Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

И вино весели срце човеку, и лице се светли од уља, и хлеб срце човеку крепи.

Пслами Давидови, глава 104, стих 15

нисам питао буквално ...

Подели на овим сајтовима

Nije greh piti alkoholna pica,vec opijanje.Svi znamo sta se sve tada desava.

Evo sta kaze mudri Solomon. "Kome: Jaoh? Kome: Kuku? Kome svađa? Kome vika? Kome rane nizašta? Kome crven u očima?Koji sede kod vina, koji idu te traže rastvoreno vino. Ne gledaj na vino kad se rumeni, kad u čaši pokazuje lice svoje i upravo iskače.Na posledak će kao zmija ujesti i kao aspida upeći.Oči će tvoje gledati na tuđe žene, i srce će tvoje govoriti opačine. I bićeš kao onaj koji leži usred mora i kao onaj koji spava povrh jedra.Reći ćeš: Izbiše me, ali me ne zabole; tukoše me, ali ne osetih; kad se probudim, ići ću opet da tražim to."

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1321308067' post='526892]

И вино весели срце човеку, и лице се светли од уља, и хлеб срце човеку крепи.

Пслами Давидови, глава 104, стих 15

нисам питао буквално ...

Da,u umerenim kolicinama ume da bude okrepljujuce.Da ne poverujete malopre sam popio jednu casu kvalitetnog domaceg crnog vina.

Подели на овим сајтовима

Da,u umerenim kolicinama ume da bude okrepljujuce.Da ne poverujete malopre sam popio jednu casu kvalitetnog domaceg crnog vina.

Naravno :). Samo ponekad zvucis tako prestrogo.

Подели на овим сајтовима

Zeza se, kako si preozbiljan, covece daj se opustiti, nemoj da si toliki bukvalista :*. O. Justin je tako pozitivan lik, slusala sam njegove besede. Ali dobro, nekom Justin, nekom Joil gringrin.

Подели на овим сајтовима

To ti kazem :D, za tebe je o. Joil kao saliven, po meri ga pravili :D. No dobro, koji god svestenik da nas privede Crkvi i Hristu, dobro je :).

Ko zna zasto je to dobro.Trudim se da budem dobar covek i dobar vernik.Tesko ces da poverujes da sam upravo tom strozijem pristupu(ma sta to znacilo) uspeo da privucem crkvi nekoliko drugara.

"Mene ako se sete na Liturgiji sete se,ako se ne sete nikom nista,to je bila moja duznost,da radim.Najvece zadovoljstvo bice mi misao da sam jednog coveka izveo na pravi put." :lol:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nije greh piti alkoholna pica,vec opijanje.Svi znamo sta se sve tada desava.

Evo sta kaze mudri Solomon. "Kome: Jaoh? Kome: Kuku? Kome svađa? Kome vika? Kome rane nizašta? Kome crven u očima?Koji sede kod vina, koji idu te traže rastvoreno vino. Ne gledaj na vino kad se rumeni, kad u čaši pokazuje lice svoje i upravo iskače.Na posledak će kao zmija ujesti i kao aspida upeći.Oči će tvoje gledati na tuđe žene, i srce će tvoje govoriti opačine. I bićeš kao onaj koji leži usred mora i kao onaj koji spava povrh jedra.Reći ćeš: Izbiše me, ali me ne zabole; tukoše me, ali ne osetih; kad se probudim, ići ću opet da tražim to."

аман, концентриши се на тему ...

питање је о опијању грехом, и да ли има везе са чином или констаном живљења.

Подели на овим сајтовима

Ko zna zasto je to dobro.Trudim se da budem dobar covek i dobar vernik.Tesko ces da poverujes da sam upravo tom strozijem pristupu(ma sta to znacilo) uspeo da privucem crkvi nekoliko drugara.

"Mene ako se sete na Liturgiji sete se,ako se ne sete nikom nista,to je bila moja duznost,da radim.Najvece zadovoljstvo bice mi misao da sam jednog coveka izveo na pravi put." :lol:

Bravo Ignjate, nasmejao si me iskreno :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1321310130' post='526941]

Koncentrisi se ti :) Tema je o rukobludu,a ne o o opijanju alkoholom 0707_read

Подели на овим сајтовима

Koncentrisi se ti :) Tema je o rukobludu,a ne o o opijanju alkoholom 0707_read

не поменух алкохол,

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1321307424' post='526875]

јел грешка кад се човек напије, кад је пијан или кад се напија?

још ти обратих пажњу да не будеш буквалан ...

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1321310130' post='526941]

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...