Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 he he...pretjerala si..imam obaveze i radno vrijeme. Nema me non-stop, malena Па кад год сам ја ту, ту си и ти. Имаш неко чудно радно вријеме, благо теби. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 [media] [/med aoooooooooo! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 И након 10 сати рада, шта остаје него опуштање у гостиони. Апсолутно! Милан Ракић, Млађони, Deki992 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Па кад год сам ја ту, ту си и ти. Имаш неко чудно радно вријеме, благо теби. Eh...znači da popodne radiš ili odmaraš... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 не суди она Вама, већ мени Opusti se Gago...pametna si devojka bravo volim takav mlad svet,cestit, hriscanski. Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Oce neko sa mnom u kaf... diskoteku? Deki992, Anette, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Oćeš da ti rodi sina kralja kokaina i da ti rodi decu belu kao sneg, o mama o mama! Maja Trifunovic, Лазар Нешић, Anette and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 не суди она Вама, већ мени Ma ne sudim, malena...ne sudim nikome, samo mi nije jasno kako možete vi da osuđujete mlade koji pođu u diskoteku...klub, nebitno sada. I među njima ima dobre omladine i uzorne djece. Evo žao mi je ako si se ti lično osjetila prozvano, ja tebe i ne znam...mada vidim da mi pratiš forumski tajming. Hajde ovako...ne zamjeri što se začudih. Može? Amina and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ma ne sudim, malena...ne sudim nikome, samo mi nije jasno kako možete vi da osuđujete mlade koji pođu u diskoteku...klub, nebitno sada. I među njima ima dobre omladine i uzorne djece. Evo žao mi je ako si se ti lično osjetila prozvano, ja tebe i ne znam...mada vidim da mi pratiš forumski tajming. Hajde ovako...ne zamjeri što se začudih. Može? Малена више нисам, удата сам Није да осуђујем, само износим своје мишљење о томе шта ми се допада и шта не. Ваљда још увијек постоји демократија што се тиче овога да пратим твој форумски тајминг, вјеруј да '' боде очи'' твоји стални коментари само искачу, тешко је не примијетити, ввјеруј Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Малена више нисам, удата сам Није да осуђујем, само износим своје мишљење о томе шта ми се допада и шта не. Ваљда још увијек постоји демократија што се тиче овога да пратим твој форумски тајминг, вјеруј да '' боде очи'' твоји стални коментари само искачу, тешко је непримијетити, ввјеруј Eh...ipak ostavih utisak Nastavi sa radom na forumu, primijetiće to neko...i promijeni avatar, dosadio je ovaj. Tu je već cio dan. Svako dobro želim (probala sam, majke mi, da izgladim stvar...šta sad, ne ide-ne ide ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Eh...ipak ostavih utisak Nastavi sa radom na forumu, primijetiće to neko...i promijeni avatar, dosadio je ovaj. Tu je već cio dan. Svako dobro želim (probala sam, majke mi, da izgladim stvar...šta sad, ne ide-ne ide ) Да, али какав? Па мени није битно да ме неко примијети, ни да излазим по свјетским најбољим клубовима, како бих после имала чиме да се дичим. Поздрав и уживај Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Да, али какав? Kakav? (baš) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 удата сам https://www.youtube.com/watch?v=krv-fKrHduw Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 https://www.pinterest.com/pin/490892428104738275/ http://izquotes.com/quote/327514 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Kakav? (baš) На почетку интересантан, духовит, после наметљив и хвалисав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука