Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

he he...pretjerala si..imam obaveze i radno vrijeme. Nema me non-stop, malena :)

Па кад год сам ја ту, ту си и ти. Имаш неко чудно радно вријеме, благо теби. :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

не суди она Вама, већ мени :)

Ma ne sudim, malena...ne sudim nikome, samo mi nije jasno kako možete vi da osuđujete mlade koji pođu u diskoteku...klub, nebitno sada.

I među njima ima dobre omladine i uzorne djece.

Evo žao mi je ako si se ti lično osjetila prozvano,  ja tebe i ne znam...mada vidim da mi pratiš forumski tajming.

Hajde ovako...ne zamjeri što se začudih.

Može? :)

Подели на овим сајтовима

Ma ne sudim, malena...ne sudim nikome, samo mi nije jasno kako možete vi da osuđujete mlade koji pođu u diskoteku...klub, nebitno sada.

I među njima ima dobre omladine i uzorne djece.

Evo žao mi je ako si se ti lično osjetila prozvano,  ja tebe i ne znam...mada vidim da mi pratiš forumski tajming.

Hajde ovako...ne zamjeri što se začudih.

Može? :)

Малена више нисам, удата сам :) Није да осуђујем, само износим своје мишљење о томе шта ми се допада и шта не. Ваљда још увијек постоји демократија ;) што се тиче овога да пратим твој форумски тајминг, вјеруј да '' боде очи'' твоји стални коментари само искачу, тешко је не примијетити, ввјеруј :)

Подели на овим сајтовима

Малена више нисам, удата сам :) Није да осуђујем, само износим своје мишљење о томе шта ми се допада и шта не. Ваљда још увијек постоји демократија ;) што се тиче овога да пратим твој форумски тајминг, вјеруј да '' боде очи'' твоји стални коментари само искачу, тешко је непримијетити, ввјеруј :)

Eh...ipak ostavih utisak ;)

Nastavi sa radom na forumu, primijetiće to neko...i promijeni avatar, dosadio je ovaj. Tu je već cio dan.

Svako dobro želim :)

(probala sam, majke mi, da izgladim stvar...šta sad, ne ide-ne ide ne_shvata )

Подели на овим сајтовима

Eh...ipak ostavih utisak ;)

Nastavi sa radom na forumu, primijetiće to neko...i promijeni avatar, dosadio je ovaj. Tu je već cio dan.

Svako dobro želim :)

(probala sam, majke mi, da izgladim stvar...šta sad, ne ide-ne ide ne_shvata )

Да, али какав? :) Па мени није битно да ме неко примијети, ни да излазим по свјетским најбољим клубовима, како бих после имала чиме да се дичим. Поздрав и уживај ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...