Дејан Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Mislim da su ovo već neka pitanja koja ne treba javno širiti po forumu,dakle ko je koliko i kad nije onanisao itd... To pričajte sa svojim duhovnicima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Iskombinovacu nesto 4chsmu1Јел то нека шала? Да се налажењем девојке овај грех побеђује? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isaija Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Mislim da su ovo već neka pitanja koja ne treba javno širiti po forumu,dakle ko je koliko i kad nije onanisao itd... To pričajte sa svojim duhovnicima Пошто је твој пост одмах послије мога и ако си можда мислио на мене онда ћу ти рећи да ја уопште нисам писао о броју онанисања него о борби. Далеко од тога да се треба детаљисати о свом гријху, то не треба ни исповједнику да се детаљише да не би дошло до саблазни, али рећи своје мишљење и свој начин борбе не видим засто да се не каже. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isaija Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Рећи своје мишљење и борбу у оквиру пристојног и разумног писања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Зато су се стари женили у 16 или 17 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Да ли је дозвољено у време поста да се гледају филмови и серије, играју видео игре и слуша музика? Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Да ли је дозвољено у време поста да се гледају филмови и серије, играју видео игре и слуша музика? Ја знам да треба што мање.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Pa ja nisam nikog pitala,i ne znam da li je dozvoljeno greengrin A što da nije?Što se muzike tiče,ja ne prestajem da je slušam,a i igrice igram samo tako.Filmove i serije,ne gledam jer nemam koncentraciju za to,a ne što smatram da nije dozvoljeno. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 У недељу навече сам се нашао са једним другом који ради на Британском броду па се нисмо одавно видели. Ударио сам био по некој ракичини, он пио црно пиво паметнији био од мене. Дођоше музиканти за сто код нас, оно шта би сте да чујете и ми почесмо да наручујемо и целу ноћ их држасмо, на крају све то оде у тотални бизар са безобразним бећарцима, оде ми кинта и за школарину што сам спремио, још сам повео и девојку и потпуно искључио њено присуство као да и није ту, а она би у земљу пропала да може, а види да сам се покидао па ми не каже ништа јер сматра да не вреди никаква прича. Сутра дан када сам се пробудио и кад ми је прошла предходна ноћ кроз главу што би Бора рекао у оној песми " Осећам се као последње говно"... ал шта би би. greengrin ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 У недељу навече сам се нашао са једним другом који ради на Британском броду па се нисмо одавно видели. Ударио сам био по некој ракичини, он пио црно пиво паметнији био од мене. Дођоше музиканти за сто код нас, оно шта би сте да чујете и ми почесмо да наручујемо и целу ноћ их држасмо, на крају све то оде у тотални бизар са безобразним бећарцима, оде ми кинта и за школарину што сам спремио, још сам повео и девојку и потпуно искључио њено присуство као да и није ту, а она би у земљу пропала да може, а види да сам се покидао па ми не каже ништа јер сматра да не вреди никаква прича. Сутра дан када сам се пробудио и кад ми је прошла предходна ноћ кроз главу што би Бора рекао у оној песми " Осећам се као последње говно"... ал шта би би. greengrin E vidis da nas onomad nisi raskrinkao sad bi samo Koka Kolom nazdravio sa tim drugarom i nista od tih muka ne bi morao da prodjes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cetinje Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Tokom posta da covjeku palo na pamet nije da pogleda neki film! To je djavolji posao. A tek muzika, ni u kom slucaju. Post je besmislen ako slusamo muziku. Moze samo ako Episkop razrijesi slusanje jedne Divnine interpretacije sedmicno. Uopsteno, svaki zivot treba da stane dok traje post, disati sto manje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Tokom posta da covjeku palo na pamet nije da pogleda neki film! To je djavolji posao. A tek muzika, ni u kom slucaju. Post je besmislen ako slusamo muziku. Moze samo ako Episkop razrijesi slusanje jedne Divnine interpretacije sedmicno. Uopsteno, svaki zivot treba da stane dok traje post, disati sto manje... Извини, али морам Те питати Је ли Ти ово озбиљно мислиш, или је некаква пошалица у питању? 0212_rolleyes crvenilo :cheesy: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Mislim da ne može ni Divna, nego ,eventualno, Pavle Aksentijević...i to ako se dobije blagoslov, naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Mislim da ne može ni Divna, nego ,eventualno, Pavle Aksentijević...i to ako se dobije blagoslov, naravno. Ma kakvi, ne bi smeo ni da pitaš za blagoslov , čuj Pavle , Divna pa slušajuči njih padaš u duševno a ne u duhovno raspoloženje pa tu je odmah mašta pa godrdost...a onda svi ostali gresi jedan za drugim .....ne šalite se bre... 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Да ли је дозвољено у време поста да се гледају филмови и серије, играју видео игре и слуша музика? Ja ne znam mene stalno prati muzika,šta ja da radim http-~~-//www.youtube.com/watch?v=phZpitsKejI "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука