zuti car Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Za najvećeg zločinca prošlog milenijuma reći da je kul, je velika uvreda za sve žrtve tog monstruma. I za svakog ko je iole normalan. Najveci monstrum proslog milenijuma nije Staljin nego japanski car . To sto su japanci radili po Aziji ,to svabe i Rusi nisu uspeli zajedno da naprave a po monstruoznosti zlocina su prevazisli ne samo nemce nego i hrvate cak i srednjovekovne turke . Cuo sam nekoliko prica o japanskim eksperimentima na zivim ljudima i raznim mucenjima to je toliko strasno da se recima ne moze opisati . I da ne zaboravimo , japanci su listom ateisti . -Владимир- and Tristatri је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 @@marko_13, Rimokatoličko Hrišćanstvo je od svih opijuma za narod ekvivalent heroina. С обзиром на то какав је живот имао, можда му је на крају и нешто јаче од хероина било једини спас. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Толстој дефинитивно није био атеиста а и неки други ту набројани, ово ми је ко они спискови масона, кад прође сто година од нечије смрти они га убаце као свога ако је познат... pa zato i pitam, kolik'o ja znam on je bio vernik, mozda ne bas ono do koske, al' bio je a i sto kazes, jos ljudi sa liste je vazilo i vazi za vernike. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 pa zato i pitam, kolik'o ja znam on je bio vernik, mozda ne bas ono do koske, al' bio je a i sto kazes, jos ljudi sa liste je vazilo i vazi za vernike. "mozda ne bas ono do koske" ! hej, o čemu pričamo? Tolstoj je bio opčinjen, zadivljen Hristovom ličnošću, on je sledio Hrista, svoju imovinu svoje imanje podelio je siromašnim seljacima, baš onako kako je Isus rekao. Nisu mi uopšte jasni ti spiskovi, čemu služe i šta se s njima dokazuje? da ima ateista, ok ima pa šta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 "mozda ne bas ono do koske" ! hej, o čemu pričamo? Tolstoj je bio opčinjen, zadivljen Hristovom ličnošću, on je sledio Hrista, svoju imovinu svoje imanje podelio je siromašnim seljacima, baš onako kako je Isus rekao. Nisu mi uopšte jasni ti spiskovi, čemu služe i šta se s njima dokazuje? da ima ateista, ok ima pa šta? ipak je bio do koske, e sad znam! ma nikakva frka sto su ateisti, nego meni licno drago kad cujem da je nko bio ili je uvideo velicinu Hristove ljubavi 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Sto se tice liste .... ali naravno da kada pricamo o dostignucima ljudi, osim ako se nisu bavili filizofijom religije ili teologijom - potpuno je nebitno u sta su verovali. Sto se tice sazaljenja usmerenog na ateiste - patronizujce i nezrelo. Po mom mišljenju ateisti su prosečno razumnije i racionalnije osobe, ali se u tome može kriti (delimično) i uzrok njihovih problema, jer razum je (ljudska) osobina koja nije bez ograničenja. Što veći stepen razuma imati jeste dobro, ali u izvesnim pitanjima (a ima ih poprilično) sam razum nije od velike pomoći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Списак је преузет са странице http://car-je-gol.netau.net/index.php/tekstovi/ateizam/287-poznati-ateisti Sa cele liste,osim Johanesa Bramsa,Marlen Ditrich i Arthura Clarka-niko bitan. :0104_cheesy: Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Sa cele liste,osim Johanesa Bramsa,Marlen Ditrich i Arthura Clarka-niko bitan. Ne znam u kom univerzumu je Marlen Ditrich bitna, a Daglas Adams nije :p Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Obožavam i ja Autostoperskivodičkrozgalaksiju,ali Marlen mi je frlo draga pa sam samo u njenom slučaju otvoreno subjektivan. .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 pa zato i pitam, kolik'o ja znam on je bio vernik, mozda ne bas ono do koske, al' bio je a i sto kazes, jos ljudi sa liste je vazilo i vazi za vernike. Натегнута листа, за длаку да им поверујем , али кад сам видо Чака Нориса, реко лажу мајку им покварену , хахаха zuti car and VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Зар и ти Брусе Лије? Баба је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука