Маша Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 А ти Драгане, кад се будеш женио, ако ниси већ ожењен, сматраћеш себе чистим испод свечаног младожењиног одела? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rRha50ht-P0 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Зато што је она узор многих младих девојки и што је зато преко ње креиран један вредносни систем, а и то уклапам у тему о којој разговарамо. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 добро, а које је расуђивање, пошто никако да доведем у везу снимке са темом. нит се ко секса на снимку, нити ми можемо или требамо да расправљамо о сексуалности једне конкретне личности и њу узимати за пример, овакав или онакав. јел ми сад треба да се вежбамо (у расуђивању) на Цеци, или шта? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 "Јер постоји блуд који се врши тијелом, а постоји блуд душе која ступа у општење са сатаном. Према томе, видљиво можеш чувати тијело своје од разврата и блуда, а унутра прељубочинствовати и чинити блуд у помислима својим; И тада си пред Богом прељубочинац и неће ти бити од користи твоје девствено тијело ; Макарије Велики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 А шта ћемо онда са оним који изазива саблазни :smiley: , ако тако говориш... Шта са оним који саблазни :smiley: ??? Није прошла у дугим хаљинама, но можда у једној од оних мали црних хаљиница са чипком , какве савјетујете да свака жена треба имати? Хм... зар онда не изазива перверзије, како онај брат рече... зар перверзија није блудна помисао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Имам и ја црну хаљиницу, али не мислим да је неопходна... Ако је обучем на одређено славље, нећу је ставити у препоруке и слично... Жени треба разума.. онда ће знати шта урадити, гдје и како.. Шта је за дозволу, шта за укор... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Медо, ја сам једноч качио тумачење управо тог стиха Јеванђеља, где се говорило и греху једног и о греху другог, али... неким веселницима и једној веселници се тумачење отаца није допало и шта да се ради. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 душо, мислим да су ова два поста за тему мала црна 'аљина или шта свака жена треба да има dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 хм, мислим да није ни потребан ни довољан услов за секс мала црна хаљина нити прслуче на чипку 0110_hahaha:drugarstvo: 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Е, онда то објашњавате на тако прикривен и лукав начин, да ја то нисам ни приметио 0104_cheesy Уствари, ја не схватам како се тако нешто може објашњавати. Ту нема места за причу на 22 стране - џа или бу, `вако или `нако. Јасан и милион пута исказан и усаглашен став Цркве и св. Отаца је и мој став. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 свака част, лепо од тебе што си утврђен и девствен клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2009 Цветак зановетак, штавише Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Секс пре брака= отпадање од Цркве. Шта има ту да се каже још. Крај приче. Долазе такви који још и заједно живе и направили дете да оће да га крсте. Некад није било чина брака. Него је епископ благословљавао брак. Само регистрација била у Риму и само за слободне не за робове. И то све због наслеђа. Исто тако крепосних у Русији. Нико ништа није ни благословљавао ни регистровао. Блажени Августин се кајао због тога што је правио децу а није се венчавао, регистровао... Дакле, за нас савремене хришћане који су се договорили да се Црквено венчају секс пре брака...покајање. А шта је с пипањем? Ајде то да вас чујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Pa ako nećeš seks onda nemoj da se pipaš,ne diraj vatru opećićeš se 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука