Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

знам да је већ постојала тема о сексу пре брака када је агапије отворио ову о кексу...ал немам времена сад да је тражим... ако неко нађе нек да линк

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Па да нас опомене за време поста на грех 0110_hahaha

не знам какве везе имају секс и грех  sHa_sarcasticlol

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=2029.msg318952#msg318952 date=1292072619]

Секс пре брака није грех?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

link=topic=2029.msg318952#msg318952 date=1292072619]

Секс пре брака није грех?

па не знам чему потреба да га дефинишеш... пријатељу,ја то не радим са сваком...не знам за тебе

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Neko kaze nadji devojku?Dobro nadjem,ona normalno hoce keks,jer je i pod uticajem drustva koja isto uziva u keksu i hvali se time.Meni nije problem da nemam keks pre braka,bolja je hemija nego fizicki odnos..ali kako ja da nadjem neku koja veruje u Boga,ja jesam mlad,ali mladju zensku osobu koje veruje nisam video niti sam cuo da postoji???Kako ja kad je upoznat da joj kazem,slusaj ja verujem u boga,to je za mene greh i stvarno ne mogu to sebi da dozvolim?Ona normalno pocne a sto je to greh,ja joj objasnim.Ona kaze pa sta svi su gresni onda,ja joj kazem,da?Ona naravno misli ti decko nisi normalan,jedino tebe onda znam ko ne bi imao keks pre braka?Onda naravno ode isprica drugaricama,drugarice kazu kakav jadnik,kako mozes da znas kakav je ako ti ne da keks..ona naravno pre ce da veruje drugaricama nego da misli svojim mozgom,ali ne mogu ni da je krivim kad ne veruje u Boga i ne razume to..

Подели на овим сајтовима

Neko kaze nadji devojku?Dobro nadjem,ona normalno hoce keks,jer je i pod uticajem drustva koja isto uziva u keksu i hvali se time.Meni nije problem da nemam keks pre braka,bolja je hemija nego fizicki odnos..ali kako ja da nadjem neku koja veruje u Boga,ja jesam mlad,ali mladju zensku osobu koje veruje nisam video niti sam cuo da postoji???Kako ja kad je upoznat da joj kazem,slusaj ja verujem u boga,to je za mene greh i stvarno ne mogu to sebi da dozvolim?Ona normalno pocne a sto je to greh,ja joj objasnim.Ona kaze pa sta svi su gresni onda,ja joj kazem,da?Ona naravno misli ti decko nisi normalan,jedino tebe onda znam ko ne bi imao keks pre braka?Onda naravno ode isprica drugaricama,drugarice kazu kakav jadnik,kako mozes da znas kakav je ako ti ne da keks..ona naravno pre ce da veruje drugaricama nego da misli svojim mozgom,ali ne mogu ni da je krivim kad ne veruje u Boga i ne razume to..

Па да, онда ти на крају испаднеш кило и шмокљо greengrin

Али истрајеш ли у вјери, велика те награда чека на небесима prstgore

Подели на овим сајтовима

Ми као Хришћани знамо да нам се свијет руга, јер свијет у злу лежи. Благо ономе који је ругло свијету само зато што живи по Божијим законима. Али ваистину, тешко се изборити...

Подели на овим сајтовима

..ali kako ja da nadjem neku koja veruje u Boga,ja jesam mlad,ali mladju zensku osobu koje veruje nisam video niti sam cuo da postoji???

greengrin 1000000001010

Па како ниси видео и чуо да постоји, где ти то живиш?  prstgore

Подели на овим сајтовима

..ali kako ja da nadjem neku koja veruje u Boga,ja jesam mlad,ali mladju zensku osobu koje veruje nisam video niti sam cuo da postoji???

prstgore smej.gif

Па како ниси видео и чуо да постоји, где ти то живиш?  0102_laugh

1000000001010 0110_hahaha greengrin
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Па да, онда ти на крају испаднеш кило и шмокљо greengrin

Али истрајеш ли у вјери, велика те награда чека на небесима prstgore

А можда га чека и губитак вољене особе јер некима јесте велики проблем да немају сексуалне односе пре брака, било због јаких телесних потреба, било због тога што то једноставно не желе.

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

greengrin 0110_hahaha

Па како ниси видео и чуо да постоји, где ти то живиш?  prstgore

Па да, онда ти на крају испаднеш кило и шмокљо 1000000001010

Али истрајеш ли у вјери, велика те награда чека на небесима 0102_laugh

А можда га чека и губитак вољене особе јер некима јесте велики проблем да немају сексуалне односе пре брака, било због јаких телесних потреба, било због тога што то једноставно не желе.

Тако је могу да изгубим вољену особу?Друго живим у Србији нормално и стварно нисам видео нити чуо да је неко рекао да нека девојка верује у Бога.Једино виђам девојке које верују у "петак увече" "Фарму и Звезде гранда" и којима је Бог НИКЕ?Имам осећај да све жене старије које верују у Бога да су тек касније почеле да верују и да нису као младе веровале,па можда и ја зато нисам наишао на неку,бар да чујем да постоји.Мало ми је невероватно стварно.

Подели на овим сајтовима

Брате Бартендаз: А шта мислиш да се учланиш у неку групу која обилази манастире, гдје се дружи светосавска омладина?Ту можеш наћи побожних дјевојака.

П.С: И код нас у Образу има побожних и лијепих дјевојака greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...