Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Sad i pogledah tvoj avatar, zaista si lijepa djevojka Мени је криво што је дошло до несугласице између нас, али не волим то када неко изнесе своје мишљење и када ја такође изнесем своје, моје да буде погрешно, а туђе исправно. Није лијепо када си ми се опратила са ријечима Драгана, о чему ти, ма немој молим те, ваљда ја знам боље. . Па ако сам млада, да ли то значи да сам глупа или да сам неупућена у неке ствари. И када ја изнесем своје мишљење које се некоме не допада, ја испадам ту надмена, свађалачки настројена, како неко рече, а није тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Primetio sam da AYLA vredja samo LEPE dewojke Znaci ja sam lepa devojka? Well thats new... A pogle mi avatar..... uz to da ne pricam da sam testosteronska bomba JESSY, Amina, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Испратио сам ових последњих пет-шест страна и ништа вас нит разумем нит капирам,шта сте хтели рећи...а провео сам по клубовима,концертима,клупицама ,парковима,драгсторима ,више година него што их има ова постављачица теме... Млађони, Sasa 015, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Испратио сам ових последњих пет-шест страна и ништа вас нит разумем нит капирам,шта сте хтели рећи...а провео сам по клубовима,концертима,клупицама ,парковима,драгсторима ,више година него што их има ова постављачица теме... Lagano je tebi, ti si svoje prosao.. a mi... Драгана. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Znaci ja sam lepa devojka? Well thats new... A pogle mi avatar..... uz to da ne pricam da sam testosteronska bomba Манекенка да будеш Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Манекенка да будеш ahahahahahahhahahaah E moram da vam kazem da ste me inspirisale da okacim sliku, odavno nisam. cisto da pokazem sopstvenu zenstvenost Драгана. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Мени је криво што је дошло до несугласице између нас, али не волим то када неко изнесе своје мишљење и када ја такође изнесем своје, моје да буде погрешно, а туђе исправно. Није лијепо када си ми се опратила са ријечима Драгана, о чему ти, ма немој молим те, ваљда ја знам боље. . Па ако сам млада, да ли то значи да сам глупа или да сам неупућена у неке ствари. И када ја изнесем своје мишљење које се некоме не допада, ја испадам ту надмена, свађалачки настројена, како неко рече, а није тако. Znaš, do skoro ja nisam znala reći - izvini. Gordo sam iznosila mišljenje, sigurno branila stavove i gledala s visine svijet oko sebe... nedodirlivo živjela i sve pratila sa osmijehom koji je samo uljepšavao moje lice. Neko je to primijetio...taj neko me je naučio da nije strašno saviti glavu i priznati grešku. Dala sam sebi za pravo da branim nešto što je jedan dio moga života učinio nekako ...posebnim, i jednostavno me iritira kada neko propagira apsolutnu čistoću a znam da je među ljudima slabo ima (ili nema). Izvini što sam se poigrala sa tvojim riječima, jer sam se zaista igrala (ne vidjela ti mene nikad u ozbiljnoj raspravi), ali nekako mi je bilo simpatično tvoje trzanje i borba. Eto priznala sam da sam i uživala u našoj verbalnoj "gimnastici", i da je ovo veče učinilo zanimljivim. Žao mi je ako sam ti unijela kakav nemir ili pokvrila raspoloženje...i nadam se da ćeš shvatiti (a godine će ti i same donijeti to) da nema potrebe da se osjećaš ugroženo ili manje vrijedno ako neko kaže da nisi u pravu. Najbolji način da naučiš je da prvo posmatraš, slušaš, uzmeš...i eto znanja. Vjeruj mi, ja sam dobijala tako...ne boreći se, već posmatrajući. Ne znam da li si shvatila šta sam ti htjela reći, ali uložih napor da objasnim...i nije mi žao (a ne radim to često ) Јефимија Крунић, Sanja Т., Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Испратио сам ових последњих пет-шест страна и ништа вас нит разумем нит капирам,шта сте хтели рећи...а провео сам по клубовима,концертима,клупицама ,парковима,драгсторима ,више година него што их има ова постављачица теме... Ко ти је крив, Зоске, кад си матор :bleh: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Znaci ja sam lepa devojka? Well thats new... A pogle mi avatar..... uz to da ne pricam da sam testosteronska bomba Vidim ja da nisi zaboravio nokaut (morala sam te zaustaviti tada ) I kažeš nisi lijepa djevojka? Ne mogu da oprostim svojoj lošoj procjeni (izvini, al nisam mogla da odolim ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 (izvini, al nisam mogla da odolim ) E ako kazes da nisi mogla, onda dobro. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 jednostavno me iritira kada neko propagira apsolutnu čistoću a znam da je među ljudima slabo ima (ili nema). Схватам. И мене то апсолутно иритира. Ово је оно што сам ја покушала да објасним, да није све тако бајно, у дискотекама, као што ти кажеш, него сам покушала објаснити да има и лоших ствари. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 E ako kazes da nisi mogla, onda dobro. Neka, još nisam sigurna jesi li naučio šta treba reći... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ко ти је крив, Зоске, кад си матор :bleh: Море чика Зоске и дан данас зна да изађе и да се провесели, или што ми Бићанић рече пре неки дан,Зоске је тинејџер заробљен у телу 40+ човека... Уосталом,кад ћу да се зезам ако не сада... Deki992, Juanito and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 @@Зосима, Зоскееее, алудирала сам на генерацију Зосима and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Схватам. И мене то апсолутно иритира. Ово је оно што сам ја покушала да објасним, да није све тако бајно, у дискотекама, као што ти кажеш, него сам покушала објаснити да има и лоших ствари. Ne kažem da nema, ali bilo je par vrlo grubih i neosnovano sigurnih tvrdnji, tipa - prosto se zacudim kad cujem da su deca primerni djaci ..... ili- droga, opijanje...bla, bla...aman, a sve zato jer su ušli u diskoteku? Na kraju, neka me sada kamenuju, ali znaš li što propuštaš sa dobrim zvukom u dobroj atmosferi...znaš li kako su nekada bili dobri muzički maratoni...znaš li šta je dobra salsa party...vjeruj mi da to ne kvari ljude. Ne cijeni jedan kulturni segment kroz prizmu neinformisanih i zagriženih ljudi. Odmakni se malo, neka slika bude šira (i to sam skoro naučila ) i sve će ti biti jasnije JESSY, Лидија Миленковић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука