Дејан Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Ako je neko "jeo keksa" pre braka moze li on po kanonima biti rukopolozen za svestenika??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Ako je neko "jeo keksa" pre braka moze li on po kanonima biti rukopolozen za svestenika??? ?? ???? ???? ?? ?? ????????,??? ?????? ?? ? ?????? ???? 0104_cheesy Pa ako bi se gledalo bas striktno,mislim da bi vrlo brzo ostali bez popova 1502_baby Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Св.ап.Матеј је био цариник,св.ап.Павле прогонитељ Хришћана и тако даље, нису ли се кроз Господа посветили, нису ли свештеници њихови наследници и немају ли преко чина рукоположења континуитет са њима и са Христосом Господом. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 а овај клип је поучан како ? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Predrag Zivkovic TOZOVAC - Suva Drva Ево примера како се пропагира чак и педофилија кроз народну новокомпоновану музику. Обратите пажњу на текст ! ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 iskuliraj ovakve stvari, nemoj da si pun predrasuda!! ovo je i malo kakvih drugih stvari ima.. ne obracaj paznju tamo gdje je sve izrezirano.. prodji se babskih prica... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 ???? ?? ???? ???? ??????? ???? ??? ?????, ???? ???? ??????? ? ? ?????. ???? ?? ?? ????? ?????? ??????. ????? ?? ?? ?? ???? ???? ?????? ?????. ??? ?? ???? ??????????, ?????? ????? ?? ???? ????? ???? ?? ????? ?? ?? ????, ? ??? ???? ???? ??????????, ??????, ???? ???????? ???? ? ?????? ????, ??? ??? ??????? ???? ??? ???? ?? ???? ? ?? ??????? ?????? ?????? ????? ?? ??????? ??????. ?? ???? ??????? ???? ??? ?????, ??? ?? ?? ?????????. ???? ???? ???? ??????? ??? ?? ???????? ? ???? ???????? ??? ?? ?????? ??? ?????. Zašto mislite da seks može biti poguban u braku? Ne razumem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2009 iskuliraj ovakve stvari, nemoj da si pun predrasuda!! ovo je i malo kakvih drugih stvari ima.. ne obracaj paznju tamo gdje je sve izrezirano.. prodji se babskih prica... ????? ???????? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Koliko price o necem tako lepom kao sto je ljubav ) Umesto da citam svih (koliko vec) strana, usudicu se da kazem ono sto ce uskoro izgleda postati sramota reci: ja sam aposlutno protiv keksa pre braka... ne zato sto mislim da cu u pakao ako probam... ne zato sto verujem da silno grese oni koji misle drugacije... vec zato sto zelim da otkrijem i spoznam najcistiju ljubav, i da zauvek budem samo jednom coveku ZENA... Ziveli! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Свака част сестро.Љубав је најважнија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 )) Hvala Medo, dace Bog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Koliko price o necem tako lepom kao sto je ljubav ) Umesto da citam svih (koliko vec) strana, usudicu se da kazem ono sto ce uskoro izgleda postati sramota reci: ja sam aposlutno protiv keksa pre braka... ne zato sto mislim da cu u pakao ako probam... ne zato sto verujem da silno grese oni koji misle drugacije... vec zato sto zelim da otkrijem i spoznam najcistiju ljubav, i da zauvek budem samo jednom coveku ZENA... Ziveli! Respect! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Врло лепо размишљање Алонка и ја те подржавам, ма шта неко рекао или мислио. И ја сам живео подвинички у пубертету и није ми жао. Не мислим да сам нешто пропустио. Е сада немој превише за оним "секс није онтолошке природе, него је наметнут". Тако размишљају они који га стално упражњавају или га не упражњавају никако-због неког комплекса. То је енергија заједничарења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 Pa nije mi bas bio cilj da skupljam komplimente i cestitke, cak mi je i malo neprijatno zbog njih, ali pretpostavljam da to znaci da ima ljudi koji isto misle. To mi je drago 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука