Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tokom posta da covjeku palo na pamet nije da pogleda neki film! To je djavolji posao. A tek muzika, ni u kom slucaju. Post je besmislen ako slusamo muziku. Moze samo ako Episkop razrijesi slusanje jedne Divnine interpretacije sedmicno.

Uopsteno, svaki zivot treba da stane dok traje post, disati sto manje...

0212_rolleyes :cheesy: crvenilo
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

У недељу навече сам се нашао са једним другом који ради на Британском броду па се нисмо одавно видели.  Ударио сам био по некој ракичини, он пио црно пиво паметнији био од мене. Дођоше музиканти за сто код нас, оно шта би сте да чујете и ми почесмо да наручујемо и целу ноћ их држасмо, на крају све то оде у тотални бизар са безобразним бећарцима, оде ми кинта и за школарину што сам спремио, још сам повео и девојку и потпуно искључио њено присуство као да и није ту, а она би у земљу пропала да може, а види да сам се покидао па ми не каже ништа јер сматра да не вреди никаква прича. Сутра дан када сам се пробудио и кад ми је прошла предходна ноћ кроз главу што би Бора рекао у оној песми " Осећам се као последње говно"... ал шта би би.  :cmizdrenje:

E vidis da nas onomad nisi raskrinkao sad bi samo Koka Kolom nazdravio sa tim drugarom i nista od tih muka

ne bi morao da prodjes. :(

Мислиш да Кока кола није отров ?  Знаш како, некада када сам шикао редовно са друштвом, то се пило по неколико дана без престанка, газда кафене нас остави да се сами служимо и оде да спава кући,  уплашим се када помислим колико сам попио у тој фази живота. Међутим дошло ми је да променим животни стил што је довело и до тога сам редовно почео да идем у цркву, а да би могао да у недељу будем на литургији не могу у суботу да идем у кафане. Међутим стари човек се појави с времена на време.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Мислиш да Кока кола није отров?

Шта знам, вероватно јесте, али бар девојка не би у земљу пропадала. Што си на крај срца, учлани се у нашу кока кола ложу! Види се да си делија, наш латентни члан, само си мало стегнут. Талентован си, за годину дана би напредовао до спрајт ложе. Или бар навуци девојку на ракију.  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

:( ljudi sto se ovde bulazni,pa to je strasno.

Post je pre svega molitva,i ispunjenje zakona(koje idu i van posta).S' tim sto u postu jedemo drugaciju hranu.Smisao posta je zadobijanje Duha Svetoga,da stari(ogrehovljeni) covek postom ocisti svoje sudove duse,i da se sto veca blagodat kroz Sv Pricesce  spusti.

Sto kaze Hristos,niko  u stare mjehove ,ne sipa novoga vina.Dakle,smsao posta je krcenje njive ili ciscenje svoje duse.

Na drugom mestu opet veli'vako:"Umijte lice svoje,da vas ljudi ne vide kako postite"

Dakle posti za Boga,a pred ljudima se ponasaj sasvim uobicajno,vozi skejt,igraj fucu,slusaj muziku,gledaj tv...itd

Ja sam juce po svojoj slabosti baciso skic na neku erotsku scenu,al sta da radim,nisam jos dostigao nivo svetitelja.Al to mi malo nahranilo srce taman toliko da budem miran 15 dana.A da nisam skicnuo,svaki dan bi se grizao...i verovatno bih napustio post bez pricescivanja.Ljudi smo,skloni padu,bitno da nismo prasici da se valjamo u sopstvenim g... tj necistoti.Ne razipinji se kad vec ne moras :cmizdrenje:

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Шта знам, вероватно јесте, али бар девојка не би у земљу пропадала. Што си на крај срца, учлани се у нашу кока кола ложу! Види се да си делија, наш латентни члан, само си мало стегнут. Талентован си, за годину дана би напредовао до спрајт ложе. Или бар навуци девојку на ракију.  :cmizdrenje:

Ček,ček Ivice i ti si u Loži?Znači Akvi i ti?Primaju li žene koje vole sprajt,a nisu oduševljene sa Coca Colom? :(
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ček,ček Ivice i ti si u Loži?Znači Akvi i ti?Primaju li žene koje vole sprajt,a nisu oduševljene sa Coca Colom? :cmizdrenje:

Наравно, ми смо модерни и еманциповани масони, жене су нам веома важан део структуре. Eво је председница женске подложе кока кола ложе.

Постављена слика

Женску спрајт секцију још увек немамо, али смо отворени за иновације.

Подели на овим сајтовима

Tokom posta da covjeku palo na pamet nije da pogleda neki film! To je djavolji posao. A tek muzika, ni u kom slucaju. Post je besmislen ako slusamo muziku. Moze samo ako Episkop razrijesi slusanje jedne Divnine interpretacije sedmicno.

Uopsteno, svaki zivot treba da stane dok traje post, disati sto manje...

Извини, али морам Те питати

Је ли Ти ово озбиљно мислиш, или је некаква пошалица у питању?

:cmizdrenje:

greengrin

:(

[/quote

smej.gif 7896634 7896634 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ček,ček Ivice i ti si u Loži?Znači Akvi i ti?Primaju li žene koje vole sprajt,a nisu oduševljene sa Coca Colom? 4chsmu1

Наравно, ми смо модерни и еманциповани масони, жене су нам веома важан део структуре. Eво је председница женске подложе кока кола ложе.

Постављена слика

:cmizdrenje::( greengrin smej.gif 7896634 7896634
Подели на овим сајтовима

Ček,ček Ivice i ti si u Loži?Znači Akvi i ti?Primaju li žene koje vole sprajt,a nisu oduševljene sa Coca Colom? 4chsmu1

Постављена слика

greengrin smej.gif 7896634 7896634

Kad se ženska sprajt sekcija otvori,očekujem poziv,a u međubremenu ću da  smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' />

Подели на овим сајтовима

Један мој комшија ради за Кока колу и на његовом примеру видим да на организационо устројство у Кока коли на секташким принципима функционише.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Шта знам, вероватно јесте, али бар девојка не би у земљу пропадала. Што си на крај срца, учлани се у нашу кока кола ложу! Види се да си делија, наш латентни члан, само си мало стегнут. Талентован си, за годину дана би напредовао до спрајт ложе. Или бар навуци девојку на ракију.  4chsmu1

Један мој комшија ради за Кока колу и на његовом примеру видим да на организационо устројство у Кока коли на секташким принципима функционише.

Да ти кажем искрено, мени су све те велике компаније оригинал секте. Али шта је ту је, и даље користим рачунар, возим тојоту (да тек знаш који су то секташи по нашим мерилима), а кокишку само понекад накренем, нисам неки љубитељ, а није нешто ни здрава. Више волим цеђену поморанџу, лимунаду и разне воћне мешавине (са правим воћем). 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ja sam juce po svojoj slabosti baciso skic na neku erotsku scenu,al sta da radim,nisam jos dostigao nivo svetitelja.Al to mi malo nahranilo srce taman toliko da budem miran 15 dana.A da nisam skicnuo,svaki dan bi se grizao...i verovatno bih napustio post bez pricescivanja.Ljudi smo,skloni padu,bitno da nismo prasici da se valjamo u sopstvenim g... tj necistoti.Ne razipinji se kad vec ne moras 4chsmu1

Kazi slobodno

Постављена слика

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...