Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Па наравно, чим ја изнесем мишљење и чињенице, одмах испада да ја ту нешто кријем, па онда као долази парола '' Напад је најбоља одбрана'' . Зашто не упитате своје свештенике шта мисле о дискотекама? Pitala sam...eh, stari roker. Pomenuh ga baš prije neki dan dok se tetovirao kod mene u studiju jedan monah...radio je UV tetovažu ...kakva se tu besjeda vodila JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Sto je ljudsko nije mi strano. https://www.youtube.com/watch?v=G0b8-CHDGvA Deki992 and feeble је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Да ти није досадно, не би чамила овдје нон стоп he he...pretjerala si..imam obaveze i radno vrijeme. Nema me non-stop, malena ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Oglo, feeble, Млађони and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Majче нема културне политике! Нема драмског програма, нема дечијег, школског програма има али..., нема континуитета институција и разних фестивала.... а нема ни дискотека више.........можда има ових дум дум, мозг мозг, њц њц......... али оно- дискотека па музика 70их 80их па и мало 90их.....то нема! Можда је просто и тржиште заволело нешто друго, ја сам нисам неки активан посетилац ни биоскопа ни кинотеке али сам ишао понекад. Сад не знам, кажу да је и Коларац у питању дал ће да опстане. Nema nicega...propast kulture na svim nivoima,bioskopi ne postoje skoro,diskoteke vise da ne komentarisemo,sad je nova fora''KAFANICA'',sve isto samo promenili ime,i tamo deca size do jutra..za Kolarac sam cula,ja odem u Narodno pozoriste il pozoriste na Terazijama,neka opera il dobar mjuzikl i super. Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Зашто не упитате своје свештенике шта мисле о дискотекама? Uzmes crkvenu knjigu iz 80 tih godina i procitas da je r n r demonska muzika.Danas imas vladike koje slusaj r n r.To bi trebalo nesto da ti govori. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Idemooo. https://www.youtube.com/watch?v=RgRnuyYavpE Лазар Нешић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ево и ремикс: Manolis, Deki992, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 A, ovo je turboteka ne diskoteka, mašili ste temu vas dvojica Лазар Нешић, Милан Ракић, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 I sada postoje propusnice za diskoteke...u vidu narukvica. Pazi, kada se neko tako grčevito drži nečega i upire prstom u druge, pitam se šta potiskuje i skriva od svijeta...eh čudni su ljudi Duso draga,obuj moje cipele,hodaj kamenjem kojim sam ja hodila,pa onda mi sudi.. I ne sudi da ti ne bude sudjeno..svako dobro zelim ti Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 A, ovo je turboteka ne diskoteka, mašili ste temu vas dvojica Turboteka ti je patriotska diskoteka. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Idemooo. https://www.youtube.com/watch?v=RgRnuyYavpE ojcaaa Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Duso draga,obuj moje cipele,hodaj kamenjem kojim sam ja hodila,pa onda mi sudi.. I ne sudi da ti ne bude sudjeno..svako dobro zelim ti Što bi kod nas rekli - Hvala, bilo mi je zdovoljstvo. (i nisam sudila, samo sam se čudila ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Duso draga,obuj moje cipele,hodaj kamenjem kojim sam ja hodila,pa onda mi sudi.. I ne sudi da ti ne bude sudjeno..svako dobro zelim ti не суди она Вама, већ мени Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 A, ovo je turboteka ne diskoteka, mašili ste temu vas dvojica [media] [/med Oglo and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука