kakvom testiranju ti pričaš?
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ne vredi,Miroljub iz njega govori.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Bože dragi,čuješ li ti sebe? Ko je "čist" ,a ko nije,ajd leba ti razluči mi to. :D Inače iz tebe još uvek provejava Miroljubov duh.O kakvom testiranju ti pričaš?

Cist je onaj ko u brak ulazi nevin.Zavrsio sam ja sa miroljubom odavno,iz mene provejava pravoslavni duh (barem se trudim da tako bude).

Testiranje na polne bolesti.

Подели на овим сајтовима

Totalno... 301 301 301 sFun_bat sFun_bat sFun_bat

Miroljuba treba zabraniti, stvarno je neozbiljno sto ga zovu po manastirima da drzi predavanja i zavarava narod. Tip je sektas i lujka aman

Подели на овим сајтовима

Cist je onaj ko u brak ulazi nevin.Zavrsio sam ja sa miroljubom odavno,iz mene provejava pravoslavni duh (barem se trudim da tako bude).

Testiranje na polne bolesti.

Koliko imas godina?

Подели на овим сајтовима

nemoj da vredjas MP-a, on je de-monolog

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Iz tebe provejava Miroljubov duh,na žalost još uvek.Kažeš nevin u brak?Znači ako smo formalno kao čisti telom,onda smo baš čisti.Inače verovatno sledi pakao,prženje i kotao sa lavom unutra?

Подели на овим сајтовима

Iz tebe provejava Miroljubov duh,na žalost još uvek.Kažeš nevin u brak?Znači ako smo formalno kao čisti telom,onda smo baš čisti.Inače verovatno sledi pakao,prženje i kotao sa lavom unutra?

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kada sam rekao cist govorio sam u kontekstu braka,a ne uopste bezgresan.Zato mlada na vencanju noci belu vencanicu koja treba da simbolizuje nevinost.

Inače verovatno sledi pakao,prženje i kotao sa lavom unutra?

Bog odlucuje o tome.Nama ljudima je data mogucnost pokajanja za sve grehove i novi zivot u Hristu.Trebamo da se trudimo da zivimo pobozno i da volimo svoje bliznje,a Bog ce odluciti koga ce gde da posalje.

Jer ti verujes u postojanje raja i pakla ?

Подели на овим сајтовима

Jednom sam cula najbolju definiciju pakla, genijalno je. Bog je ljubav i sve nas voli i ljubi podjednako, ako mi njega mrzimo, ta ljubav ce nam biti mucenje. Kao kad nas grli neko koga ne podnosimo i taj zagrljaj je agonija, ali ako volimo toga ko nas grli, taj zagljaj je blazenstvo. Odusevila sam se.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...