Лазар Нешић Написано Јул 30, 2014 Пријави Подели Написано Јул 30, 2014 BRreaking NEwS Freddy Mercury has converted to orthodoxy?! Демантујем, човек је одувек био православац у души Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 30, 2014 Пријави Подели Написано Јул 30, 2014 Демантујем, човек је одувек био православац у души Love me like there`s no tomorrow LISA, Лазар Нешић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 30, 2014 Пријави Подели Написано Јул 30, 2014 Као и увек тај секс нам је хот сабџект. Није нам никад била нека жешћа теме око емотивне зрелости, око љубави.... Разумем нас, ми знамо нас, што рече Баки Дијана. and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Секс је или погрешан или је у реду, пре, у току или после брака исто ти се вата Ћириличар and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Da vam kazem nešto to se tiče seksa, il ga radi kvalitetno ili ga ne radi, kad ga radis a nisi dobar u njemu, bolje da ga ne radis, kad si loš u krevetu to stvara ogromne fruistracije...bolje apstinencija nego da si loš... Панарет, Драшко, NemanjaVa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Početni tekst je u fazonu, ako ne penetriram ja, e vala nećeš ni ti... NemanjaVa, Ћириличар, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Da vam kazem nešto to se tiče seksa, il ga radi kvalitetno ili ga ne radi, kad ga radis a nisi dobar u njemu, bolje da ga ne radis, kad si loš u krevetu to stvara ogromne fruistracije...bolje apstinencija nego da si loš... Otac Justin Savinski br 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Јес да га не радим, а онда кад сам имао нисам радио квалитетно, ал зато немам ништа против да се други воле и раде. Ето, толико сам широк и пун љубави за све на овом свету! Макар нисам ко овај што је састављао текст. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 а онда кад сам имао нисам радио квалитетно Који ти је параметар квалитета? Жика and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Који ти је параметар квалитета? Да бисмо прескочили незгодне сексуалне алузије и конотације, говорићемо о поправци телевизора. Ако сам добар мајстор, муштерија ће да буде задовољна. Има увек и таквих муштерија које ће из чисте куртоазије да ми кажу да сам најбољи мајстор на свету, ал следећи пут неће да дођу код мене јер им нисам одрадио посао како треба, односно на ТВ им је и даље у квару, или им је и даље покварена фреквенција која хвата програме који су њима најинтересантнији. Тад муштерија оде до другог мајстора, који зна да наштелује ТВ да хвата фреквенцију која је муштерији потребна. Да се оградим: имаш и муштерије које без неког нарочитог разлога иду од мајстора до мајстора чак и ако им један мајстор врши посао, ал то је већ до муштерија, не до квалитета услуге. Надам се да сам одговорио? Kaludjerovic Sreten, Ignjatije, Иван Ивковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Надам се да сам одговорио? Плутон, Иван Ивковић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Majстори, мајстори! Плутон, Иван Ивковић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Ok, tekst je idilican, mada svejedno sto je idilican, tekst poziva na ono na sta smo SVI pozvani, hteli vi to ili ne. Mislim da danasnje drustvo ne ostavlja alternativu - sacekati do braka da bi se iskusile ,,cari" seksa, vec sve vreme govori kako je to izopaceno (!). To nije u redu. Ljudi zasluzuju alternativu, a zna se koji je stav Crkve, pa mozemo da polemisemo do sutra! Odlican tekst, a i poziva na savest. Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић, Дијана. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 tekst poziva na ono na sta smo SVI pozvani, hteli vi to ili ne. Макар у своје име да причам, ја то нисам порицао. Какав год био мој живот некада или сада, свестан сам шта је исправно, чак и када не поступам тако. Али овакви текстови, лишени било какве ширине, искрености, правог искуства, који су писани као да их је састављао матори мастурбатор, дизвинете, који по цео дан замишља како је по факултетима, и да не кажем шта све ради док замишља све те студенткиње, које су дошле искључиво и само да би навлачиле јадне младе студенте на блуд, тешко да могу да постигну неку сврху, ма колико на први поглед причали о ономе што јесте исправно. Мислим да православци имају много бољих текстова на ову тему, искрених сведочења. Кад упоредиш ово и "Бог и рокенрол", рецимо, видиш разлику о којој причам (разлику у приступу теми, не разлику у литерарном квалитету). Мрзи ме сада да тражим, раније сам читао масу тих текстова, има да се ископа свуда по Интернету, ал ово је класичан протестантски памфлет каквих је Интернет пун - од исповести бивших масона и секташа који везе са сектама немају, исповести наркомана који тврде да од једног џоинта имаш трип који је скоро идентичан ко кад згуташ пет ЛСД-а, до оваквих ствари који се деле по факултетима. Фора је у томе што су све те организације пуне пара и стално морају да штанцују нешто да изгледа као да много раде и много мисионаре да би оправдали толике паре које добијају од својих чланова. Ћириличар, Deki992 and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Ljudi zasluzuju alternativu, a zna se koji je stav Crkve. Nema sta vise da se kaze i doda, (a na temu 'seksa pre, posle i mimo braka'), jer spada u domen 'cesanja po usima', genijalni apostol! "Doci ce vreme kad ce ljudi poludeti, pa kad vide onog koji nije kao oni, napasce ga govoreci: ti si lud, jer nisi kao mi." Danas je 'seksualna sloboda' (tj.ugadjanje strasti bluda) podrazumijevana, da se naprosto mora pravdati, pred sobom a nekad i pred drugima, neko ko je ne upraznjava. A Crkva mora da snishodi, jer kad bi isla za pravilom (akrivijom), ko bi ostao u crkvi? Ali te ceka tvoja savjest, i radis po savjesti, jer ti je vise nego ikad, 'sve dozvoljeno.' Stavise, danas je ljubav toliko devalvirala naspram seksualne slobode, da ce ljubav izmedju dvoje ljudi prije traziti cistotu i uzdrzanje nego predavanje. To treba objasniti napaljenoj djeci! Gdje je ljubav, romantika, ceznjivo cekanje mjesec dana na prvi poljubac, (bez obzira na godine! a narocito u mladosti!). Nisu li 'platonske' zanesenosti uvijek bile najjace, one koje su izvor i tema lijepe knjizevnosti? "Poljubac je susret najveci na svetu", kaze pjesnik, a znao je sta prica, u ljubavi zena nije oskudijevao... i izvinjavam se zbog ovog upada, u kako vidim, musku temu... Никола Поповић, Иван Ивковић, Trifke and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука