Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па наравно, чим ја изнесем мишљење и чињенице, одмах испада да ја ту нешто кријем, па онда као долази парола '' Напад је најбоља одбрана'' . Зашто не упитате своје свештенике шта мисле о дискотекама? 

Pitala sam...eh, stari roker.

Pomenuh ga baš prije neki dan dok se tetovirao kod mene u studiju jedan monah...radio je UV tetovažu ...kakva se tu besjeda vodila :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Majче нема културне политике! Нема драмског програма, нема дечијег, школског програма има али..., нема континуитета институција и разних фестивала.... а нема ни дискотека више.........можда има ових дум дум, мозг мозг, њц њц......... али оно- дискотека па музика 70их 80их па и мало 90их.....то нема!

Можда је просто и тржиште заволело нешто друго, ја сам нисам неки активан посетилац ни биоскопа ни кинотеке али сам ишао понекад. Сад не знам, кажу да је и Коларац у питању дал ће да опстане.

Nema nicega...propast kulture na svim nivoima,bioskopi ne postoje skoro,diskoteke vise da ne komentarisemo,sad je nova fora''KAFANICA'',sve isto samo promenili ime,i tamo deca size do jutra..za Kolarac sam cula,ja odem u Narodno pozoriste il pozoriste na Terazijama,neka opera il dobar mjuzikl i super.

Slava Gospodu .

Подели на овим сајтовима

Зашто не упитате своје свештенике шта мисле о дискотекама?

Uzmes crkvenu knjigu iz 80 tih godina i procitas da je r n r demonska muzika.
Danas imas vladike koje slusaj r n r.
To bi trebalo nesto da ti govori. :) 
Подели на овим сајтовима

I sada postoje propusnice za diskoteke...u vidu narukvica. 

Pazi, kada se neko tako grčevito drži nečega i upire prstom u druge, pitam se šta potiskuje i skriva od svijeta...eh čudni su ljudi :)

Duso draga,obuj moje cipele,hodaj kamenjem kojim sam ja hodila,pa onda mi sudi.. I ne sudi da ti ne bude sudjeno..svako dobro zelim ti

Slava Gospodu .

Подели на овим сајтовима

A, ovo je turboteka ne diskoteka, mašili ste temu vas dvojica

[media]

[/med
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...