Млађони Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Сваки пут када имам девојку ја сам победио рукоблуд на неко време. Кад будем нашао жену победићу га заувек... :Р kron, Ignjatije, Gandalf Sivi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Ja sam zapanjen koliko vas koristi izraz rukoblud drvce је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 ako bi neki od target-fiktivnih-na svakom ćošku prisutnih-likova koji masturbiraju u nekoj,na kub fantastičnoj situaciji i ispovedio taj greh i dobio tzv. suhojedenje,verovatno bi 80 dana cepao vešuljke,mesne nareske,vešalice i nabio bi holesterol samo tako smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
napoleon bonaparta Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Kakva glupost od teme! Došao sam ovde da vidim da li ima nekog rešenja, a ne da geldam kako se sprdate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Ja sam zapanjen koliko vas koristi izraz rukoblud Који ти преферираш? Сапуњање мачора, др*ање, маструбација? Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Савић Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Ја сам имао у средњој једног професора Биологије,који је онако био мало опичен,па често када би држао предавања о сексу или уопште спомињао нешто на ту тему,спомињао како је самозадовољавање здраво лично мислим да је то говорио чисто како би нас у неку руку заштитио од нежељене трудноће ...често нам је говорио да користимо презервативе ако се већ упуштамо у сексуални однос 11222 Поента је што се о самозадовољавању врло мало говори(или скоро никако) у негативном контексту...у школи се говори да је ок,тако исто и пријатељи ће ти углавном рећи да је то у реду или чак пожељно,самим самозадовољавањем човјек може да умисли и да се обмане са разноразним маштаријама и када дође до сексуалног односа,долази до тога да је немогуће да оствари разноразне маштарије или барем већи дио њих...па ту долази да нарушавања здравог сексуалног односа и уопште гледање на секс! confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Савић Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 "у неку руку заштитио од нежељене трудноће" мислим до које постоји могућност да ће доћи приликом сексуалног односа,до којег у данашње вријеме долази врло,врло,врло рано :10900: ...да ми неко не набада на нос питањем "а како ће доћи до нежељене трудноће приликом самозадовољавања" sFun_bat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Kakva glupost od teme! Došao sam ovde da vidim da li ima nekog rešenja, a ne da geldam kako se sprdate! pa gotovo da i nema resenja, jos ako si tinejdzer dizi ruke napoleon bonaparta је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 uvek aktuelna tema... aktivirana još jednom Милан Меденица :) and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 dizi ruke Sherlock H., Ignjatije and Гост је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 dizi ruke Pa to je resenje gringrin Sophrosyne and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Pa to je resenje gringrin ka nebu diži ruke svoje gringrin Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 ka nebu diži ruke svoje gringrin Sophrosyne and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 како? појма немам исповест....... чување складних брачних односа (ако си у браку) да не дође до дефицита истих и "фрке" око одређених потреба молитва мастурбација је за сексуални живот исто што и фејсбук за друштвени, што рече неко тако да...... волим да живим "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Мада не би требало сметнути с ума никада да је то грех и да се морамо борити...Умни и физички рад мнооооооого помаже...пост и молитва се подразумева... а рукоблудије повлачи за собом много других раслабљености тако да...борите се мушки! bgpj, Драшко, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука